LOVE & SHARE: 132

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ 12 foto’s van Prins George in Canada die je hart doen smelten. Mijn god. Vergeet die man, ik wil een George.

❤ Runner’s World US bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit door de dertien meest awkward covers op een rijtje te zetten.

❤ 10 jaar na het drama bracht Netflix afgelopen weekend de Amanda Knox documentaire uit. Waar is Amanda nu? Heeft ze eigenlijk nog wel een leven na alles dat er de afgelopen 10 jaar gebeurd is?

❤ 5 onbekende natuurwonderen voor op je bucketlist!

❤ Moet/mag je hardlopen als je verkouden bent? Een dokter geeft antwoord (aan Runner’s World). Nu de herfst toch echt is aangebroken zie ik steeds meer mensen om me heen verkouden worden, zelf had ik er een paar weken geleden ook last van. Goed om even te lezen dus.

❤ 11 gedachten die iedere hardloper heeft na de finish van een marathon. Vooral die van de ‘dit is de beste douche die ik ooit gehad heb’ is waar.

❤ 45 die je niet wist over Gossip Girl. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het meeste eigenlijk wel wist maar dat komt doordat ik alle artikelen die ooit over Gossip Girl geschreven zijn waarschijnlijk gelezen heb.

Koffie-etiketten van over de hele wereld in een fijne infographic. Wist je dat je in Italië echt niet na het ontbijt een cappuccino moet bestellen. Cappuccino’s worden alleen voor of tijdens het ontbijt gedronken, daarna neem je een espresso en die drink je aan de bar. Goed om te weten toch? Ik drink mijn cappuccino trouwens vaak wel gewoon na mijn ontbijt, als ik daar trek in heb, wie zijn die Italianen dan om mij te vertellen dat ik dat niet mag drinken.

❤ Quiz: Ben jij beter dan wie dan ook? Ik kreeg… You’re better than everyone else! You might not see yourself that way, but you’re great! (So much better than all the other losers out there.) Dat is een compliment toch? Thanks Buzzfeed.

❤ Quiz: Welk Gilmore Girl personage ben jij aan de hand van je voedselkeuzes. Ik ben Lorelei Gilmore. Waarschijnlijk door mijn liefde voor koffie.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  oktober 8, 2016 / 20:22

  Wat een interessante links! En ik heb ook nog wat geleerd over gossip girl!

 2. oktober 9, 2016 / 00:21

  Haha, ik ben Luke!
  Nou ja, niet zo erg. Een ontzettend leuk personage vind ik :)

 3. oktober 9, 2016 / 10:58

  Oh die verkoudheidstips ga ik meteen eens lezen.