LOVE & SHARE: 125

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ 6 manieren waarop hardlopen je algehele gezondheid verbetert volgens Runner’s World.

 ‘The new science of Single People’

❤ Madelon Baans, zelf oud-Olympiër schreef een eerlijk en treffend stuk over de ‘Losersvlucht’ die afgelopen woensdag op Schiphol landde. Alle Olympiërs die geen medaille gewonnen hadden en geen kans meer op een medaille maakten werden verplicht naar huis gestuurd. Belachelijk vindt Madelon en daar ben ik het helemaal mee eens.

❤ Garance Doré over zonnebrand, Nutella-kleurige huidjes, verbranden en dat ene artikel dat ze op haar 22ste las dat haar visie op zonnebaden in een klap veranderde.

❤ 5 slaapgeheimen waar Olympiërs bij zweren.

❤ Vriendinnetje Marloes van Travelvalley is op dit moment in Rio voor de Olympische Spelen. Haar foto’s maken me jaloers. En lucky me, ze maakt speciaal voor mij een vlog (die nu al meer dan een uur schijnt te duren). Kan niet wachten op de officiele screeningdatum. Over vier jaar ga ik ook, naar Tokyo. Ik begin nu alvast met sparen.

❤ Ik hou van bliss balls maar voor de meeste ben ik helaas allergisch (ik kan niet tegen noten, niet dat ik dood ga als ik ze eet, gelukkig, maar ik krijg jeuk en rode bultjes rond mijn mond). Kwam dit recept tegen waarin dus GEEN noten worden gebruikt, THANK YOU ATHENA! Ga ze snel zelf proberen te maken.

❤ 5 redenen waarom het goed is om een laatbloeier te zijn.

❤ Quiz: Kun jij raden of deze celebs even oud zijn? Dit zijn mijn favoriete quizes, ik ben namelijk heel erg goed in het onthouden van verjaardagen en leeftijden (je moet toch ergens in uitblinken) en ik had dan ook 11 van de 12 vragen goed.

❤ Quiz: Deze quiz raadt hoe oud je bent aan de hand van de manier waarop je TV kijkt. Ehh… ik ben 17?! Mooie leeftijd, maar dat is toch echt al tien jaar geleden. Wat betekent dit.. kijk ik teveel TV?

HAPPY SATURDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. augustus 21, 2016 / 11:00

  Ben benieuwd naar die slaapgeheimen, ik ga meteen eens lezen.

 2. augustus 21, 2016 / 12:37

  Ken jij de series person of interest, homeland, true detective al? ik denk wel dat je de laatste twee kent maar ik weet niet of je de eerste kent? Wil ik ook nog kijken. Daarnaast wil ik ook nog het eerste deel kopen van game of thrones, ben ik ook nog niet aan toegekomen. En een boek over neanderthalers.

 3. Pascale
  augustus 23, 2016 / 11:48

  Mijn tv leeftijd is 33, hahaha. Ik ben zeventien dus ik kijk dan waarschijnlijk te weinig tv ;)