LOVE & SHARE: 116

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ The Hills bestaat deze maand tien jaar en dat is een hele goede reden voor ongeveer ieder op vrouwen-georienteerd online platform om herinneringen op te halen. Zo ook de Britse Grazia, die dertien levenslessen geleerd door The Hills, deelt. Ik sluit niet uit dat ik binnenkort ook met een blog over The Hills kom.

❤ Haha dit is geweldig. Vrouw heeft ex op ieder platform geblokkeerd (hij is vreemd gegaan), maar iedere maandagochtend heft ze de blokkade heel even op, zodat ze hem alle spoilers van Game of Thrones kan sturen, voordat hij zelf de tijd heeft gehad om te kunnen kijken. Dat is mooie wraak.

❤ Dit zijn 25 universele regels over hardlopen, volgens Runner’s World.

❤ Indrukwekkende reportage van de Volkskrant over Syrische kinderen die in fabrieken werken “ik wil niet naar school, ik ben daar nog nooit geweest”

❤ Het is dan misschien niet echt strandweer (helaas), Travelvalley zet de vijf mooiste stranden van Nederland op een rijtje. En mijn favoriete strand staat er ook in. Dan is het sowieso een goed artikel.

❤ 17 ‘compleet gestoorde’ foto’s die Victoria Beckham op Instagram plaatste, waar alleen zij mee weg komt. Doet me denken… dat masker dat ze op de eerste foto op haar gezicht heeft, dat heb ik ook nog ergens liggen. Wellicht binnenkort eens gebruiken.

 Zo versla je volgens Huffington Post die jetlag. Even opslaan en niet meer vergeten. Niet dat ik binnenkort een verre reis gepland heb staan, maar dat wil ik wel graag…

❤ Indrukwekkend en persoonlijk verhaal van Stephanie Danler, schrijver van mijn nieuwe favoriete boek Sweetbitter, voor Vogue.

❤ Quiz: Ben jij meer een Lindsay Lohan of een Hilary Duff? Ik ben meer een Lindsay, want ik zou een geboren trouble-maker zijn. Dus….

❤ Quiz: Denk jij het verschil te weten tussen Mary-Kate en Ashley Olsen? Op welke foto staat MK en op welke staat A? Ik – zelf benoemd expert op het gebied van MKA – zat de eerste keer fout, maar heb haar de tweede keer gevonden. Wat jullie?

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Amber
  mei 28, 2016 / 17:15

  Mooi om te zien dat mijn favoriete strand ook in het rijtje mooiste stranden staat! Westenschouwen <3 Een tip: ga zo ver mogelijk van de Oosterscheldekering af zitten, hoe verder je daarvandaan bent, hoe rustiger het is. Vooral 's avonds kom je dan bijna niemand tegen en kan het gebeuren dat je echt het hele strand voor jezelf hebt!

 2. mei 28, 2016 / 17:27

  Thanks for the links. I love especially the link with Victoria Beckham’s pictures :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Irene
  mei 28, 2016 / 17:55

  Ohh die kindjes uit dat artikel van de Volkskrant, wat sneu :( :( :(
  Hartstikke goed dat je zo’n artikel ook deelt.
  Tussen het wegdromen bij het leven van de meiden van The Hills, bekeek ik dit artikel en kwam weer met mijn voeten op de grond terecht. Wat een oneerlijkheid is er in de wereld en wat heb ik het vreselijk goed gehad als kind (en als “volwassene”) in vergelijking met deze kinderen die een paar duizend km verderop wonen :(

 4. Ilse
  mei 28, 2016 / 23:45

  Indrukwekkend stukje in de Volkskrant zeg! En wat een geniale manier van wraak nemen!
  Enne ik ben Hilary Duff.

 5. Nicole
  mei 29, 2016 / 09:27

  De link met 25 hardloopregels zat ook al in je love&share 113 ;) leuke artikelen verder!!

 6. mei 29, 2016 / 09:51

  Ik vind Victoria Beckham echt heel leuk. Man ik moet mijn been ook zo recht in de lucht kunnen houden terwijl ik chill op de bank ;-)

 7. mei 29, 2016 / 11:51

  Hahahaha, wat een wrede wraakactie van die vrouw :-D