LOVE: New Season

Photobucket

September betekent niet alleen het einde van de zomer, een nieuw modeseizoen en een nieuw school/studiejaar.. Het betekent ook: nieuwe TV series en nieuwe seizoenen van favoriete TV series! Ik kan niet wachten…

Volgende week donderdag (13 september) begint in de Verenigde Staten alweer het vierde seizoen van Glee. Ik ben heel erg benieuwd naar de gastrollen van Kate Hudson en Sarah Jessica Parker. Ik vraag me af hoe ze dat gaan doen met de helft van de cast buiten Ohio en ik heb wel weer zin in wat feel good muziek. Nog maar een weekje wachten dus!

Revenge “ontdekte” ik pas laat in het seizoen, ongeveer drie afleveringen voor het einde van het eerste seizoen. Desalniettemin was ik vanaf de eerste aflevering hooked! 30 september begint in de Verenigde Staten het tweede seizoen. In Nederland zou het eerste seizoen binnenkort moeten beginnen op Net 5. In de ELLE las ik dat de eerste aflevering op 28 augustus al werd uitgezonden, maar daar weet de website van Net 5 helaas niks van af. I’ll keep you posted.

Ik vind The Vampire Diaries één van de allerleukste series van dit moment. De season finale in mei was bijna ondraaglijk spannend en ik kan dan ook niet wachten op 11 oktober, als de serie terugkeert. De promo voorspelt in ieder geval al heel erg veel drama. Duhhhh, het is The Vampire Diaries!

De terugkeer van Gossip Girl op 8 oktober is bitterzoet. Twee maanden later, op 10 december, zal de laatste aflevering van Gossip Girl worden uitgezonden. Dat betekent dan ook dat dit seizoen slechts 10 afleveringen bevat. Stop de tijd!

Eveneens op 8 oktober, komt ook 90210 terug met een vijfde seizoen! 90210 is stiekem niets meer dan een krankzinnige soap, maar wel eentje met knappe acteurs, leuke outfits en in Beverly Hills!

Een nieuwe serie waar ik benieuwd naar ben is de serie Partners. Het gaat over twee vrienden met een architectenbureau. De één is homoseksueel, de ander heeft net zijn vriendin (Sophia Bush, One Tree Hill) ten huwelijk gevraagd. De serie is van de makers van Will & Grace. Ik ben zeer benieuwd.

Verder heb ik ook heel erg veel zin in het nieuwe seizoen van Hart of Dixie dat op 2 oktober begint. Pretty Little Liars komt na de zinderende zomerfinale van seizoen drie, op 23 oktober met een speciale Halloween Special. Het tweede seizoen van The Lying Game begint op 1 januari 2013 eindelijk! En ja, we hebben er Gossip Girl voor op moeten geven, maar in januari gaat ook The Carrie Diaries eindelijk beginnen!

Naar welke series kijk jij het meeste uit?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

30 Reacties

 1. september 6, 2012 / 12:21

  Ik kan niet wachten op Gossip girl, Vampire diaries, 90210 en Revenge!

 2. september 6, 2012 / 12:22

  Ik vind momenteel Pretty Little Liars het leukst, heel spannend! Verder kijk ik ook een aantal van bovenstaande series. Ik ben laatst begonnen met Switched At Birth, wel leuk maar kan niet tippen aan bijvoorbeeld PLL, GG of TVD :)

 3. september 6, 2012 / 12:26

  Glee! Yay :D. En ik wil nieuwe afleveringen van Sherlock, maar dat komt pas eind 2013 weer geloof ik.. Boeh!

 4. D.
  september 6, 2012 / 12:42

  Ik heb ook weer zin in Glee! In tegenstelling tot vorig jaar trouwens, maar ik ben erg benieuwd wat iedereen gaat doen na High school. Verder kan ik niet wachten op nieuwe afleveringen van Community, Dexter, Parks and Recreation, Modern Family en Once upon a time!

 5. september 6, 2012 / 13:16

  Pfoeh, waar haal je toch de tijd vandaan om alles te kijken? Ik wil zo graag series bijhouden (glee, pretty little liars, gossip girl, mad men) maar ik krijg het maar niet voor elkaar :( I need some tips!

 6. september 6, 2012 / 14:26

  jaaaa stop de tijd! ik wil niet dat gossip girl eindigt, maar ja hoe realistisch is dat haha… ik heb er in ieder geval wel weer zin in om te kijken. wel kort he 10 afleveringen. Glee ga ik ook weer volgen, de rest lijkt me niet echt leuk. ja misschien revenge..

 7. september 6, 2012 / 14:45

  Genoeg om weer naar uit te kijken!

 8. september 6, 2012 / 15:17

  OMG zin in! Ik kijk naar alles wat hier staat uit, ik kijk ook alles ;) Maar vooral: CHAIR

 9. september 6, 2012 / 15:28

  Ik kijk er zoo naar uit, vooral vampire diares en gossip girl! EN ik baal er zo erg van dat dit het laatste seizoen is van gg!

 10. Nienke
  september 6, 2012 / 15:43

  The tv show tracker app is een aanrader, weet je gelijk wanneer welke serie komt! Ik heb ook weer heel veel zin in alles. Hart of dixie heel benieuwd wie van de mannen ze kiest!

 11. Manon
  september 6, 2012 / 15:49

  Ik heb er ook zo’n zin in!! Ik kan niet wachten op Dexter, die season finale was ook echt killing. Verder volg ik Pretty Little Liars (waaaaaaaah diegene wie -A is, omg), Fringe, Gossip Girl (zo jammer dat ze stoppen), New Girl, Once Upon a Time, The Killing, Touch en Glee. Ik ben ooit een keer begonnen met Vampire Diaries, nooit verdergekomen dan aflevering 11 ofzo, dus die MOET ik dus nog een keer verder kijken maar inderdaad: wanneer!?
  Oh jee, ik wist niet dat ik zoveel keek..

 12. september 6, 2012 / 15:57

  Leuk! Ik kan niet wachten totdat Gossip Girl en Grey’s Anatomy weer begint :)

 13. september 6, 2012 / 16:11

  Oeh, wat fijn! Elke avond weer voor de buis! Ik zelf ben momenteel helemaal verslaafd aan; switched at birth! Xo

 14. september 6, 2012 / 17:04

  AAAAH die TVD promo had ik nog niet gezien! IK KAN NIET WACHTENNN!

 15. september 6, 2012 / 17:19

  Ik heb met mezelf afgesproken dat ik minder series dit jaar ga volgen. Dus ik moet het doen met Revenge en TVD waar ik echt super erg naar uitkijk. Helaas laatste seizoen TVD :(

 16. september 6, 2012 / 17:20

  Serieees! Ik kijk ze eigenlijk niet zovaak, want daar heb ik niet zoveel tijd voor haha. Maar Gossip Girl ga ik dit keer wél elke keer volgen, oeeehoee! Zo jammer dat het stopt :( Maar er zijn al weer nieuwe boeken van de nieuwe generatie Gossip Girl, misschien dat ze die nog gaan verfilmen..

 17. september 6, 2012 / 19:55

  OMG can’t wait for glee and GG!

 18. september 6, 2012 / 20:52

  Ik kijk alleen Gossip Girl, maar ik ben wel erg benieuwd :D

 19. Ilse
  september 6, 2012 / 21:54

  The Vampire Diaries, Gossip Girl, Glee en Dexter. <3

 20. september 6, 2012 / 22:39

  Als ik zoveel series zou volgen zou ik gek worden volgens mij. Ik kijk erg uit naar Gossip Girl en Partners lijkt me een erg leuke serie.

 21. Marloes
  september 7, 2012 / 17:51

  Ik kijk ZO uit naar Partners! Ik ben 2 weken geleden naar de opnames van aflevering 3 geweest toen ik in LA was (#bucketlist), en we kregen ook de pilot te zien – ik heb echt zo hard gelachen. Wat een fijne cast en creators. Nu al een favoriet. Een must-see! Daarnaast kan ik niet wachten tot The Vampire Diaries weer begint, Revenge, Hart of Dixie, New Girl..

  Behalve Partners is Revolution een andere nieuwe serie die erg veelbelovend klinkt. En Nashville. En The Mindy Project.

  En hoewel ik het eigenlijk helemaal niet boeiend/goed vind, blijf ik toch elke week Glee en Gossip Girl kijken..

  Maar verder kijk ik helemaal niet teveel series. *high five*

  • Annemerel
   Auteur
   september 7, 2012 / 19:12

   Seriously hoe cool! Laatst zei Sophia op Twitter “Today we had people from blablabla blabalbala blabalbala & The Netherlands in the audience” misschien was jij dat del ;-)

   • Marloes
    september 7, 2012 / 21:43

    Ja, dat was ik haha. Haar ouders zaten voor me en vertelden haar dat ik helemaal uit Amsterdam kwam, en toen kwam ze een praatje maken. Ik dacht dat ik dood ging. De meiden uit de andere landen in die tweet, hebben haar ook allemaal nog gesproken. She’s the best. :)

 22. Jaimy
  september 7, 2012 / 20:31

  Kan echt niet wachten op Gossip girl, Vampire Diaries en Pretty little liars! Geweldige series, ben echt verslaafd! :-)

 23. september 9, 2012 / 21:18

  Een serie met Sophia Bush moet ik proberen

 24. Simone
  september 10, 2012 / 14:05

  Vampire Diaries!
  Dexter
  Gossip girl
  Revenge
  Hart of Dixie
  Lying Game

  En een nieuwe serie met Sophia Bush klinkt goed. Ben nu seizoen 7 OTH. Dus bijna klaar…

 25. september 10, 2012 / 18:44

  Ik snap er helemaal niets meer van. Ik kijk altijd naar net5 en weet het altijd wanneer series weer starten, maar ik heb dus helemaal gemist dat The Vampire Diaries in het voorjaar weer op tv was! Ik heb dus een compleet seizoen gemist, wel meer dan dat eigenlijk, want heb volgens mij alleen nog maar seizoen 1 en 2 gezien op net5. Wanneer ik zoek op de site van net5, kan ik niets terug vinden over The Vampire Diaries. Ik baal er echt van dat ik al die seizoenen nu heb gemist =S Normaal neem ik favoriete series altijd op met mijn dvd speler… had ik het dus maar geweten. Echt vreemd dat ik het helemaal gemist heb. Net5 is echt achteruit gegaan met de wijze waarop ze de kijkers op de hoogte brengen van dingen. Hoe vaak ik wel niet heb gehad dat ik een aflevering miste omdat ik niet wist dat ze een dubbele aflevering gingen uitzenden. En dan kwam ik daar pas later achter omdat ik het altijd opneem dus en later terug kijk… Weet iemand waar ik online alle oude seizoenen kan terug kijken?

 26. september 12, 2012 / 18:26

  Ik kijk het meesteuit naar Gossip Girl en het tweede seizoen van Two Broke Girls (grappigste serie ooit, moet je eens kijken!). Ik moet er maar eens werk van Revenge seizoen 1 maken maar ben nog bezig met Breaking Bad af te kijken. TOO MANY SERIES! ;)