LOVE: If you never ever ever ever quit… Just do it!

 photo RecentlyUpdated129-1.jpg
Een event op zondagochtend… daar zeg ik niet vaak JA op. Sterker nog, ik kan me niet herinneren dat ik ooit op zondagochtend naar een event geweest ben. Maar wanneer Nike mij een uitnodiging stuurt voor een VIP Run, dan kan ik daar toch zeker geen nee tegen zeggen? Nike stuurde me dus die uitnodiging en ik zei dus ook geen nee en zondagochtend zat ik om 9.00u in de auto richting Amsterdam.

Een uurtje later kwam ik bij Esmée’s nieuwe stulpje in Amsterdam aan, waar je op zondag gratis kunt parkeren. Hou ik van. Huisje bewonderd en hulp snel de tram in, richting Museumplein waar we verzamelen. Maar op het Museumplein aangekomen lijkt Nike nergens te vinden. We lopen een rondje en nog een rondje en nog een rondje en uiteindelijk vinden we ze via Instagram-direct-messages die we versturen met bloggers Laura en Ashley. Net op tijd. Of nou ja, bijna te laat, maar er is op ons gewacht.

Er is ons verteld dat we vier kilometer door de stad gaan rennen en dat we twee uur later klaar zijn. Het schijnt voor iedereen zwaar te worden, maar eh… vier kilometer in twee uur? Daar word je toch moe van? Ik heb nog steeds last van mijn lies en denk nou ja.. who cares, vier kilometer in twee uur dat kan ik wandelend nog drie keer sneller. Wat ik echter niet weet is dat we voor een aantal leuke verrassingen komen te staan. Na ongeveer een kilometertje rennen gaan we een boot op (dit is mijn eerste keer op een boot in Amsterdam!!!) en krijgen we een NTC Class. HOE cool?! Het is zwaar, maar de coolheidsfactor zorgt er voor dat ik alleen maar kan lachen.

Na een kwartiertje rennen we weer verder, dit keer richting de Dam. Onderweg komen we door het Vondelpark waar we ballonnen in onze hand gedrukt krijgen, die moeten we aan het eind van het Vondelpark helaas loslaten. Als we door de negen straatjes rennen krijgen we flesjes water aangeboden van jongens van Nike en als we dan eindelijk op de Dam aankomen staat Nike Pro Trainer Lars al klaar met yogamatjes, we krijgen weer een training van een kwartier, dit keer vooral gericht op onze buikspieren. ZWAAR! Maar oh zo cool. Het maakt me helemaal niets uit dat iedereen om ons heen foto’s van ons maakt en dat ik er waarschijnlijk niet al te charmant bij lig, de coolheidsfactor overwint alweer.

We rennen nog een stukje, dit keer richting de Westerstraat. We finishen bij de Westertoren en lopen daarna door naar de laatste verrassing, een heerlijke lunch bij SLA. I love SLA. Seriously. Ik heb nog nooit betere salades gegeten, vaak vind ik dat ze zo slecht gevuld zijn, maar bij SLA heb ik dat dus nooit! Mijn salade is er één met kikkererwten, avocado, artisjok en boontjes. Aanrader! De bietensap met appel en gember was ook heel goed te doen trouwens. Met taxi’s werden we van SLA weer afgeleverd op het Museumplein, twee uur verder. Ok, nu snap ik dat we twee uur voor die vier kilometer nodig hadden.

Hier kom ik overigens graag vaker mijn bed op zondagochtend zo vroeg voor uit!

Liefs,
Annemerel

Delen:

29 Reacties

 1. september 15, 2014 / 17:11

  De roze ballon kregen we inderdaad in het Vondelpark maar dat was voordat we op de boot stapte ;-)

  Super strak georganiseerd in ieder geval van Nike :)

  • Annemerel
   Auteur
   september 15, 2014 / 17:33

   Haha echt? Oeps! Weet ik dus echt niet meer!

 2. september 15, 2014 / 17:20

  Haha wat gaaf! Leuke training lijkt me, hard trainen gecombineerd met leuke tussenstops (enn die salade klinkt me hemels!)

 3. september 15, 2014 / 17:28

  Tof event! Heel erg leuk georganiseerd. Ik vind de slogan alleen een beetje misleidend, komt op mij over als ‘als je nooit opgeeft, doe dat dan gewoon wél eens een keer’… OF ligt dat echt aan mij?

  • Annemerel
   Auteur
   september 15, 2014 / 17:33

   Ja hij is wel bijzonder, dat ben ik met je eens, haha!

   • september 15, 2014 / 22:57

    Dus óf je moet ‘m interpreteren als ”quit’ eens een keer tijdens je run, maar dan juist om tussendoor een workout te doen’ of ze wilden hun slogan er gewoon per se nog even inproppen, haha.

 4. september 15, 2014 / 17:30

  Ziet er hele gaaf uit. En wat zijn jullie allemaal moooi!

 5. september 15, 2014 / 17:37

  Ik snap dat je je daar iedere zondag je bed voor uit zou komen. Aan de foto’s te zien was het een blije bedoeling! Relaxt!

 6. september 15, 2014 / 17:45

  Klinkt als een super toffe run (voor zover het een run was dan..). Daar zou ik mijn zondag ochtend ook wel voor op offeren!

 7. september 15, 2014 / 17:54

  Goede besteding van je zondagochtend ja, leuk idee om hardlopen zo te combineren met andere workouts.

 8. september 15, 2014 / 17:57

  Aaaah wat een super leuk event :D vier kilometer in twee uur word op deze manier wel heel leuk, haha. Stom dat je nog steeds zo’n last hebt van je lies… :(

 9. Suuz
  september 15, 2014 / 18:15

  Wauw wat geweldig zeg! Super leuk event, daar kom ik ook op zondag m’n bed voor uit hoor!

 10. september 15, 2014 / 18:29

  Wat een super leuk ‘event’, wauw! Ontzettend goed georganiseerd als ik het zo eens even hoor en nog sportief bezig geweest ook!

 11. september 15, 2014 / 18:52

  Echt super leuk!

 12. september 15, 2014 / 19:07

  Ah, dit klinkt echt héél erg leuk. Ik wil ook nog echt een keer naar SLA, hoor er zulke goede verhalen over altijd!

 13. september 15, 2014 / 19:16

  Ze hebben zo te horen wel goed rekening mee gehouden dat het op een zondag was ;) En je hebt wel je buikspierkwartiertje voor deze week gehad!

 14. Sotuda
  september 15, 2014 / 20:43

  Weet jij wat er wordt gedaan met de opnames?

  • Annemerel
   Auteur
   september 15, 2014 / 22:16

   Volgens mij voor intern gebruik!

 15. september 15, 2014 / 20:54

  Wat een cool event van Nike!! Heel goed bedacht. Ik neem aan dat alleen VIP’ers hieraan mochten meedoen?
  Super leuk!

 16. september 15, 2014 / 22:22

  Wat een ontzettend leuk event! Daar zou ik ook zeker geen nee tegen zeggen!!

 17. september 16, 2014 / 06:37

  wat super tof :D
  xo, cheyenne

 18. september 16, 2014 / 08:26

  Klinkt als een leuke zondagochtend! In ieder geval de moeite waard om je bed voor uit te komen! :)

 19. september 16, 2014 / 09:13

  Hier zou ik mijn bed ook wel voor uit willen komen op een zondagochtend! Echt super leuk georganiseerd door Nike!

 20. september 16, 2014 / 11:30

  Benieuwd naar de foto’s haha!

 21. Mieke
  september 16, 2014 / 21:39

  Vooral jaloers op salade bij SLA :)