DIARY: 149

 photo RecentlyUpdated128-1.jpg

Het was afgelopen week weer een gezellig druk weekje, maar wel een weekje waarin ik véél thuis was. Ik heb namelijk een nieuwe freelance klus en die doe ik voor het grootste gedeelte vanuit huis. Gelukkig weet ik genoeg dingen om mijn dagen ‘gezelliger’ te maken.

Zo ging ik maandag weer voor een gezellige wandeling tussen de middag en ’s avonds ging ik alweer naar buiten, zes kilometer lopen. Lopen ja, niet rennen. Normaal zou ik die zes kilometer rennend gedaan hebben maar nu met die blessure is dat even uitgesloten. Gelukkig is wandelen ook best leuk om te doen, zeker als het zulk lekker weer is en je mijn route naar het strand loopt. Prachtige zonsondergang!

Ook dinsdag zat ik weer het grootste gedeelte van de dag thuis, op een half uurtje foto’s maken met mijn moeder na. Dit keer maakte ik mijn dag éxtra leuk door een heerlijke citroenrisotto te maken (en daar een glaasje sauvignon blanc bij te drinken). Kijk, zo maak je een ‘saaie’ dag best leuk, al zeg ik het zelf. Maar saai was die dag natuurlijk allerminst, want het Apple event was ’s avonds en daar moest ik voor mijn nieuwe opdrachtgever GOED naar kijken, dezelfde avond nog schreef ik tot 1.00u ’s nachts een artikel over de Apple Watch.

Ok, deze diary begint echt saai te worden, maar eh… ook woensdag zat ik weer de hele dag met mijn MacBook op de bank. Jup, op de bank, niet aan tafel. Ik had mijn ramen wijd open en genoot lekker van het zonnetje. Koptelefoon op (want het is zo’n lawaai in mijn straat door de stratenmakers) en GAAN (met het nieuwe album van U2). Tussen de middag had ik zin om mezelf weer een verwenmomentje te gunnen en dus liep ik naar de banketbakker voor een éclair. Ik zei toch hoe ik wist om mijn dag minder saai te maken? ’s Avonds maakte ik voor het eerst een gerecht waarbij ik VIER pannen nodig had. OMG. Maar het was goed gelukt!

Donderdag zat ik overdag weer voor mijn raam met mijn MacBook en lunchte ik tussen de middag met een bakje citroenrisotto dat nog in mijn koelkast stond. ’s Avonds liep ik naar mijn nichtje voor een gezellige eetdate die uitliep op een Ikea-bouwpakketten party, inmiddels ben ik echt een pro en kan ik zelfs Ikea bouwpakketten in elkaar zetten met een paar glazen wijn in mijn lichaam. TROTS!!!

Vrijdag werkte ik maar een half dagje, want de hele zaterdag was ik ook aan het werk en zondag stonden er ook dingen op het programma die werkgerelateerd waren, dus ik mocht vrijdagmiddag lekker doen waar ik zin in had, leuke baas ben ik voor mezelf he? Ik lunchte met mijn moeder en zusje op het strand, maakte een korte wandeling over het strand en ging ’s middags naar het TREK Food Truck Festival in het Westbroekpark, onwijs gezellig en vooral… lekker! Na dit evenement ben ik samen met mijn nichtje en een vriendinnetje van haar nog even de stad in gegaan voor een drankje op het Plein, ook dát was erg gezellig. Rond een uurtje of half twee wandelde ik naar huis, ik had geen fiets en een taxi in mijn eentje vond ik net iets te veel van het goede en met lopen heb ik nooit een probleem, ook niet om half twee ’s nachts en ik had toch mijn hardloopschoenen aan, haha.

De volgende dag werd ik na drie uur al weer wakker, lekker dan en je gelooft het misschien niet, maar ik heb gewoon een paar uur in bad gelegen. Ze waren alweer zo vroeg bezig in mijn straat met de bestrating dat ik niet meer kon slapen, in bad liggen was de enige optie. Ik had zelfs rust (want ik was gewoon erg moe, haha). Ik werkte zaterdag weer de hele dag voor mijn nieuwe opdrachtgever, dit keer niet thuis maar gezellig bij mijn ouders. Beetje leven om me heen op zijn tijd kan ook geen kwaad! ’s Avonds hadden we een ‘last barbecue of the season’, smaakte érg goed.

Zondag stapte ik al om 9.00u in de auto richting Amsterdam, reden? Een VIP Run met Nike. Ik parkeerde mijn auto bij Esmée’s nieuwe huis en samen togen we naar het Museumplein waar we moesten verzamelen. Helaas, HELAAS hebben Esmée en ik eerst een half uur rondjes gelopen voordat we de groep gevonden hadden, oeps. We zijn er twee keer gewoon LANGS gelopen. Nogmaals: oeps. Over het event lezen jullie vanmiddag meer, maar laat ik je alvast verklappen, het was ERG cool.

Na Nike sprak ik af met Athena bij Scandinavian Embassy, met een cappuccino en carrot cake liepen we naar het Sarphati Park, het was zulk lekker weer, echt de perfecte zondagmiddag. Maar ook daar kwam helaas weer een einde aan, want er moest nog wat gewerkt worden thuis. Rond 17.00u kroop ik achter mijn iMac en op dit moment – 20.00u – ben ik daar nog steeds te vinden, maar BIJNA klaar en dan vanavond een keer lekker op tijd naar bed, zodat ik de week morgen FRIS kan beginnen.

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

28 Reacties

 1. september 15, 2014 / 12:05

  Ben erg benieuwd naar je run met Nike! En een paar uur lekker in bad liggen lijkt me ook wel wat trouwens, al wordt het water wel snel koud, dat vind ik altijd zo jammer.

 2. Aniek
  september 15, 2014 / 12:07

  Leuk, druk weekje! Werk je niet meer voor Girlscene? Of komt dat toevallig gewoon niet in deze diary voor?

 3. september 15, 2014 / 12:12

  Het zag er een leuke, drukke week uit. Ik ben benieuwd naar je blog over het Nike event. De foto’s op ig van jou en Esmée zagen er alvast erg leuk uit!

 4. september 15, 2014 / 12:13

  Leuke week weer! Citroenrisotto huh? Ik las vandaag al een recept van prei risotti, nu citroenrisotto… Ik denk dat ik vanavond maar eens risotto moet maken ;-)

 5. september 15, 2014 / 12:17

  Ja vroeg me ook af; werk je niet meer voor girlscene?

 6. september 15, 2014 / 12:18

  Zo’n food truck festival lijkt me leuk om een keertje mee te maken :-)

 7. september 15, 2014 / 12:31

  Die frieten blijven er fantastisch lekker uitzien. Wat dat ding daarboven is, daar ben ik nog steeds niet uit. Het lijkt wel een worstenbroodje met mokka.

  • Olga
   september 15, 2014 / 13:24

   Een éclair :)

  • september 15, 2014 / 15:21

   een worstenbroodje met mokka :D Ieuw!

 8. september 15, 2014 / 12:49

  Het Nike event leek op de instagram foto’s erg leuk! ben benieuwd naar het verslag vanmiddag.
  Werk je niet meer voor girlscene? Ik heb de release van de nieuwe iPhone en watch helaas gemist omdat ik in het vliegtuig zat, maaarrrr ik heb de 6 al wel vast besteld oeps haha.

 9. september 15, 2014 / 12:53

  Ik ben benieuwd hoe de VIP run van Nike was!

 10. september 15, 2014 / 13:10

  Ook een keer fijn: veel thuiswerken! Wel vervelend dat die stratenmakers zoveel lawaai maken, ik zou er ook knettergek van worden!!!

 11. september 15, 2014 / 13:57

  Freelance werkleven lijkt me zoo leuk!

 12. Emma
  september 15, 2014 / 14:18

  Werk je niet meer voor girlscene?

  • Annemerel
   Auteur
   september 15, 2014 / 14:33

   Alleen deze maand nog, ik kom hier later natuurlijk uitgebreid op terug!

   • september 15, 2014 / 23:00

    Vroeg ik me ook af, dan sla je wel echt een andere weg in! Ik ben erg benieuwd :) Leuke diary weer, thuiswerken lijkt me soms wel een beetje saai maar volgens mij ben jij er ondertussen wel pro in. En zeker met die uitstapjes tussendoor is het wel leuk!

 13. september 15, 2014 / 14:21

  Leuk geschreven :)

 14. september 15, 2014 / 14:22

  Druk weekje hoor! Die frietjes zien er zooooo lekker uit en ik krijg er meteen honger van!

 15. september 15, 2014 / 14:36

  Leuke diary :)!

  Liefs,
  Pauline

 16. september 15, 2014 / 14:59

  Heeft toch ook wel wat chills hoor, lekker thuis werken! Echt super fijn dat je een nieuwe opdrachtgever hebt gekregen :)

 17. september 15, 2014 / 17:49

  Thuis zijn is fijn :-) Ik dacht eerst ook niet dat ik eraan zou kunnen wennen, maar ik geniet nu echt van mijn dagen dat ik heerlijk burgerlijk thuis ben!

 18. september 15, 2014 / 19:19

  Leuke Diary! Klinkt goed, al dat lekkere eten, haha!

 19. september 15, 2014 / 19:42

  Ik kijk uit naar ons hotel met badkamer in november. Eindelijk nog eens badderen ^^

 20. Suuz
  september 15, 2014 / 21:54

  wat een heerlijk weekje weer! en zoooo leuk om te lezen hoe je opt thuiswerkdagjes toch van leuke en lekkere momenten geniet! you go girl!! goed bezig!!!!! aaaahh jammer van girlscene, maar waarschijnlijk hele stoere nieuwe uitdagingen zoals je nieuwe opdrachtgever!!

 21. september 16, 2014 / 06:41

  leuke diary :)))) klinkt als een druk weekje!
  xo, cheyenne