LOVE: Cha Cult

Photobucket

Kennen jullie de Cha Cult Magic Teamaker al? Ideaal als je snel een mok thee wilt maken met losse thee blaadjes. Je doet een schepje thee in het potje, gooit er kokend water overheen, thee laten trekken en je zet het ding op je mok. Als de onderkant van het potje wordt aangeraakt dan komt de thee er uit. Ik zet dus gewoon het potje op mijn Blond Mok en binnen vijf seconde zit de thee zonder te morsen van mijn potje in mijn mok. Ideaal. Doordat de thee alle ruimte heeft schijnt de smaak beter te ontwikkelen, enige wat je dus vooral niet moet doen is het potje aan de onderkant beet pakken als er thee in zit, dit heb ik nu al twee keer (op één avond) voor elkaar gekregen waardoor mijn handen zo’n beetje levend verbrandden.

Mijn nieuwste Thee obsessie is de Detox mix van Kusmi Tea, met groene thee, citroen en citroengras. Smaakt niet alleen heerlijk, het idee dat het een detox effect heeft maakt het alleen maar beter. Ik heb afgelopen week ontdekt dat je Kusmi ook gewoon bij de Bijenkorf (in ieder geval de Bijenkorf in Den Haag) kunt kopen en daar is het nog goedkoper ook! 12,95 voor een pot waar je echt HEEL erg lang mee doet.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. Mariët
  september 14, 2011 / 18:03

  Hoe kom je aan zo’n cha cult ding dan? En is dat duur? Blogs als deze vind ik het leukst!!

 2. Mariët
  september 14, 2011 / 18:25

  Dank je! Wel ideaal zo’n ding en de prijs valt mee!

 3. september 14, 2011 / 18:36

  Wow wat leuk, ik kende het nog niet!

 4. september 14, 2011 / 18:59

  Wij hebben ook zo een maar dan van t4u (teaforyou) ooit een keer gekocht op de huishoudbeurs. Echt heel erg handig!

 5. september 14, 2011 / 21:33

  Super handig zoiets! Ik ben helaas niet zo’n thee liefhebber, maar mijn vriend wel. Dit is wel wat voor hem.

 6. september 14, 2011 / 22:57

  Dit zou echt niets voor mij zijn, ik zou dus iedere keer de onderkant aanraken en levend verbranden haha, wel een leuk idee maar zo’n thee-ei werkt toch ook gewoon?

 7. september 14, 2011 / 23:05

  Oh heel erg leuk! En ik ga sowieso ook even die thee uitproberen

 8. september 15, 2011 / 08:28

  Wow, handig kende ik nog niet!

 9. september 15, 2011 / 12:55

  Ooh ik wist niet dat je die Kusmi Tea ook bij de Bijenkorf kunt kopen. Moet ik binnenkort hier in Maastricht maar eens binnenlopen.

 10. september 15, 2011 / 21:29

  Ik ben gek op thee. Heb de magic teamaker nog niet in huis, dus dank voor de tip!