LOVE: Can’t wait!

Music – Madonna

I LOVE MADONNA. Vooral tijdens het hardlopen kan zij mij net eventjes langer door laten lopen. Haar oude nummers als ‘Express yourself’ en ‘Open Your Heart’ maken me super vrolijk, haar nieuwere nummers als ‘Jump’ en alle nummers van haar laatste album geven me energie. Oh en ‘Don’t Tell Me’ is mijn all time favourite! Dit jaar brengt ze eindelijk weer nieuw materiaal uit en gaat ze op world tour. Helaas staat er voor Nederland nog geen tour datum gepland. Afgelopen week ging de videoclip van haar nieuwe single ‘Give me all your luvin’ in premiere en zondag zal ze tijdens de half time show van de Super Bowl het nummer samen met Nicki Minaj en M.I.A. ten gehore brengen. Vanaf gistermiddag kun je haar nieuwe album ‘M.D.N.A.’ bij iTunes “voor bestellen” en nu staat ze na-tuur-lijk al in 49 landen op nummer één in de iTuneshitlijsten. Logisch! Op 26 maart zal het album verschijnen!

Movie – The Hunger Games

Photobucket

Ik kan de trailer van The Hunger Games echt niet vaak genoeg kijken en iedere nieuwe foto maakt me NOG enthousiaster. Ik heb echt al tijden niet zo naar een film uitgekeken. De laatste keer was volgens mij toen de eerste Sex and the City film uit kwam, uh ja, dat is ECHT al lang geleden. Het leuke is ook, de eerste beelden zien er ook echt goed uit. Beter dan Twilight (hoewel ik die films ook al heel erg leuk vond!). Nog twee kleine maandjes wachten. Ik hou nog maar eventjes mijn Pathé pas aan, kan ik hem kijken wanneer en hoe vaak ik maar wil! Gisteren is er weer een nieuwe trailer uitgebracht op YouTube! Helaas kan ze niet op mijn blog zetten.

Book – Cécile Narinx – Geluk is een jurk

Photobucket

Een boek geschreven door de hoofdredactrice van ELLE, Cécile Narinx. Met deze gegevens alleen al kan het volgens mij met dit boek al niet meer mis gaan. Ik kan echt niet wachten tot het boek ‘Geluk is een jurk’ 29 februari eindelijk verschijnt! In het boek neemt Cécile je mee achter de normaal zo gesloten deuren van de modewereld. Bol.com zegt “Waarom zijn Chanel-jasjes zo duur en worden de hakken steds hoger? Waarom zijn modellen altijd graatmager? Wat is het verschil tussen pret-a-porter en haute couture? En hoe is Karl Lagerfeld in het echt?” klinkt goed niet? Het boek is overigens nu ook al voor te bestellen bij Bol.com.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. februari 4, 2012 / 12:11

  Ik ben ook heel benieuwd naar die film! Maar wil eigenlijk eerst de boeken lezen, daar heb ik ook zo veel over gehoord…

 2. februari 4, 2012 / 12:52

  Dat boek lijkt me echt super leuk. Ik denk dat ik het wel ga lezen!

 3. februari 4, 2012 / 13:16

  Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek van Cécile! Helemaal omdat ik haar ken :)

  • Annemerel
   Auteur
   februari 4, 2012 / 17:45

   Wat leuk! Waar ken je haar van?

 4. februari 4, 2012 / 16:35

  heel benieuwd naar de film! ik vind het boek tot nu toe erg goed!

 5. Emma
  februari 4, 2012 / 16:49

  Lees eerst de boeken! IEDEREEN vindt ze geweldig en dat verdienen ze ook!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 4, 2012 / 17:13

   Ik heb de boeken in twee weken alle drie uitgelezen :D

 6. februari 4, 2012 / 19:42

  Lekker nummertje van Madonna!

 7. februari 4, 2012 / 20:07

  Jaa, The Hunger Games! Ben zo benieuwd, want de boeken zijn geweldig! Het is in de titel trouwens ‘can’ in plaats van ‘can’t’, anders is het dubbel negatief. ;)

 8. februari 4, 2012 / 22:16

  Ik ben zo benieuwd naar The Hunger Games, hoor iedereen erover!

 9. februari 5, 2012 / 09:09

  Ook al heb ik de boeken van The Hunger Games niet gelezen, de film lijkt me echt ontzettend tof!

 10. februari 5, 2012 / 10:41

  Ben zo benieuwd naar The Hunger Games! Moet eerst wel nog de boeken lezen…

 11. februari 5, 2012 / 12:25

  Ik wil de hunger games zo graag zieeeen!!! Ik kan echt niet wachten haha.

 12. februari 5, 2012 / 13:35

  I just looooove M.I.A. en die Madonna damn wat een figuur!

 13. februari 5, 2012 / 14:28

  Ik ben zo benieuwd naar de film! Ik heb de boeken in een sneltempo uitgelezen. Ik hoop dat de film net zo goed is.

 14. Joëlle
  februari 5, 2012 / 18:47

  Ik heb zonet vrijwel non-stop de complete serie uitgelezen. Ben heel benieuwd naar de film!