LOOK: It’s a Short Story

Photobucket


Photobucket
Photobucket

Een lange broek heb ik al weken niet gedragen. Aan de ene kant heb ik er geen zin in omdat ik vind dat het zomer is en dat het daarom tijd is voor korte broeken. Aan de andere kant durf ik mijn spijkerbroeken ook nog niet echt aan te trekken. Ik heb de afgelopen maanden nou niet echt opgelet wat ik allemaal in mijn mond stopte. Of nou ja, ik heb er wel opgelet, het was HEERLIJK. Maar ik heb niet echt rekening gehouden met het feit dat de hoeveelheid eten en drinken die ik naar binnen heb gewerkt iets met mijn figuur zouden kunnen doen. En aangezien ik al maanden niet op de weegschaal heb gestaan, weet ik ook niet echt wat voor invloed al dat eten op mijn lichaam heeft. Ik houd het voorlopig dus maar bij jurkjes en korte broekjes. En als het dan echt moet, misschien een linnen broek?

Omdat het weer hier in het altijd zonnige Nederland niet altijd korte broekjes en jurkjes toestaat, combineer ik mijn shorts en jurkjes graag met jasjes en sjaaltjes en mijn Sneaker Wedges. Laten we het erop houden dat de look die ik op deze foto’s draag nogal wat bekijks trekt. In Den Haag tenminste. Den Haag, waar het leek alsof iedereen gisteren met regenjassen en lange spijkerbroeken de straten bewandelde.

Wat dragen jullie met dit heerlijke Hollandse Zomerweer?

What I’m wearing: Jasje – ZARA, Short – H&M, Sjaal – Massimo Dutti, Sneakers – Lemaré, Top – H&M, Armbanden – Sal Y Limon

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

19 Reacties

 1. augustus 9, 2012 / 12:09

  Die sneakers zijn goede vervangers van Isabel Marant sneakers. Goede tip zeg. Ik vind je outfit leuk!

 2. Suusje Q.
  augustus 9, 2012 / 12:16

  Superoutfit!!

 3. augustus 9, 2012 / 12:19

  Ik blijf jaloers op je sneakers, aaah love them! <3 En wat betreft het weer… tja Nederland is niet zo mooi als California hè? :(

 4. augustus 9, 2012 / 12:51

  Ziet er leuk uit, leuke outfit!

 5. augustus 9, 2012 / 13:14

  Ik vind het een leuke outfit! Je schoenen zijn echt super!

 6. augustus 9, 2012 / 13:15

  Heel leuk! Ik draag vaak lange broeken naar mijn werk met luchtige tops. Ga ik het terras op een short met booties t-shirt en sjaaltje. Liefst veel laagjes, aangezien Nederland niet te vertrouwen is qua weer.

 7. augustus 9, 2012 / 13:38

  Ik blijf je sneaker wedges leuk vinden, en het is voor mij ook hoog tijd om ze aan te schaffen! Ik vind het ook altijd moeilijk met kleren. Het is zomer dus eigenlijk jurkjes en shorts tijd toch? Maar met dit weer…

 8. augustus 9, 2012 / 14:09

  Ik draag wel vaak lange broeken in dat weer, maar dan wel in zomerse kleurtjes. Zo draag ik vaak een witte, beige, rode of groene broek… die ik dan combineer met een leuk kleurrijk topje / T-shirtje en dan een blazertje erboven. Het ziet er casual en zomers uit, en toch heb ik geen koud…

 9. augustus 9, 2012 / 14:42

  Vind je outfit heel erg leuk! Prima outfit voor het Hollandse zomerweer inderdaad, hihi. Over een paar dagen kan ik weer non stop shorts dragen :)

 10. augustus 9, 2012 / 14:52

  Leuke outfit! Shorts zitten zo fijn, ik draag ze ook heel veel (ondanks dat het weer niet bepaald geweldig is hier).

 11. augustus 9, 2012 / 14:53

  Hele leuke outfit, en boeiend dat je bekijks trekt! Ik loop ook gewoon in een kort broekje hoor hehe

 12. augustus 9, 2012 / 17:42

  Ik vind het leuk staan! Ik ben zo’n koukleum die ook zou kijken van: ieh, heeft zij het niet enorm koud? En een oplossing voor die lange broek is hakken eronder dragen :)

 13. augustus 9, 2012 / 17:50

  Staat erg leuk. Ben dol op shorts, alleen ik vind het toch wel erg koud nog om met m’n blote beentjes over straat te gaan!

 14. Vera
  augustus 9, 2012 / 18:06

  Om met de olympische spelen in de Britse sferen te blijven; you look smashing darling!

 15. augustus 9, 2012 / 18:40

  Ik was er zelf niet op gekomen om sneakerwedges onder een shortje te doen maar het ziet er bij jou super leuk uit!

 16. augustus 10, 2012 / 12:44

  Gelijk heb je! Ik zie ook veel mensen met jassen en lange broeken en dan loop ik met een singlet en shorts. Ach, ik heb het gelukkig niet snel koud.

 17. augustus 11, 2012 / 19:20

  Ik draag ook graag kort… maar helaas.. vind het zo snel koud. Kies meestal toch voor het veilige.. maar, moet zeggen dat ik deze zomer al sneller een korte broek pak of een rokje :) !! :) Yeah

 18. Ilse
  augustus 11, 2012 / 23:25

  Leuke outfit, geweldige jas trouwens! Ik wil graag korte kleding dragen maarja ik heb het snel koud dus dat word het hem niet.