LOOK: Autumn #3

 photo gucci05.jpg
Met een snothoofd, ontploft haar door de wind en regen, te korte sokjes en een sjaal die half Nederland al twee jaar draagt (comment graag als jij deze sjaal van ZARA ook hebt), heb ik me wel eens mooier gevoeld. Waarom ik deze foto’s met jullie deel? Omdat ik graag mijn nieuwe jas en tas wil laten zien en omdat het na deze foto’s alleen maar beter kan worden, denk ik. Hoop ik.

 photo gucci01.jpg

Waar die verkoudheid zo ineens vandaan komt mag Joost weten, ik werd er zaterdagochtend mee wakker en sindsdien is er al anderhalve keukenrol doorheen en een strip paracetamol, want voor ziek zijn heb ik dit moment geen tijd. OK, ik moet ook niet heel erg stoer doen hoor. Zaterdag heb ik tot 12.00u in bed gelegen en om 17.30u, ben ik weer teruggegaan, dus zo’n die hard ben ik nu ook weer niet.

 photo gucci02.jpg

Zondag was ik het liefst ook binnen gebleven, wat een weer… storm, regen, kou… maar een berichtje van Carlissa of ik zin had in koffie zorgde er uiteindelijk toch voor dat ik de weersomstandigheden en mijn verkoudheid trotseerde en met mijn nieuwe jas en tas naar buiten ging. Dit verklaart ook de dikke sjaal, ik dacht laat ik me maar even extra warm aankleden voordat ik straks echt ziek word. Toch jammer dat ik niet iets langere stokken heb aangetrokken want niet alleen zien die blote enkels er wat raar uit, het was ook niet heel erg warm.

 photo gucci03.jpg

Zoals gezegd draag ik op de foto’s mijn nieuwe Gucci tas (niet te missen lijkt mij) en een nieuwe jas, die ik afgelopen vrijdag bij de Bijenkorf kocht. Hij is van Maje en ik kocht hem met 50% korting, kijk daar hou ik van. In 2011 kocht ik mijn eerste Maje jas en die draag ik nog steeds regelmatig, mijn andere jas is van Sandro en die komt al uit 2013, hier krijg ik nog steeds zoveel complimenten over. Hoop dat deze jas van Maje net zo’n lang leven beschoren is als mijn eerste Maje jas en mijn jas van Sandro.

 photo gucci04.jpg

Nu nog op zoek naar een mooie nieuwe sjaal die ik bij mijn jas kan dragen en ik ben klaar voor de winter. Want hoewel het de laatste weken af en toe zo koud is dat het net lijkt alsof het winter is, is het toch echt pas herfst en moet de echte kou nog komen. Althans, als we van de seizoenen uit moeten gaan. Ik bedoel, het werd natuurlijk ook pas zomer toen de zomer eigenlijk al was afgelopen. Benieuwd hoe dat deze winter zal zijn. Ik hoop op twee weken mooie witte sneeuw en dat de sneeuw daarna als sneeuw voor de zon (ha ha ha) verdwijnt zonder vieze gore bruine straten en dat het dan weer lente wordt. Kunnen we dat fixen denken jullie?

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. Judith
  november 21, 2016 / 12:04

  sjaalsisters!
  En je tas WAUW!

 2. november 21, 2016 / 12:04

  Prachtige jas en tas!
  En ik heb die sjaal inderdaad ook. Ik draag hem alleen niet zo vaak meer ;)

 3. november 21, 2016 / 12:31

  Pretty pretty jas en tas! Je snothoofd valt ook wel mee op de foto’s hoor ;)

 4. november 21, 2016 / 12:47

  Je nieuwe jas is echt mooi! En je tassss <3

 5. november 21, 2016 / 13:43

  Leuke look! En ja, ik heb deze Zara sjaal ook, haha :’)

 6. Maaike
  november 21, 2016 / 14:22

  Yep, ik heb die sjaal ook. Van Zara welliswaar, die had hem als eerst. Daarna kwamen er knock-offs bij Primark etc ;)

  • Annemerel
   Auteur
   november 21, 2016 / 14:42

   Ja die van mij is ook van ZARA! Zijn er knock-offs? Oh wellicht zie ik hem daarom bij iedereen!

 7. M.
  november 21, 2016 / 14:30

  Ik wou zo graag die sjaal, maar heb hem uiteindelijk niet gekocht. En ik heb er nog elke dag spijt van. Ben dus wel een beetje jaloers als ik ze nu op de foto’s zie.

  Waar verkoudheden vandaan komen: ook geen idee. Ik ben er ook vorige week mee opgestaan en voelde me zo ellendig. Maar gouden tip: elke dag rond 20u gaan slapen, doet wonderen. Na 3 dagen was ik er al vanaf. Hopelijk jij ook!

 8. Ilse
  november 21, 2016 / 14:31

  Leuke outfit! En ik snap wel waarom je die sjaal hebt gekocht, hij is leuk!

 9. november 21, 2016 / 14:32

  Hij staat zoooo mooi bij je jas! <3 Hele leuke outfit! Ik heb die sjaal met rode ruiten aan de ene kant en zwarte aan de andere kant; heeft ook heel Nederland al 5 jaar :') Haha.

  • Annemerel
   Auteur
   november 21, 2016 / 14:41

   Haha ja die heb ik ook!!!!

 10. november 21, 2016 / 14:54

  Super leuke outfit! Ik vind je jas ontzettend tof!

 11. november 21, 2016 / 15:36

  Ik heb de sjaal nu om!

 12. november 21, 2016 / 15:37

  Ik heb de sjaal nu om!!

 13. Britt
  november 21, 2016 / 16:03

  Mooie outfit, bijzonder, zonder al te veel poespas. En die sjaal is geweldig!

 14. Catelijne
  november 21, 2016 / 17:30

  Heel mooi! De tas is niet helemaal mijn smaak maar dat hoeft ook niet natuurlijk. Geniet van je aankopen!

 15. Marjan
  november 22, 2016 / 02:11

  Waar die verkoudheid vandaan komt? Van een virus wat je een aantal dagen ervoor ergens hebt opgepikt. Toeval dat het ’s nachts is begonnen…
  Ik zie dienstjaar overigens helemaal niet zo vaak, of het valt me niet op…

  • Annemerel
   Auteur
   november 22, 2016 / 12:12

   Ben er ook bang voor! Maar dienstjaar ?

   • Annemerel
    Auteur
    november 22, 2016 / 12:12

    ooooh ‘die sjaal’ :’) hahaha