LONDON BABY: #3

 photo london01.jpg


 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg
 photo london01.jpg

HAPPY BIRTHDAY TO ME! It’s my birthday! Hoewel we er de avond ervoor pas heel laat in lagen, konden we allebei toch redelijk vroeg opstaan maandag. De vermoeidheid kwam later die dag pas… Zachtjes kleedden we ons aan om ons klaar te maken voor de laatste dag. Ik heb er nog nooit zo shabby uitgezien op mijn verjaardag, maar ik ging voor comfort, heel veel comfort.

In mijn legging en op mijn LunarGlides liep ik samen met Roos naar Aubaine, een restaurant waar je ook heerlijk kunt ontbijten. Althans, dat werd ons verteld door Athena en inmiddels vertrouwde ik haar blind. En Aubaine heeft dat vertrouwen niet beschaamd, het was namelijk echt een heel leuk tentje. Een mix tussen Londen en Parijs. Ik bestelde voor de verandering weer eens geporcheerde eitjes, dit keer met zalm en briochebrood. Een lekker potje gember en munt thee erbij en mijn ontbijt was compleet. Roos ging voor wentelteefjes met blauwe bessen, ook geen verkeerde keuze.

Vervolgens liepen we verder richting Oxford Street. Ik moest wat dingen terug brengen bij ZARA en panty’s scoren bij Primark. Primark gaat nooit mijn favoriete winkel worden, ook niet op maandagochtend. Vervolgens naar Selfridges, wel één van mijn favoriete winkels! Wauw, als ik mijn geld nog maar in één winkel uit zou mogen geven (en ik een onbeperkt budget zou hebben), dan zou ik kiezen voor Selfridges. Ik kan hier uren dwalen, maar helaas hebben we daar niet de tijd voor, want er moet namelijk ook nog een taartje gegeten worden bij Ladurée.

Met de metro reizen we af naar Covent Garden, waar Ladurée zit. Ik kies voor mijn favoriete thee en mijn favoriete taartje. Waarom iets nieuws proberen als je weet dat hetgeen dat je altijd kiest GODDELIJK is! Ja, ik weet het niet hoor… Mijn Saint-Honoré Rose-Framboise smaakte weer goddelijk.

Na ons taartje en theetje wandelden we nog wat door Covent Garden en liepen we langs Lululemon. Ik ben al tijden op zoek naar een legging die driekwart is maar wel alle vakjes heeft die ik wil hebben. Op internet kon ik hem NERGENS vinden, maar in Londen hing ‘ie wel. Volgens mij was het meant to be. Verjaardagscadeautje voor mezelf. Hier ga ik heel veel plezier van hebben denk ik zo!

Om drie uur spraken we bij Athena af om de sleutel af te geven en onze laatste spulletjes in te pakken. Het inpakken van de koffer is een strijd, met handbagage reizen is niet mijn ding, duidelijk. Netjes op tijd liepen we naar de metrohalte toe, de metro stond al klaar, we stapten in toen ik ineens schreeuwde NEE, mijn koptelefoon ligt nog bij Athena. Ik terug gerend, Athena terug gerend, maar de koptelefoon was nergens te bekennen. Uiteindelijk zei Athena ‘zit hij niet in het tasje dat Roos droeg’. OH SHIT. Ja. Laten we het de leeftijd noemen, mijn hersenen gaan er niet op vooruit.

We missen de bus naar het vliegveld en alle andere busjes zitten vol. Uiteindelijk kunnen we drie kwartier later toch met een busje mee (ik had al bijna een über besteld, maar dat was 60 pond!). Natuurlijk is het inmiddels spits en doet het busje er super langzaam over. Ik heb al de hele dag last van hoofdpijn en het blijkt migraine te zijn. Gelukkig heb ik medicijnen bij de hand en ben ik na een uur weer hoofdpijn/migraine vrij, maar het was wel weer even spannend. Op het vliegveld blijkt dat ons vliegtuig vertraging heeft en dat we voor niets al die stress gehad hebben. Altijd.

Normaal word ik op vliegvelden niet vrolijk van eten, maar op Gatwick blijkt een Jamie’s Italian te zitten. Dat zouden ze overal moeten hebben. We eten een heerlijke pizza slice met handen en voeten en zijn dan klaar om naar de gate te gaan. Ook de terugvlucht verloopt weer voorspoedig, ook al vertrekken we dus wat later dan gepland. Op Schiphol worden we weer opgehaald door iemand van de parkeerplaats en dan is het tijd om keihard naar huis te scheuren. Ik moet en zal voor 0.00u thuis zijn, ik wil nog heel even thuis jarig zijn. Uiteindelijk zijn we om 23.45u thuis, net gehaald! YES!

Het waren drie heerlijke dagen, van die YOLO-dagen waarop je veel te veel geld uitgeeft en niet denkt aan de dag van morgen. Ik heb nog nooit zoveel hotspots in drie dagen bezocht, met dank aan de fabulous Athena! Binnenkort verschijnt er hier een stuk van haar met haar favoriete hotspots, ik kan je vertellen, dat wordt LEUK! (No pressure Athena, hahaha).

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. mei 16, 2014 / 12:06

  Af en toe is lekker genieten zonder al te veel na te denken mag gerust! YOLO indeed :-)

 2. mei 16, 2014 / 12:21

  YOLO in London, perfect! Fijn dat je geslaagde dagen hebt beleefd!

 3. mei 16, 2014 / 13:05

  Wat een heerlijk verslag! Ik zou ook nog zo graag naar London willen, maar het is zo duuuhuuuur… En ik heb een obsessie voor winkelen, absoluut niet goed voor mijn portemonnee. Denk dat ik London pas bezoek als ik fulltime werk en een normaal inkomen heb. HAHA

 4. mei 16, 2014 / 13:48

  Mooie foto’s! London is ook zo’n leuke stad, en het klinkt zeer geschikt voor een yolo weekend ;)

 5. mei 16, 2014 / 13:48

  Nu er nog voor zorgen dat je je Lululemon tight heel houdt, zo zonde dat er een gaatje in was gekomen!

 6. mei 16, 2014 / 14:11

  Ah, Covent Garden vind ik altijd zo geweldig! Zo’n leuke sfeer hangt daar. Mooie foto’s heb je weer gemaakt :)

 7. mei 16, 2014 / 14:30

  Leuke verslagen de afgelopen dagen! Ik wil ook echt graag weer eens naar Londen, superstad! :)

 8. mei 16, 2014 / 14:31

  Leuk verslag, fijn dat je zo hebt genoten samen met je zusje. En wat is Londen toch een prachtige stad <3

 9. Nadia
  mei 16, 2014 / 16:42

  Klinkt heel erg YOLO ja, fijn! Lekker eten en geld uitgeven en genieten.

 10. mei 16, 2014 / 17:23

  Super! Ik ben ook erg nieuwsgierig naar Londen… en je verslagen maken me nog nieuwsgieriger ;) x

 11. Suuz
  mei 16, 2014 / 17:28

  WAUW Wat een geweldige dagen heb jij gehad, prachtige foto’s! en in het begin die foto met je losse haar, super! lekker genoten van je Run & Birthday! heerlijk, altijd weer genieten om je blogs te lezen!

 12. mei 16, 2014 / 20:19

  Aah je hebt super leuke dagen gehad zo te zien. Geweldig!

 13. Floor
  mei 16, 2014 / 20:25

  Volgens mij draagt Roos precies wat jij ook draagt! Nike kleding en nike schoenen! Sisters!!

 14. mei 16, 2014 / 20:28

  Wat een heerlijke trip! Gepocheerde eitjes in de VK zijn het lekkerst: Eggs Benedict, mij kun je er voor wakker maken! Ik ben heel benieuwd naar Athenas artikel, ik hoop dat ik er wat tips uit kan halen!

 15. mei 16, 2014 / 21:02

  Pfoe wat een stress voor jullie vliegtuig! Fijn dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad en dat het weekend zo geslaagd was!

 16. mei 16, 2014 / 22:01

  Wat een heeeeerliijke dagen had je. Tof om zo je verjaardag te vieren, erg fijn!

 17. Veronique Hendriks-Meijs
  mei 16, 2014 / 22:36

  Wat heerlijk allemaal! Maar na in alle 3 verhalen hetzelfde te hebben gelezen kan ik het tóch niet laten; Gepocheerde ei’tjes, niet gepoRcheerd :)

 18. Marloes
  mei 16, 2014 / 22:42

  Leuk om te lezen!! Ben nog nooit in Londen geweest, maar lijkt me echt een geweldige stad.

 19. Maria
  mei 17, 2014 / 03:14

  Nog gefeliciteerd! Heb je het ook met vriendinnen gevierd?

 20. mei 17, 2014 / 11:48

  Haha, ik had ook allemaal van die domme acties op mijn verjaardag. Iets met de leeftijd inderdaad ;) Leuke verslagjes weer, volgens mij was je reisje een beetje rommelig maar dat spontane maakt het er wel alleen maar leuker op.

 21. mei 17, 2014 / 12:27

  Klinkt als een heerlijke trip!

 22. mei 17, 2014 / 15:12

  Wat een heerlijk weekend (en verjaardag natuurlijk!)

 23. mei 18, 2014 / 00:35

  Wat een heerlijke dagen zijn het geweest, wauw. Top dat je optimaal hebt genoten!!