LIJSTJE: Waarom het ook wel weer goed is om thuis te zijn

Ik wilde nog helemaal niet naar huis. Maar na vier weken vakantie moesten we er toch echt aan geloven. Om de pijn een klein beetje te verzachten heb ik een lijstje gemaakt met redenen waarom het ook wel weer fijn is om in Nederland te zijn.

Vliegen zijn hier niet alleen irritant aan het rondvliegen, ze zijn ook zo brutaal om met z’n allen op je te gaan zitten in Italië.

Avocado is in Italië steenhard, niet te doen.

Vers speltbrood met guacamole en spiegeleitjes

Kalfskroket

McKroket

Sushi

Poké Bowl

Mijn auto

En mijn ouders en mijn zusje

Het is zo fijn om eindelijk weer onder een deken te kunnen slapen. In Italië was een laken al te warm.

Weer lepeltje lepeltje met Tuur in bed kunnen liggen. Het was zo warm in de camper dat we allebei drijfnat waren (en daar hoefden we elkaar dus niet eens voor aan te raken).

Niet meer met een toiletrol over de camping voor ieder toiletbezoek.

Niet meer afwassen, vaatwassers zijn zo gek nog niet.

Ik mis mijn weer-app. Hier was op vakantie overbodig, iedere dag zon en tussen de 29-32 graden.

Eindelijk weer YouTube en Netflix video’s kijken, ik heb zoveel in te halen. Maar de eerste paar dagen dat we thuis waren keken we eerst anderhalf seizoen Friends (dat ik al twee keer eerder van begin tot eind keek).

De Nespresso cupjes waren bijna op, evenals de zonnebrand.

De aioli was op en nergens in een supermarkt te vinden.

Eindelijk echt aan de slag met verhuisdingen. De sleuteloverdracht komt steeds dichterbij en we willen er graag zo snel mogelijk intrekken.

Mijn GPS werkt weer tijdens mijn hardlooptrainingen waardoor ik eindelijk weet hoe hard ik echt loop, in het bos waar ik mijn trainingen deed was mijn GPS alles behalve betrouwbaar.

Goed, dat was het wel zo’n beetje… ik denk nog steeds met weemoed terug aan onze heerlijke dagen in Italië. Maar ik heb absoluut niets te klagen. Het weerbericht is ietwat bijgetrokken en zo slecht is het hier dus nu ook weer niet qua weersomstandigheden. Daarnaast: ik heb vier weken gehad (27 dagen), dat is wel gewoon echt heel erg veel. En de komende tijd wordt zo leuk, met alle verhuisperikelen. En volgend jaar is er weer een zomer, toch?

Liefs,
Annemerel

Delen: