LIFE: Endless Summer

 photo Documents.jpg
Vandaag heb ik benoemd tot de laatste dag van de zomer… Ik weet dat de meteorologische kalender het in ieder geval met me eens is. Vanaf morgen zit de R weer in de maand en moeten we extra vitamines gaan slikken. Morgen telt 2013 nog maar vier maanden (terwijl ik het idee had dat we nog maar net begonnen waren).

Een goed moment om terug te kijken dus, op een prachtige zomer.. Die op 1 juni begon met een bootcamp met mijn lieve lezeressen die mee deden aan Fit For Summer. We hadden geen mooiere dag uit kunnen kiezen, met een strak blauwe lucht deden we de bootcamp deels in de duinen, deels op het strand. Een super leuke ervaring. Een week later liepen we met z’n allen de ladiesrun in Rotterdam.

In juni bedacht ik ook dat ik samen met dance4life de New York Marathon wilde gaan lopen. Of nou ja, dat bedacht ik al veel eerder maar eerder durfde ik nooit de stap te zetten om het daadwerkelijk te doen. Ik heb zoveel mooie donaties mogen ontvangen en ik heb zo veel armbandjes verkocht, die ik samen met mijn moeder en zusje gemaakt en verzonden heb (zonder hen, vooral Roos, had ik dat nooit kunnen doen… de tijd die daar in gaat zitten, een klein beetje onderschat).

Eind juni vertrok ik voor drie weken naar Italië met mijn ouders en zusje. In drie weken tijd zag ik steden zoals Verona, Milaan, Florence en ROME! Ik heb gezwommen, hardgelopen, gegeten, gefietst en vooral veel gelachen. Ohhh, wat ik er nu voor over zou hebben om een paar daagjes terug te gaan naar die vakantie. Drie dagen maar, dat is genoeg… Hmmmmm…

Half augustus vertrok ik alweer naar het buitenland, dit keer met mijn BFF Laura, naar Parijs. Het waren maar twee nachtjes maar we hebben er alles uitgehaald. We hebben gefietst (meer dan 100 kilometer), gegeten (bij Ladurée en La Coupole, maar ook McDonalds hoor!), we hebben heel veel gezien, heel veel geshopt (maar niet veel gekocht, goed he!) en… nou ja PARIJS! Need I say more?

Maar de zomer bestond niet alleen uit tripjes naar het buitenland en spontane beslissingen om een marathon te gaan lopen en 5000 euro sponsorgeld op te halen. Er moest ook gewerkt worden. Bij Girlscene en voor mijn blog (al ben ik er nog steeds niet over uit of ik dit laatste ‘werk’ moet noemen). Maar ook de meest ‘normale’ weken waren leuk. Zo ging ik met mijn vriend oesters eten en champagne drinken in Antwerpen (champagne waar ik één slok van nam, omdat ik officieel sinds 1 augustus niet meer drink), ’s avonds aten we vaak op het balkon, heerlijke salades en zelfgemaakte kipnuggets bijvoorbeeld.

En natuurlijk werd er hardgelopen, en veel ook.. Of nou ja, vorig jaar liep ik rond deze tijd veel meer kilometers, maar uh.. 300 kilometer is ook niet niks. Ik geniet van (bijna) iedere kilometer die ik loop en ik denk dagelijks aan mijn grote doel, New York. Nog 9 weken, wat vliegt de tijd! De komende twee maanden zullen voor een groot gedeelte in het teken staan van New York en dance4life. Afgelopen week heb ik een afspraak met dance4life gehad en sindsdien kan ik aan vrij weinig anders meer denken..

Stiekem heb ik wel zin in de herfst. Ik weet dat ik daar anders over denk als het straks twee weken achter elkaar non stop regent en waait met windkracht 26, maar hé dat kan in Nederland ook in de zomer gebeuren, toch? Ik heb wel weer zin in een koude neus als ik ’s ochtends de deur uit ga, natte vallende bladeren en is er iets fijner dan een herfstzonnetje? Hij is dan misschien wel niet zo fel als in de zomer, een zonnetje in de herfst is +1. Oooh en dan heb ik het nog niet eens over alle series die in de herfst weer beginnen. The Vampire Diaries, Glee, Hart of Dixie, White Collar (en alle series die ik nu verzwijg omdat het dan net lijkt alsof ik niets anders doe dan series kijken).

Nee.. De herfst… op papier ziet ’t er allemaal zo slecht nog niet uit!

Liefs,
Annemerel

Delen:

29 Reacties

 1. augustus 31, 2013 / 12:13

  Wat een heerlijke zomer heb je gehad! En om eerlijk te zijn vind ik het ook wel weer leuk dat de herfst eraan komt!

 2. augustus 31, 2013 / 12:20

  Met de NY marathon in het vooruitzicht vind ik het niet zo gek dat je zin hebt in de herfst. Van mij mag dit weer nog wel even voortduren hoor, al is een regenachtige zondag ideaal voor het opruimen van mijn kledingkast, iets dat ik al veel te lang uitstel!

 3. augustus 31, 2013 / 12:22

  Klinkt als een geslaagde zomer!

 4. augustus 31, 2013 / 12:41

  Herfst: onder een dekentje op de bank thee drinken en series kijken. Wantjes, dikke sjaals en leuke laarzen. Ik heb zin!

  Enneh… niet zo zeuren over vakantie joh, je gaat weer richting de Middellandse deze week! ;)

 5. augustus 31, 2013 / 12:42

  Oh jaloers op jou zomer, al was die van mij net zo goed! ;)

 6. augustus 31, 2013 / 12:46

  Wat een heerlijk geschreven stuk!

  Klinkt alsof je een goede zomer hebt gehad. Ik heb zelf ook best zin in de herfst, maar hoop toch ook dat de zon ons de komende maand nog geregeld gezelschap houdt… vroeger donker en later licht oké, maar van de zon ben ik nog even niet bereid afstand te doen ;)

 7. augustus 31, 2013 / 12:51

  Leuk artikel weer! Ik kan ook niet wachten tot Glee en Hart of Dixie weer begint. :)

 8. augustus 31, 2013 / 12:53

  Een goede samenvatting van een prachtige zomer!

 9. augustus 31, 2013 / 13:27

  Klinkt als een fantastische zomer om op terug te kijken!

 10. augustus 31, 2013 / 13:29

  Wat een geweldige zomer heb jij gehad! Op naar de herfst! :)

 11. augustus 31, 2013 / 14:00

  Wat veel leuke dingen heb je beleefd afgelopen zomer, idd mooi om naar terug te kijken. De herfst heeft zeker weten ook zijn charmes. Ik ben alleen stukken trager als t kouder word!

 12. augustus 31, 2013 / 14:11

  Klinkt als een heerlijke zomer!

 13. augustus 31, 2013 / 14:34

  Klinkt als een top zomer! Ik heb ook echt een heerlijke zomer gehad. Raar idee dat het nog maar 4 maanden duurt…

  Liefs, Mariette

 14. augustus 31, 2013 / 14:58

  Seriesss! Dat vind ik nou stiekem ook het leukste aan de herfst, haha

 15. augustus 31, 2013 / 15:32

  Wauw, klinkt zalig!
  Stiekem kijk ik toch weer uit naar de winter. Al die feestdagen en de gezelligheid die er is. & de momenten waarop het je gegund is om een lekkere warme chocomelk te drinken na die kou die hebt getrotseerd.
  Elke seizoen heeft zo z’n charmes ^^

 16. augustus 31, 2013 / 15:51

  Het klinkt leuk! Leuke foto’s ook. x

 17. augustus 31, 2013 / 16:09

  Ow wat een heerlijke zomer was het als ik het weer allemaal terug lees. Ik had nog helemaal niet beseft dat de zomer zo goed als over is volgens data.

 18. Lotte
  augustus 31, 2013 / 16:58

  Stiekem heb ik ook wel zin in de herst! Totdat het weer regent…

 19. augustus 31, 2013 / 17:10

  Klinkt erg goed!

 20. augustus 31, 2013 / 17:36

  Nou die herfst hoeft van mij nog even niet hoor. Want daarna komt de winter en bleghhhh rijbewijsloos en autoloos is dat geen pretje :p doe mij maar een land waar het niet kouder wordt dan 20 graden. Wie weet, ooit..

 21. augustus 31, 2013 / 18:52

  Ik vind de herfst ook wel wat hebben, en dan vooral als het zonnetje nog schijnt en ik op zondagochtend niet weet hoe snel ik buiten moet zijn voor een wandelingetje door het bos met mijn camera. Alles ruikt dan zo lekker!
  Ik vind het wel jammer dat de zomer/vakantie voorbij is, want het was ge-wel-dig! Volgens mij heb jij ook heel wat leuks gedaan :D

 22. Chantal
  augustus 31, 2013 / 20:24

  Ik wou dat ik zo’n leuke zomer heb gehad. Helaas niet op vakantie en examens en herexamens bleuh. Is de 5000 euro trouwens al binnen? De teller staat al heel lang stil.

 23. augustus 31, 2013 / 20:55

  Ik heb ook wel weer een klein beetje zin in de herfst! Volgens mij heb je een erg fijne zomer gehad en ik eigenlijk ook wel.

 24. september 1, 2013 / 08:10

  Heerlijke zomer heb je gehad volgens mij. Dat de herfst maar net zo fijn mag zijn!

 25. september 1, 2013 / 11:37

  Wat een mooie zomer was dat ;). En inderdaad. Op papier lijkt het allemaal nog niet zo slecht, die herfst. Ik denk maar vast aan de warme chocolademelk (met slagroom..) en pepernoten, als je s’avonds op de bank zit in je comfy outfit een filmpje te kijken..

  En eerlijk is eerlijk, hardlopen wanneer ’t net geregend heeft, de lucht vol met zuurstof zit.. Dat vind ik nou het aller fijnste hardloop momentje.. ;)

 26. september 1, 2013 / 13:07

  Klinkt echt als een hele leuke zomer!
  Zelf vind ik ook dat de zomer nu is afgelopen, aangezien ik vanaf morgen begin met mijn studie en mijn drie maanden (voordeel van die vervelende examens haha) vakantie alweer om zijn

 27. september 1, 2013 / 17:16

  Het was inderdaad een heerlijke, lange zomer! Maar vooral qua mode heb ik zin in de herfst, ik kan daar toch altijd wat meer mee dan in de zomer.

 28. september 1, 2013 / 19:25

  Fijne zomer hoor, veel plezier straks in de herfst. Maar eerst komende week nog even zomer hoor ;-)

 29. Nadia
  september 1, 2013 / 20:56

  Ja, ik heb ook het gevoel dat de zomer eindeloos duurt! Maar ik heb nu ook wel het gevoel dat het nu bijna afgelopen is en dat we richting einde van het jaar gaan. Het jaar is zo snel gegaan, bizar!