LET’S TALK ABOUT: Summer

Het is zomer. En voor de verandering voelt het ook echt als zomer. Ik heb er de afgelopen dagen nog niet heel erg van kunnen genieten omdat ik me vooral bezig hield met verven, bezoekjes aan IKEA en het in elkaar zetten van de kastjes die ik tijdens die IKEA bezoekjes kocht. Maar de eerste dag van de (officiële) zomer spendeer ik op een prachtige plek; Cortina d’Ampezzo, waar ik morgen een trail van twintig kilometer met duizend hoogtemeters ga lopen.

Ik schrijf deze blog onder een prachtig prieeltje op het terras van mijn hotel in Cortina; Het Grand Hotel Savoie. Ik sip van mijn Aperol Spritz van tien euro (iedere slok kost me een euro), eet ondertussen van de pinda’s, nacho’s, olijven en chips die voor mijn neus staan. Mijn buik zit redelijk vol van de pasta met wilde paddenstoelen die ik zojuist naar binnen heb gewerkt, maar zien eten doet eten. Mijn uitzicht is een indrukwekkende berg (die ik morgen dus moet beklimmen). Het zonnetje voel ik door de parasol van het prieeltje heen, een verkoelend (onweer)windje zorgt voor verkoeling. Je zou kunnen zeggen dat mijn eerste dag van de zomer redelijk voorspoedig verloopt.

Maar wat heb ik voor de rest van de zomer op de planning staan? De plannen zijn redelijk vaag. Maar er zijn een aantal dingen die vast staan… Komt ‘ie!

 • Ik verblijf tot en met vrijdag hier in Cortina, waar ik morgen (vandaag voor jullie) een trail loop. Hopelijk overleef ik dit, maar na het zien van de berg kreeg ik toch wel een beetje de kriebels. Zeker na het zien van de berichten over onweer voor morgen. Ik moet toegeven dat ik me lichtelijk zorgen maak.
 • Volgende week woensdag vlieg ik met Buddha to Buddha naar Ibiza om onze samenwerking te vieren en een aantal fotoshoots. Super veel zin in, begrijpen jullie.
 • In juli zal ik waarschijnlijk twee weken in Italië spenderen met mijn ouders en zusje, maar wanneer we precies vertrekken hangt af van Roos d’r tentamen-skills. Als ze geen herkansingen heeft vertrekken we waarschijnlijk in het tweede weekend van juli.
 • Ondertussen moet ik eigenlijk ook nog keihard aan de slag voor mijn boek, want mijn deadline nadert met rassenschreden. Maar ik heb er vooralsnog vertrouwen in…
 • Verder wil ik in augustus graag nog een paar dagen naar Parijs, net als vorig jaar. In augustus is het in Parijs vaak lekker rustig. De Parisiens zijn allemaal de stad ontvlucht en toeristen kiezen ook liever voor mei of oktober. Ik hou van Parijs in augustus.
 • Mijn hardloopschoenen zal ik deze zomer naar verwachting ook regelmatig aan mijn voeten hebben. Ik loop in november voor de vierde keer de New York City Marathon en dit keer ga ik dus ECHT onder de vier uur lopen. Nothing will stop me this time (zeg ik nu).
 • Afgelopen maandag ben ik verhuisd, maar om nu te zeggen dat ik helemaal klaar ben, nope. Aller eerst moet ik nog heel veel uitpakken, daarnaast heb ik nog heel veel spullen nodig. Ik wil graag een bureautje, zodat ik echt een werkplekje kan creëren. Ik wil graag een mooi salontafel en ook een kast voor de badkamer staat op mijn verlanglijst, want dit keer moet mijn badkamer wel gewoon een nette plek worden in plaats van het hol dat ik in mijn vorige huisje had.
 • Net als vorig jaar wil ik deze zomer weer lekker van alle mooie zomerdagen gebruik maken en zo vaak mogelijk mijn MacBook mee naar het strand nemen om te werken. Ik kan overal werken waar ik wil; daar moet ik gebruik van maken.

Volgens mij is dit genoeg om een hele zomer zoet mee te zijn :)

Wat staat er op jullie zomer-2017-bucketlist?

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. xAmberc
  juni 22, 2017 / 12:32

  Ik ga in de eerste week van september met een vriendin naar parijs en disney. Het wordt voor mij de eerste keer parijs, heb je nog tips wat we zeker moeten doen of zien??

 2. juni 22, 2017 / 12:49

  Zulke leuke en mooie plannen….

  Enjoy Xoxo

 3. Rianne
  juni 22, 2017 / 13:33

  Wat heb je leuke dingen op de planning staan! Bij mij staat de zomer in het teken van de New York City Marathon!
  Ik heb nog een week vakantie en verder hoop ik op leuke dagjes uit!

 4. juni 22, 2017 / 13:35

  Wat een fijne zomervooruitzichten! Ik kijk al uit naar je vakantie in Italië. Ik vind je vakantie blogs en videos altijd zo leuk! Ik ga deze zomer lekker een weekje naar Griekenland, Thassos om precies te zijn. Ik ga ook een paar dagen naar mijn favorite vakantieplek, de Cote d’ Azur. Tot slot hoop ik over een paar maanden te horen dat ik mijn P heb gehaald en dat wil ik gaan vieren in Parijs. Verder natuurlijk veel middagen op het strand! Ik ben gek op de zomer!

 5. juni 22, 2017 / 14:15

  Ohhh wat een heerlijke tijd heb je voor de boeg! Ik ga watertanden van de woorden ‘pasta met wilde paddenstoelen’, heerlijk! Ik kan me voorstellen dat je heel veel zin hebt om volgende week naar Ibiza te vliegen, dat is echt een heerlijk vooruitzicht. Ik ga volgende week naar Ohrid in Macedonië, ook echt heel veel zin in! Malou x

 6. Anouk s
  juni 22, 2017 / 14:42

  Wat een leuke plannen, en veel succes morgen!
  Ik heb deze zomer best veel leuke plannen/doelen gepland:
  – snorkelen in Spanje met mijn nichtjes.
  – vaker hardlopen op het strand in Spanje.
  – ik heb een cursus Spaans deze zomer omdat mijn familie daar dus woont en ik de taal graag wil leren om beter met hun te communiceren.
  – ik wil deze zomer graag 10 km rennen.
  – misschien ga ik met vriendinnen nog een weekendje weg.

 7. juni 22, 2017 / 16:22

  Mooie plannen! Ik ben heel benieuwd naar de dingen die je voor je appartement gaat kopen, maar daar zul je ons vast van op de hoogte houden.

 8. juni 22, 2017 / 19:03

  Oeh, mag ik ook jouw zomer? Haha!
  Ik ga lekker genieten van mijn vakantie, twee weken naar Polen (Gdansk, Warschau en Krakau gaan we bezoeken), heel veel zin in :) Daarna nog een week naar de camping recreatiewerk doen, ook heel veel zin in. En dan begin ik 16 augustus met mijn nieuwe baan! Ik ga me wel vermaken denk ik :)

 9. Ilse
  juni 22, 2017 / 20:36

  Wat een fijne plannen voor de zomer. De mijne bestaat uit heel veel werken en ondertussen genieten van Ameland en hopelijk ook van het mooie weer hier. En beslissen of ik na de zomer weer naar school wil!

 10. juni 22, 2017 / 20:39

  Wat een leuke dingen heb je in het vooruitzicht! Succes vandaag!
  Zomer, heerlijk. Favoriete seizoen, en deze warmte? Zalig!
  Ben net op vakantie geweest, week naar Florida geweest, rond getoerd en lekker veel geshopt (had paar dagen regen…. je moet toch wat he, en shoppen kun je daar tot je erbij neer valt)
  In augustus nog 2 weken vrij, dan lekker thuis en hopen op mooi weer :-)

 11. Tessa
  juni 23, 2017 / 09:31

  Oh wat een mooie vooruitzichten heb je voor deze zomer! Kan me voorstellen dat je staat te trappelen ;-)

  Voor mij staat deze zomer in het teken van:
  -trainen voor de halve marathon van Amsterdam (oktober)
  -mijn verhuizing in augustus (ik ga samenwonen met mijn vriend, jeej!)
  -terrasjes, drankjes en (hopelijk) lange en zwoele zomeravonden.

  Ik zou eerst wel voor twee weken naar het Gardameer gaan dit jaar, maar in verband met de verhuizing hebben we ervoor gekozen dit te skippen. Misschien later dit jaar nog!

 12. juni 23, 2017 / 16:44

  Ahh volgens mij kan dit een heel fijne zomer worden! Ik ga drie weken naar Slovenië & Italië met m’n zus en ouders om veel te zien, te fotograferen en uit te rusten, daarna een weekje naar Italië met dispuut voor heel veel fun en in augustus werken met daaromheen nog genoeg tijd voor spontane dingen. Ook wel heel veel zin in :)

 13. juni 23, 2017 / 22:26

  Wat een topzomer heb je in het vooruitzicht, dat verblijf in Italie alleen al lijkt me echt tof! Ik heb zelf net vakantie gehad (ook Italië <3) en werk in de zomer gewoon door, maar dat vind ik altijd heerlijk. Ik hou van het sfeertje. En in oktober nog Zuid-Afrika tegoed… dat helpt ook ;)