LET’S TALK ABOUT: May!

OK. Bizar, maar waar. Eenderde van 2018 is al voorbij. Het is mei. Normaal gesproken mijn favoriete maand van het jaar en ook dit keer staan er weer genoeg leuke dingen op het programma waardoor ik mega veel zin heb in de komende weken. Het is voor mij de laatste semi-normale maand voor de komende maanden en daarom heb ik extra veel leuke dingen gepland om hier extra van te genieten. Benieuwd naar mijn programma?

❤ Komende zondag sta ik aan de start van de Wings For Life World Run in Breda. Ja, ik weet het, ik zou in Arnhem aan de start verschijnen maar door omstandigheden gaat deze run helaas niet door. Wat extra leuk is dat ik tijdens de run een aantal keer zal livestreamen via het officiële wereldwijde Wings For Life account. Ik houd jullie via Instagram op de hoogte hoe jullie dat precies kunnen volgen. Mocht je zin hebben om zondag mee te lopen, je kunt je nog inschrijven, bijvoorbeeld in mijn team.

❤ Volgende week dinsdag heb ik weer een sporttest. En hoewel ik dan waarschijnlijk compleet afgemat ga worden heb ik er toch heel erg veel zin in. Ben zo benieuwd hoe fit ik op dit moment ben. En of ik fitter ben in vergelijking met vorig jaar. In juni 2017 deed ik namelijk precies dezelfde test, ik was toen niet mega fit en voel me de laatste tijd juist weer veel energieker. Weet niet of het tussen mijn oren zit of dat ik daadwerkelijk fitter geworden ben. Dat gaan we uitvinden.

❤ Van 9 tot en met 16 mei ben ik samen met mijn moeder op Mallorca. Ik ben uitgenodigd door TUI om het nieuwe TUI Blue concept te testen. Dit concept is helemaal gericht op gezondheid en fit, dus hier is ook het ontbijt en diner op ingericht en er zijn verschillende activiteiten die op dit thema aansluiten. Ik weet het, ik ben een ontzettend gezegd meisje.

❤ Ondertussen ben ik op 12 mei ook nog eens jarig. Vanaf 12 mei is het nog maar 365 dagen voordat ik er toch echt aan moet geloven, de big 3-0. Mijn feestje vier ik dus samen met mijn moeder op Mallorca. Als iemand tips heeft voor hele gave beachclubs laat het me weten, we hebben een auto.

❤ Ik zei al dat ik deze maand heb volgepropt heb met leuke dingen omdat ik komende zomer druk ben met andere dingen… maar eh, ik ga dus het weekend na Mallorca meteen weer weg. Ik ga naar Parijs samen met Laura om daar onze verjaardagen te vieren (Laura is 16 mei jarig). Ik heb een mooi verjaardagscadeau voor mezelf bedacht en dit wil ik dan ook daar gaan kopen. Natuurlijk gaat er ook genoeg gegeten worden. En vooruit, een drankje mag ook gedronken worden.

❤ 27 mei sta ik aan de start van de halve marathon in Leiden. Na de mislukte CPC van twee maanden geleden en de ‘recreatieve’ New York Half van een week later, hoop ik nu weer een mooie tijd neer te zetten. Misschien geen persoonlijk record, maar toch zeker niet ver daar vandaan. Ik heb er in ieder geval super veel zin in om eindelijk weer eens te ‘racen’.

❤ 28 mei begin ik met het project waar ik de komende zomer zoet zal zijn. Ik ga dan ook EINDELIJK mijn plannen met jullie delen. Kan niet wachten. Ik kan niet wachten om te beginnen. Ik kan niet wachten om gewoon ALLES te vertellen want dat vage gedoe is niks voor mij.

Wat staat er bij jullie op de planning komende maand? Kunnen jullie geloven dat de eerste vier maanden van 2018 alweer voltooid verleden tijd zijn?

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. mei 1, 2018 / 12:14

  Jouw maand is super leuk! Ik heb een drukke maand met veel wedstrijden en mijn tweede halve marathon! Dit keer in Luxemburg, ik ben er nu al zenuwachtig voor :) maar gaat goed komen. Verder heb ik natuurlijk gewoon werk maar wel extra veel vrije dagen :) dus ik hoop op mooi weer in mei!

 2. Tessa
  mei 1, 2018 / 12:15

  En of je een gezegend meisje bent, wat een fijne vooruitzichten allemaal! Ik ben ook ontzettend benieuwd naar je ‘secret project’. Kan me voorstellen dat je niets liever zou willen om het gewoon te kunnen delen met iedereen. Zelf heb ik ook een bezette maand in het vooruitzicht, maar wel met leuke dingen! Zo ga ik volgende week naar Berlijn voor 4 dagen en staat er ook nog een weekendje Vlieland op het programma. En dan worden we vanaf morgen -zoals het nu lijkt- ook nog eens verwend met fijne temperaturen!

 3. Marieke
  mei 1, 2018 / 12:47

  Oeh dat TUI Blue concept klinkt errug goed. Maar ik begrijp dat het concept nog in een “test fase” zit?

  Kun je misschien uitleggen hoe dat werkt, zo’n afspraak bij een sportarts. En wordt dat vergoed door de zorgverzekering? Het staat me bij dat ik daar wel eens iets over gelezen heb.

  PS Wat een mooie vooruitzichten deze maand!

 4. Robert
  mei 1, 2018 / 13:36

  Ik heb de afgelopen twee jaar ook mijn verjaardag in Parijs gevierd, wat daarvoor een geweldige locatie is. Dit jaar wordt het Londen, omdat ik de dagen ervoor al in England ben.

  Zelf ga ik op ‘derde’ Pinksterdag voor een week naar New York, om te ervaren of er inderdaad nog een leukere stad dan Parijs op de wereld is. Een geplande hardloopwedstrijd in Nederlands’ leukste stad (‘s-Hertogenbosch) moet ik daardoor skippen, maar je kunt niet alles hebben.

 5. mei 1, 2018 / 16:35

  Wat een leuke vooruitzichten! :) Ik ben benieuwd naar je project, het zou ook niets voor mij zijn om er helemaal niets over te mogen zeggen, zo lastig!

  Ik vertrek donderdag voor 8 dagen naar Rusland samen met mijn moeder – eerst naar Moskou en dan naar Sint Petersburg, superveel zin in. Dan een aantal dagen werken, maar met een excursie naar Neeltje Jans met de hele onderbouw (ik sta voor de klas op een middelbare school), en dan Tweede Pinksterdag ook alweer vrij. De laatste week van mei gaan we op excursie, de hele week naar Friesland. Hier dus ook een volle, maar leuke maand mei gepland!

 6. mei 1, 2018 / 17:24

  Wat een leuke dingen heb je op de planning staan! Die foto is heel erg leuk en die bikini ook!

 7. mei 1, 2018 / 18:14

  Wat een leuke plannen heb je gemaakt! En groot gelijk dat je ze nu allemaal doet aangezien je in de zomer waarschijnlijk meer aan het werken zult zijn dan vakantie vieren.

  Ik ben druk bezig geweest met mijn verhuizing en ga deze week eindelijk samenwonen met mijn vriend. Volgende week heb ik drie wedstrijden ingepland: een 5 kilometer, meerkamp turnen en de 1/4 Marathon van Tilburg. Gaat de eerste keer worden dat ik die afstand loop dus ik ben heel erg benieuwd of het me gaat lukken (beter gezegd; in welke tijd, want finishen doen we sowieso) en heb er super veel zin in. Verder geen leuke plannen meer want ik moet mijn studieachterstand in gaan halen deze maand zodat ik op tijd klaar ben voor de deadlines en tentamens in juni.

 8. Priscilla Pellis
  mei 1, 2018 / 20:03

  Stiekem vind ik het niet erg dat je niet in Arnhem kunt lopen, ik loop in Breda en heb me aangemeld bij je team ☺️ Helaas kamp ik wel met een blessure dus vrees dat ik niet de kilometers kan maken die ik graag zou willen lopen, maar bij deze run is meedoen natuurlijk het allerbelangrijkst!

 9. Ilse
  mei 1, 2018 / 21:09

  Wat een heerlijke vooruitzichten voor deze maand. Voor mij word het een normale rustige maand.

 10. mei 1, 2018 / 21:39

  Snel gegaan ja, de eerste 4 maanden. Maar nu gelukkig mei, toch wel mijn favoriete maand.
  Vorig jaar lag ik onverwachts in het ziekenhuis van Koningsdag tot 1 mei, dus nu beter begonnen :-)
  Leuke dingen heb je in het vooruitzicht, en jee, een week Mallorca om een concept te testen.
  Jemig, wat zalig! Ben benieuwd, sowieso naar Mallorca. Wil er ooit naar toe, maar geen idee wat leuk is om te verblijven. En je project ook erg benieuwd naar zeg!
  Ben ook jarig in mei, de 14e. En heb lekker een weekje vrij genomen rondom mijn verjaardag. En blijf gewoon in Heiloo, dus duimen voor mooi weer ;-)
  Veel plezier alvast!

 11. Els
  mei 2, 2018 / 20:49

  Hier ook verjaardagsmaand, maar al iets tegen de 40 ☺️
  Ondertussen rustig terug aan het opbouwen na 5 maanden helemaal niets gelopen te hebben ?
  Al zijn die ‘oma-loopjes’ soms toch wel frustrerend, toch blij met de beweging!
  Benieuwd naar al de verhalen van die leuke dingen die gepland staan daar!