LEES: Have a Good Run Weekly #1

Afgelopen zondag publiceerde ik de aller eerste Have a Good Run Weekly. Het idee was om een ‘simpele’ nieuwsbrief te maken, maar uiteindelijk tikte ik bijna 7000 woorden. Oeps. Mijn idee om alles daadwerkelijk in een mail te sturen sneuvelde halverwege de week ook, want hoeveel zou je dan wel niet moeten scrollen? De eerste editie werd dus uiteindelijk meer een E-Book dan een nieuwsbrief en ik heb daarmee de lat voor mezelf weer lekker hoog gelegd, maar ik zou het niet anders willen. Ik ben trots op de artikelen die ik geschreven heb en de vorm waarin ik het gegoten heb en ik heb er super veel zin in om nog elf edities te maken van de Have a Good Run Weekly.

Mocht je nog twijfelen of je je wel moet inschrijven omdat je niet precies weet wat je van de Weekly kan verwachten. Download hier de eerste editie van de Have a Good Run Weekly en bekijk zelf of het iets voor jou is. Mocht je overtuigd zijn dan kun je je hier nog inschrijven (eventueel ook met schema) en dan ontvang je zondag de tweede editie meteen in je mailbox.

Liefs,

Annemerel

Delen: