LA BELLA VITA: 10/7

 photo RecentlyUpdated255.jpg

Gisteravond heb ik voor het eerst in twee jaar in een tent geslapen. Iekkk, dat is dus écht kamperen. Ineens besefte ik me dat we dicht bij een snelweg staan, ineens geen lekker matras en lattenbodem, maar een luchtbed met een slaapzak. Ik kan je vertellen, ook dat heb ik gewoon overleefd.

Goed, prima geslapen verder, toen ik eenmaal aan het geluid van de auto’s gewend was, was ik binnen no-time onder zeil en gisterochtend werd ik gewoon weer netjes om zeven uur wakker. Tijd voor het ochtendritueel. Eerst weer twee uurtjes op een terras gezeten met mijn MacBook, vervolgens met z’n alle ontbeten en daarna klaar voor het zwembad.

Of… niet helemaal. Roos, Rem en ik besloten naar een beschut veld te gaan waar we oefeningen deden. Lunges, Squats, Russian Twists, Plank-Offs, Crunches.. Ze kwamen allemaal aan bod. Toen we ook nog een speeltuin vonden, hebben we ons ook nog geprobeerd op te trekken aan de stang van een schommel. Dat ging niet helemaal goed bij mij, maar alles valt te leren.. Toch?

Daarna WEL klaar voor het zwembad, dat vandaag een stuk minder vol was dan de dag ervoor. Dit keer kreeg ik het dus wel voor elkaar om wat baantjes te zwemmen. Fijn, want hardlopen zit er hier vooralsnog niet in. Het is te gevaarlijk. Ik moet langs de weg lopen en die weg zit vol haarspeldbochten waarin auto’s als debielen rijden. Ja mag er zestig (wat ik al aan de ruime kant vind), maar er wordt gerust richting de honderd gereden en er is dus geen fiets/looppad. Ik durf het eigenlijk niet aan, maar wil ook niet twee weken stilzitten, dus ik ga hier nog wel een oplossing voor zoeken.

Goed, terug naar het zwembad. 40 baantjes verder betrok de lucht en begon in het in de verte weer te rommelen. Zo is het eigenlijk de rest van de middag gebleven. Af en toe een paar druppels, wat rommeltjes, maar verder niets noemenswaardig. Ik heb mijn tijd gebruikt voor het boek ‘Give & Take’, een super leerzaam boek over gevers en nemers in de zakenwereld. Ik ben nog niet zo ver (het is een boek waarbij je moet nadenken), maar de eerste 50 bladzijden zijn veelbelovend.

En terwijl mijn vader Pasta Carbonara maakte, hielden Roos, Rem, Felix en ik een badminton wedstrijd. De meisjes tegen de jongens. Helaas verloren, maar dat lag dus echt niet aan het feit dat we meisjes zijn en ook al verloren we iedere set, we hebben die jongens keihard laten lopen (en keihard gelachen).

Daarna alle calorieën er weer heerlijk aangegeten met twee borden Pasta Carbonara en als klapper op de vuurpijl nog een lekker stuk chocolade taart. Zo doen wij dat hier.

Ben nu stiekem wel een klein beetje klaar met het campingleven en wil weer wat zien. Hoop dat we vandaag weer eens iets van de wereld gaan zien. We’ll see…

Weer: 34 graden / zon / wolken / onweer, same old same old.
Liedje: Avril Lavigne – Anything But Ordinary. De 2001-2005 playlist draait nog steeds overuren!
Work-out: 30 minuten spieroefeningen + 40 baantjes zwemmen
IJsjes: Voor de tweede dag op rij, GEEN! Ik weet niet wat er met me (ons) aan de hand is. Het zal wel aan het weer liggen, dat iedere keer vanaf 13.00u bergafwaarts gaat.
Idee van de dag: Ik mag dan geen rijk gevulde bankrekening hebben, rijk ben ik wel, in de liefde van mijn familie en vriend. IEEEEHHHLLL wat ben ik zoetsappig, ik sta er zelf van te kijken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. juli 11, 2013 / 12:07

  Oh my goodness, alweer geen ijsjes! Wat doe je daar in Italie (behalve sporten en chillen en pasta eten;)). Ben alweer benieuwd naar de verhalen van morgen!

 2. juli 11, 2013 / 12:35

  Haha, geen ijsjes. Ben je ziek :p. Echt, die foto’s van jou en je zusje maken we zo jaloers. Jullie zien er goed uit! Een badmintonwedstrijd deden wij vroeger ook altijd op de camping, zo leuk. Leuke wedstrijdjes, iedereen vind het altijd leuk. Ken je ‘rond om te tafel’, dat is een spel met pingpongen. Maar ook heel leuk met badminton. Hoop voor jullie dat het weer vandaag iets beter is en dat je weer snel kunt hardlopen!

 3. Liza
  juli 11, 2013 / 12:38

  Ik moet je site 3 weken missen! :(

 4. juli 11, 2013 / 12:38

  Ik wil straks op vakantie ook lekker baantjes gaan zwemmen, echt wel goed voor je!

 5. juli 11, 2013 / 12:51

  Ik wil wel met je ruilen hoor ;)

 6. juli 11, 2013 / 12:57

  Mooi idee van de dag hoor :) Is belangrijk om je dat te realiseren.

 7. floor
  juli 11, 2013 / 13:46

  Ik zit op een camping in Frankrijk. Zou ook graag willen hardlopen, maar ook hier is het te gevaarlijk. Zelf doe ik ook maar wat oefeningen, als jij dé tip hebt zou ik hem graag willen weten ;)

 8. juli 11, 2013 / 14:06

  Klinkt allemaal weer leuk (en sportief!). Jammer dat het weer niet altijd meezit, maargoed die 34 graden hebben wij hier in NL nog laaang niet ;-)

 9. juli 11, 2013 / 14:50

  hihi badminton en in een tentje, dat is heel lang geleden voor mij! Maar erg leuk!

 10. juli 11, 2013 / 15:34

  Weer geen ijsje? :O Weer een super leuk verslag Annemerel :).

  Liefs, Mariette

 11. juli 11, 2013 / 15:57

  Leuk, badmintonnen! Klinkt weer als een goede dag!

 12. juli 11, 2013 / 17:09

  Leuk om te lezen, again! Volgens mij vermaak jij je nog wel even. De temperaturen blijven lekker hoog daar zo te lezen maar wel jammer van de regen en het onweer. Hier in NL is het ook niet perfect, wel lekker maar niet bepaald zonnig.

 13. juli 11, 2013 / 19:44

  erg leuk om deze stukjes te lezen!
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)

 14. juli 11, 2013 / 23:15

  Pfoeee wat ben jij sportief zeg! Ik betrap mezelf er al op dat ik de trappen en hellinkjes in die buitenlandse stadjes al flink vervloek haha! Echt respect..

 15. juli 12, 2013 / 08:01

  Ieegghh ik houd ook totaal niet van kamperen!

 16. juli 12, 2013 / 12:51

  Wat een topper ben je, op vakantie en druk aan het sporten en geen ijsjes meer! Gelukkig wel lekker pasta carbonara en chocoladetaart, heerlijk. Ik ben benieuwd naar je verdere dagen en bezigheden. Je staat nu in mijn favorieten lijst! Veel plezier nog:)

 17. juli 12, 2013 / 14:28

  Ik zou er ook geen problemen mee hebben met je te ruilen! Klinkt als een heerlijke vakantie :)