>Jeans on Sunday

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Toen ik jullie gister vroeg wat jullie meer op mijn blog zouden willen zien, werd er vaak meer ‘outfitshots’ geantwoord! Nou moet ik zeggen dat ik dat op andere blogs ook altijd een van de allerleukste dingen vind en ik droom van prachtige scherpe editorial-look achtige foto’s zoals je die vaak op mode blogs ziet.
Probleempje bij mij is: ik ben lang niet zo fotogeniek als de echt succesvolle modebloggers, mijn kleding is leuk, maar is nou ook weer niet zo fantastisch, en ik ben ook nog eens op mezelf aangewezen als het om fotograferen gaat.
Maar gister probeerde ik het weer eens. Met mijn laarsjes met de smalle hakjes in het natte gras, zowel laarsjes als het gras was niet blij met mijn idee. haha. Ik droeg zondag voor het eerst in maanden weer eens een spijkerbroek. Er zijn periodes dat ik leef in jeans, maar dit is er niet zo een. Jurkjes met panty’s en Leggings met shirts zijn op dit moment toch iets grotere favorieten. 
Waar ik momenteel wel in leef is dat vest. Sinds ik hem eind augustus kocht bij ZARA heb ik hem bijna dagelijks gedragen. Kid you not. Hij is zo lekker warm en zacht. Ik zou er het liefst nog in slapen, haha.
What I’m wearing: Miss Sixty jeans, laarsjes, blouse en vest van ZARA, Hermes sjaal.

Liefs,
Delen:

11 Reacties

 1. Agnes
  november 22, 2010 / 10:02

  >Wauw, die eerste foto is echt heel erg mooi!
  Dat vest ziet er inderdaad lekker warm uit en heb je leuk gecombineerd :D

 2. Chezzelia
  november 22, 2010 / 10:03

  >Ik vind je heel classy uitzien! Die vest lijkt me idd heerlijk! Ik heb dat ook met zo'n wolle vest van de H&M.. beste investering van de laatste tijd haha

 3. Anonymous
  november 22, 2010 / 10:14

  >Hurray for outfit posts!

 4. Suusie
  november 22, 2010 / 10:26

  >Jemig, ik vind die eerste foto van je echt Heel Erg Mooi.

  (en ik zie nu pas dat dat al eerder is gezegd hierboven, ik ben dus niet de enige die dat vindt ;) ik lees je blog -zoals vele anderen- altijd in mijn feed reader en had die reactie nog niet eens gezien, hihi)

 5. roos
  november 22, 2010 / 11:37

  >Dat vest is echt leuk :D ben benieuwd naar nog meer outfits

 6. Girl Abroad
  november 22, 2010 / 15:02

  >Ahh ik ben nog gaan kijken of ik dat vest ook kon vinden, maar helaas. Het staat je prachtig.

 7. kimmie
  november 22, 2010 / 15:54

  >Leuk hoor wil meer zien uit je kast. Oja, en je bent wel fotogeniek en al helemaal als je jouw foto's naast de mijne ziet, haha!

 8. Ilse
  november 22, 2010 / 16:25

  >Jij vind jouw kleding niet spetterend? Pfff, ik doe een moord voor zo'n goedgevulde kledingkast als die van jou hoor!

 9. Renate
  november 22, 2010 / 18:49

  >Leuk hoor :) Vooral de laarsjes!

 10. Eline
  november 22, 2010 / 18:56

  >Heel erg leuk! Ik woon in mijn spijkerbroeken haha

 11. Esmée
  november 23, 2010 / 15:24

  >Leuke outfit en leuke foto's!