>JANUARY PROJECT / WEEKLY MENU

>

Voor een keer, wat ik deze week at. Ik schreef het allemaal op, om mijn eetpatroon een beetje te analyseren.


Zaterdag
Ik word pas laat wakker en voel me behoorlijk brak van de avond ervoor, iets met Oud&Nieuw, champagne en twee flessen bruiswater… Om twaalf uur krijg ik het voor elkaar drie gebakken eieren te eten en wat tomaatjes, het enige wat ik op dat moment weg kan krijgen. Ik krijg het nog wel voor elkaar om een half uurtje hard te lopen. ’s Middags eet ik een paar knakworstjes, ’s avonds ga ik nieuwjaarwensen bij m’n oma en eten we Chinees. Na een halve loempia, een klein beetje bami en 6 balletjes ku lu yuk kan ik echt niet meer.

Zondag
Ik voel me weer springlevend, vanaf 6.00u ’s ochtends al! Om kwart voor acht sta ik op en neem ik een banaan, een cracker en drink ik wat water. Om half elf ga ik echt ontbijten, met het hele gezin. Een lekker vers croissantje, een broodje met scrambled eggs, heel veel kopjes thee en een glas vruchtensap. Daarna weer een half uurtje hardlopen. ’s Middags heb ik het veel te druk met spelletjes spelen om te eten, om vijf uur eet ik toch nog een gekookt eitje dat ik toevallig op het aanrecht zie liggen. ’s Avonds eet ik alweer Chinees, dit keer weer een halve loempia, wat bami en een paar balletjes ku lu kai. Om een uurtje of elf gaan de resten van de balletjes op, oeps.

Maandag
Maandag ontbijt ik met een banaan, een klein beetje yoghurt en thee, daarna ben ik klaar om een uurtje hard te lopen. Als ik thuis kom neem ik een handje ‘rauwe’ amandelen. Om half 3 neem ik nog een klein beetje van de bami van de dag ervoor, kon het toch niet laten. Ik moet werken, dus m’n avondeten komt al om half vijf, ik eet wat pasta bolognese, maar niet zo veel, want m’n bami zit nog erg hoog. ’s Avonds krijg ik natuurlijk honger, ik neem een glas pure druivensap om half acht, en om 22.00u twee kleine broodjes die over zijn bij de koks. Om elf uur neem ik wat gedroogd fruit en nog een cracker.

Dinsdag
Ik ontbijt met 2 gekookte eitjes, een cracker, een bakje yoghurt en veel thee. Tussen 12.00u en 14.00u eet ik nog eens vier crackers en om 16.00u eet ik 3 kleine broodjes van de koks. Om half 5 moet ik alweer avondeten, we eten saucijzenworstjes met aardappelpuree en witlof. Durf niet zoveel aardappelpuree te nemen (je wilt niet weten hoeveel boter ze gebruiken) en ook geen witlof (daar ging namelijk drie grote scheppen suiker bij). Om 20.00u neem ik m’n eerst cappuccino zonder suiker, niet zo lekker. Als ik om 23.00u thuis kom maak ik het goed met een lekkere grote bak sla met zongedroogde tomaatjes en olijven en een peer.

Woensdag
Woensdag had ik een spannende afspraak buiten de deur. Ik begon de dag goed met een stevig ontbijt met 2 volkorenboterhammen en 2 gebakken eitjes, sunny side up, wat thee en vruchtensap. Om half elf nam ik weer een suikerloze cappuccino, ben benieuwd of ik hier ooit aan ga wennen, anders is het ook mooi, nog een slechte gewoonte de deur uit. Om 15.00u eet ik een mueslibar van Eat Natural, ik weet nu nog steeds niet of ik die nou wel of niet moet eten. Als ik thuis kom eet ik gedroogde cranberries, amandelen en een banaan. ’s Avonds eten we rode kool met aardappelen en slavink, als toetje geef ik mezelf een bakje yoghurt. Om 22.00u eet ik twee crackers van de bakker en wat kroepoek.

Donderdag
Ik begin de donderdag weer met twee gekookte eitjes en wat thee. Daarna ga ik een half uurtje hardlopen. Als ik terug kom begin ik gelijk aan iets wat je geen ontbijt en geen lunch kunt noemen, een salade met amandelen, pijnboompitten, rucola, tomaat en caesardressing. Om twee uur neem ik wat cranberries en drie crackers van de bakker. Om half 5 is het al weer tijd voor avondeten. We eten stamppot (met meer aardappel/boter dan andijvie) en rookworst. Ik neem een halve, hoe graag ik hem ook helemaal op had willen eten. De rest van de avond eet ik twee broodjes van de koks, heel veel gedroogde cranberries en ’s nachts bij gebrek aan noten, heel veel pijnboompitjes.

Vrijdag
Alweer eieren als ontbijt, twee gebakken eitjes, sunny side up met twee volkoren boterhammen. Na m’n ontbijt ga ik een half uurtje hardlopen. Om 12.00u eet ik een handje amandelen en om half twee lunch ik met tomatensoep en 2 volkorenboterhammen. En toen ging het een beetje mis. Om half vijf at ik twee bakjes met doritos en om 18.00u, na wat depressief nieuws, of beter gezegd, geen nieuws, eet ik 8 bitterballen. Ah well, het was vrijdag. ’s Avonds eten we gewokte garnalen met groente en noedels. Om elf uur snack ik nog even gezond wat amandelen.

Mijn zwakke punten: ’s avonds en op momenten dat ik eventjes niet zo vrolijk ben. Wat gaan we daar aan doen? Eerder naar bed en zorgen dat ik van andere dingen vrolijk word dan een zak chips (want toegegeven, daar ben ik nog nooit langer dan vijf minuten vrolijk van geworden!)

Liefs,

Delen:

75 Reacties

 1. Sanne
  januari 8, 2011 / 13:41

  >Ik vind dat je eigenlijk nog best weinig eet :) En vergeet niet dat in pijnboompitten heul veel calorieën zitten. Wat ik overigens zwaar gemeen vind, want ze zijn zo lekker!

 2. Annemerel
  januari 8, 2011 / 13:45

  >Ja Pijnboompitjes zijn gemeen! Hoewel dit geen fantastische week was misschien, is het dat voor mij wel. Normaal had je er nog een paar repen chocola, koekjes en m&m's tussen kunnen zetten!

 3. Gwendolyn
  januari 8, 2011 / 13:46

  >Hey Annemerel! Ik doe het je helemaal niet na, maar ik heb toch een kleine opmerking: volgens mij (ben het niet 100% zeker, maar wel al heel vaak gehoord) eet je veel te veel eieren! 3 per week is zo'n beetje de maximum aanbevolen hoeveelheid, want in zo'n ei zit heel veel cholesterol. Ik zou zeggen, zoek het zeker eens op, misschien ben ik fout, misschien kom je nog iets te weten (zoals in je stukje over de suiker :) ). Het kan sowieso geen kwaad! :) Liefs!

 4. Lisanneleeft
  januari 8, 2011 / 13:48

  >Ik ben ook iemand die in een unhappy bui allemaal eten naar binnen duwt. Irritant!

 5. Anonymous
  januari 8, 2011 / 13:50

  >Meer eten joh! En fruit!

 6. Marleen
  januari 8, 2011 / 13:56

  >gwendolyn, dat was vroeger de gedachte maar tegenwoordig is men er achter gekomen dat eieren niet zo slecht zijn als altijd werd gedacht. :) google maar eens.

 7. The nice Anna Wintour
  januari 8, 2011 / 13:58

  >Ik vind het er goed uit zien, hartstikke gezond! Inderdaad wat Marleen zegt, misschien nog wat meer fruit. In een banaan zit niet zo gek veel, grapefruits, sinaasappels en rode vruchten dan weer wel!
  Super knap!

 8. Annemerel
  januari 8, 2011 / 14:01

  >Ja meer fruit! Heb gelijk een banaan en een kiwi gegeten!

 9. Fran
  januari 8, 2011 / 14:28

  >Wat fijn om je blog weer zo up to date te zien.
  Het is toch iedere keer weer een lichtpuntje op mijn studiedag.
  Fijn om je eetgewoontes te lezen, aangezien ik ook bezig ben met wat meer op m'n voeding te letten. Ik zou wel wat meer verspreid eten op de dag. Ook al is het moeilijk met een onregelmatige werkweek en afspraken. Probeer 's ochtends en 's middags goed te eten. Zo heb je minder zin in tussendoortjes en neem je eerder fruit. Verder eet je prima! Ipv suiker in je cappuccino kan je ook zoetjes nemen he! Die neem ik ook altijd en dan is het ook goed te drinken! :-)

 10. Jessica
  januari 8, 2011 / 15:05

  >Het valt wel op dat je heel veel eieren eet.
  Dat is volgens mij niet zo heel erg gezond.

 11. Annemerel
  januari 8, 2011 / 15:26

  >Eieren zijn helaas m'n guilty pleasure. Volgens mij mag je volgens de huidige 'gezonde leefregels' 1 ei per dag.. maar daar zit ik dus overheen. I'll try to be better.

 12. aisling
  januari 8, 2011 / 15:32

  >Omygod jij eet veel eieren! Verder vind ik het best weinig hoor! :) ik eeet minstens 2 x zoveel!

 13. Celine
  januari 8, 2011 / 15:39

  >He Annemerel,

  Ik volg je weblog al enige tijd, maar post niet zo vaak een comment.
  Dit keer wel, want ik wil je toch een tip mee geven.
  Ik probeer zelf ook al enige tijd wat kilo's verliezen en krijg daarbij hulp van een dietiste.
  Wat zij mij altijd geleerd heeft is dat je van te weinig eten, niet af valt. Je lichaam ziet dat als een periode van schaarste, en slaat dan dus alles wat binnen komt op als vet in plaats van het goed te verweken.

  Als je echt duurzaam wil af vallen is het het beste om 6-8 (kleine) maaltijden per dag te nuttigen. Na elke 2-3 uur moet je weer iets eten, om je spijsvertering op gang te houden. Een goede richtlijn is om 1400 – 1500 kcal per dag binnen te krijgen. Doe je dat niet, stopt je spijsvertering, of word hij heel langzaam, waardoor je dus ook geen vet meer verbrand.

  Succes verder met de perfecte balans voor jezelf te vinden!

 14. Annemerel
  januari 8, 2011 / 15:46

  >@ Celine. Het aantal calorieen wat ik gemiddeld per dag eet is meer dan 1500 volgens mij. Een zo'n cracker van de bakker is al 150 calorieen en dan eet ik er 3, haha.

  Ook probeer ik niet af te vallen, ik wil alleen van mijn suiker-cravings af.

  Maar wil wel naar een dietiste, want dat suiker opgeven kan ik toch niet alleen, volgens mij. Ik heb richtlijnen nodig en degene die ik zelf verzin veranderen dagelijks, haha!

 15. Anonymous
  januari 8, 2011 / 15:47

  >ik heb inderdaad ook het idee dat je veel te weinig eet, ik eet in ieder geval veel meer! en zeker toch elke dag wel 4 tot 6 boterhammen!

 16. Nathalie
  januari 8, 2011 / 16:02

  >Misschien is het een idee om te zorgen voor drie stevige maaltijden per dag? Ik merk aan mezelf dat wanneer ik stevig ontbijt, lunch en avond eet, ik ook niet zo'n behoefte heb aan zoet. Verder ben ik fan van smoothies en sapjes (niet dat dat nou zo'n geheim is). Ten eerste omdat het vult en daardoor een prima tussendoortje is, maar meer nog omdat ik er het gevoel van krijg dat ik mezelf trakteer op iets lekkers :)

 17. liesbethbruyneel
  januari 8, 2011 / 16:09

  >Amai, respect dat je het zo goed volhoudt! Ik probeer al een tijdje gezonder te eten (lees: gewoon maaltijden nuttigen zoals altijd maar de ongezonde tussendoortjes en vooral de chipsavonden te vermijden) en heb het soms super lastig! (waardoor ik het toch niet altijd 100% naleef).
  En van die eitjes zou ik je niet teveel aantrekken, je eet toch sowieso al niet zoveel, dan zal het op dat eitje teveel niet aankomen…

 18. Suus
  januari 8, 2011 / 16:34

  >Zo'n gekke hoeveelheden eet je niet volgens mij. Klinkt alleen alof er regelmaat ontbreekt, en dan ga je snoepen. Gewoon 3 goede maaltijden per dag, en de trek tussendoor opvangen met fruit, groente en noten (zitten de goede vetten in!). En snoepen MAG af en toe, maar met mate idd!

  Je mag alleen echt maximaal 2-3 eieren per week eten wantze bevatten echt ENORM veel cholesterol. Gebakken eitjes zijn alleen zo lekker…

 19. Mieke
  januari 8, 2011 / 18:36

  >Hoeveel eieren mag ik per week eten?
  Eieren zijn rijk aan cholesterol. Het cholesterol in voedingsmiddelen, zoals in eieren, heeft een klein effect op het cholesterolgehalte in het bloed. Daarom adviseert het Voedingscentrum niet meer dan een ei of 3 per week te eten. Bij vegetariërs is een ei of 4 per week geen probleem.

  Dit staat op de site van het voedingscentrum, je eet dus eigenlijk veel te veel eieren!! Verder, wel heel knap dat je van de zoetigheid bent afgebleven (zou ik je niet nadoen!) verder valt het volgens mij wel mee met hoe 'slecht' het is, maar misschien is iets gerichter, dus meer op gestructureerde tijdstippen ook beter, dat heb ik ooit ergens gelezen en zoals je zelf al zegt, in de avond iets minder :p

 20. Anonymous
  januari 8, 2011 / 19:47

  >Eieren zijn inderdaad heel slecht voor je hart als je er teveel eet. Mijn opa had een te hoog cholesterol en mocht helemaal geen eieren.
  Ik dacht ook altijd dat gebakken eieren gezond waren, maar zat een keer op de site van de hartstichting en toen kwam ik erachter dat als ik 3 gebakken eieren at (ik doe altijd 3, omdat ik 1 zo weinig vind:p) dat ik dan onderhand al aan mijn vetgehalte van een dag zat. Dus ik probeer zo min mogelijk gebakken eieren te eten omdat ik zelf veel te veel vet binnen krijg op een dag.

 21. Eline
  januari 8, 2011 / 19:52

  >Jeetje, wat eet je weinig eigenlijk! En wel erg veel eieren, volgens mij mag je er niet zo veel toch?

 22. Daisy
  januari 8, 2011 / 20:01

  >Knap zeg, zo'n suikervrij dieet! Ik moet me er toch ook maar eens aan wagen. En inderdaad wat een eieren!! Maar goed ik denk dat een ei altijd nog gezonder is dan al die zoetigheden die ik snoep ;-)

  Waarschijnlijk ben je ze over een tijdje weer zat en heb je weer een andere "tik". Tenminste zo werkt dat hier altijd.

 23. __Carlijn__
  januari 9, 2011 / 00:29

  >Wat eet jij superveel eieren zeg!! Ik word er gewoon een beetje misselijk van als ik het lees. Maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik eieren echt heel smerig vind! Tot een tijd geleden at ik ook heel veel eieren. Totdat iemand tegen me zei: 'je eet gewoon een voortplantingsorgaan van een kip op!' Misschien een beetje stom, maar sinds die tijd zijn eieren mij echt tegen gaan staan!!

 24. Rosanneke
  januari 9, 2011 / 09:26

  >Ik mis brood een beetje in je menu!

 25. Chayenne
  januari 9, 2011 / 09:34

  >Interessant om te lezen wat iemand door een week heen eet. Volgens mij is het door jouw werktijden moeilijk om 's avonds als je thuis komt van alles af te blijven. Heel normaal, want mensen die ''normale'' tijden werken eten ook als ze thuiskomen. Alleen kan je dan geen hele maaltijd meer nuttigen en zijn kleine ongezonde hapjes een stuk makkelijker.

  Ga zo door, wat de suiker betreft!

 26. Anonymous
  januari 9, 2011 / 11:20

  >Ik vond de foto's van je 'Foodlog' op 13 december 2011 een stuk interessanter. Foto's met een korte toelichting, spreekt mij meer aan.

  Annemerel, wat vind jij zelf?

 27. Anonymous
  januari 9, 2011 / 11:27

  >Eigenlijk wel weinig! Volgens mij eet ik drie keer zoveel op een dag, haha.

 28. Stephanie
  januari 9, 2011 / 11:30

  >Hoi Annemerel,

  Ik heb zelf een tijdje suikervrij gegeten omdatt ik net als jij last heb van migraine. Ik hoopte dat de klachten zouden verminderen, maar ik had helaas steeds vaker een aanval. Mijn vriend, die ook braaf suikerloos ging, ging zich verdiepen in dieetiek en kwam er achter dat zoetstoffen en dan met name aspartaam ernstige gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. Deze zoetstof kent het lichaam niet en is zelfs kankerverwekkend. Gewone suikers daarentegen en dan met name fruitsuikers heeft je lichaam gewoon nodig. Na aanpassen van mn dieet geen last meer gehad van die bonkende koppijn en ben fitter dan ooit!

  Succes meid!

 29. lisa-angelina
  januari 9, 2011 / 13:17

  >Veel eieren is helemaal niet zo erg, zolang je ernaast ook veel sport. Mijn vriend eet 20(!) eieren per week, maar omdat hij veel sport en traint heeft hij de eiwitten nodig voor het behoud van je spieren. Ik zou als ik jou was af en toe gewoon het eigeel laten liggen, daar zit namelijk het cholosterol in.

 30. Anonymous
  januari 9, 2011 / 22:16

  >Wat ik me af vraag als ik je lijstjes zo zie: eet jij (behalve dan veel te veel eieren) geen beleg op je brood/crackers?

 31. Sabien
  januari 10, 2011 / 18:18

  >Goed bezig, pas wel op met pijnboompitjes, als je daar teveel van eet raak je een paar dagen je smaak kwijt en heb je een zere tong ;)

  Wat de eieren betreft, ik mag zoveel eieren eten als ik wil van de dietiste. Wel alleen hardgekookt, dan zit er het langst energie in. Daar moet je nu erg op letten.
  Cranberries en andere rode vruchten zijn ook af te raden, daar zit een te hoog suikergehalte in wat dus door je lichaam ook als 'suiker' wordt opgenomen.
  Probeer ook rijstwafels (met beleg) als tussendoortjes.

  Goed dat je al verschil merkt, veel blijven drinken en volhouden!

 32. augustus 6, 2011 / 15:14

  I like this blog very much so much great info . “The highest proof of virtue is to possess boundless power without abusing it.” by Lord Macaulay.

 33. augustus 9, 2011 / 22:11

  This is the perfect blog for anyone who wants to know about this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I really would want…HaHa). You definitely put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, just great!

 34. augustus 10, 2011 / 02:40

  Have you ever considered adding more videos to your blog posts to keep the readers more entertained? I mean I just read through the entire article of yours and it was quite good but since I’m more of a visual learner,I found that to be more helpful well let me know how it turns out! I love what you guys are always up too. Such clever work and reporting! Keep up the great works guys I’ve added you guys to my blogroll. This is a great article thanks for sharing this informative information.. I will visit your blog regularly for some latest post.

 35. augustus 10, 2011 / 12:16

  I like this web site very much, Its a real nice situation to read and receive info . “If at first you don’t succeed, you’re running about average.” by M. H. Alderson.

 36. augustus 10, 2011 / 13:48

  I like this site very much, Its a real nice office to read and obtain information. “Never hold discussions with the monkey when the organ grinder is in the room.” by Sir Winston Churchill.

 37. augustus 11, 2011 / 05:26

  Some truly wonderful information, Gladiolus I observed this. “Prayer indeed is good, but while calling on the gods a man should himself lend a hand.” by Hippocrates.

 38. augustus 11, 2011 / 05:53

  Hey, you used to write fantastic, but the last few posts have been kinda boring… I miss your tremendous writings. Past several posts are just a little bit out of track! come on!

 39. augustus 11, 2011 / 05:54

  Simply wanna comment that you have a very decent internet site , I like the style and design it actually stands out.

 40. augustus 11, 2011 / 05:55

  I’m impressed, I must say. Very seldom do I come across a blog that is both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your post is important; the issue is something that not enough people are talking intelligently about. I am really happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

 41. augustus 11, 2011 / 06:16

  Only wanna state that this is extremely helpful, Thanks for taking your time to write this.

 42. augustus 11, 2011 / 06:17

  I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again!

 43. augustus 11, 2011 / 06:23

  Regards for helping out, good information. “I have witnessed the softening of the hardest of hearts by a simple smile.” by Goldie Hawn.

 44. augustus 11, 2011 / 06:31

  Thanks for sharing superb informations. Your site is so cool. I am impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and simply couldn’t come across. What a great web-site.

 45. augustus 11, 2011 / 06:39

  Appreciate it for helping out, superb information. “Our individual lives cannot, generally, be works of art unless the social order is also.” by Charles Horton Cooley.

 46. augustus 11, 2011 / 06:46

  I got what you mean , thankyou for putting up.Woh I am thankful to find this website through google. “Since the Exodus, freedom has always spoken with a Hebrew accent.” by Heinrich Heine.

 47. augustus 11, 2011 / 06:46

  I always was interested in this subject and stock still am, regards for putting up.

 48. augustus 11, 2011 / 06:56

  I conceive this internet site has very wonderful pent content material posts.

 49. augustus 11, 2011 / 07:34

  I’ve been browsing on-line more than three hours nowadays, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is lovely price sufficient for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made excellent content as you probably did, the web will likely be much more useful than ever before. “Perfection of moral virtue does not wholly take away the passions, but regulates them.” by Saint Thomas Aquinas.

 50. augustus 11, 2011 / 09:21

  I like this weblog it’s a master piece! Glad I observed this on google.

 51. augustus 11, 2011 / 11:42

  I was very pleased to search out this web-site.I wished to thanks to your time for this excellent learn!! I definitely having fun with every little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

 52. augustus 12, 2011 / 07:43

  I believe this site holds some real excellent info for everyone :D. “Experience is not what happens to you it’s what you do with what happens to you.” by Aldous Huxley.

 53. augustus 12, 2011 / 08:24

  Very interesting information!Perfect just what I was searching for! “It’s the Brady Act taking manpower and crime-fighting capability off the streets.” by Dennis Martin.

 54. augustus 12, 2011 / 08:45

  An impressive share, I simply given this onto a colleague who was doing somewhat analysis on this. And he actually purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If doable, as you develop into experience, would you mind updating your blog with more details? It is highly useful for me. Big thumb up for this blog put up!

 55. augustus 12, 2011 / 09:24

  Very interesting details you have remarked, thanks for putting up.

 56. augustus 12, 2011 / 11:17

  Just wanna say that this is extremely helpful, Thanks for taking your time to write this.

 57. augustus 12, 2011 / 12:50

  I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 58. augustus 12, 2011 / 17:59

  Hello, Neat post. There is an issue together with your website in internet explorer, would test this… IE still is the market chief and a big element of other folks will leave out your excellent writing due to this problem.

 59. augustus 12, 2011 / 19:46

  I’d like to go to your blog more usually however currently it appears to be taking ceaselessly to return up. I go to from work, and our connection theres fairly good. Do you assume the issue could be in your end?

 60. augustus 13, 2011 / 04:18

  great points altogether, you just gained a new reader. What may you recommend about your submit that you simply made some days in the past? Any positive?

 61. augustus 13, 2011 / 06:33

  You have remarked very interesting points ! ps nice website . “If I were two-faced, would I be wearing this one” by Abraham Lincoln.

 62. augustus 13, 2011 / 10:09

  I discovered your weblog website on google and examine a number of of your early posts. Proceed to keep up the superb operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of forward to studying more from you in a while!? I’m often to blogging and i actually respect your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your site and hold checking for brand new information.

 63. augustus 13, 2011 / 13:13

  you could have a great blog here! would you wish to make some invite posts on my blog?

 64. augustus 14, 2011 / 05:46

  Merely a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding style and design. “Competition is a painful thing, but it produces great results.” by Jerry Flint.

 65. augustus 14, 2011 / 10:41

  Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So nice to seek out anyone with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this website is one thing that is wanted on the internet, someone with a bit originality. helpful job for bringing something new to the web!

 66. augustus 14, 2011 / 13:56

  Hiya! I simply want to give a huge thumbs up for the good information you will have right here on this post. I will be coming again to your weblog for extra soon.

 67. augustus 14, 2011 / 14:01

  Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 68. augustus 14, 2011 / 15:21

  I saw a lot of website but I believe this one has got something special in it. “Surfing is good for the soul, worries seems to drift away as you scan the horizon for the next wave.” by Ed Daley.

 69. augustus 14, 2011 / 17:21

  I think this website holds very fantastic indited content posts.