>I L?ve..

>

Photobucket
Photobucket
I Love…

Een bakje yoghurt van de Zuivelhoeve, citroentaart, want die smaakt naar cheesecake. Het liefst ’s nachts na twaalven, als ik na een avondje werken thuis kom en bijna een overval pleeg op de snoepkast.

Gilmore Girls. Is er een leukere manier om te nietsnutten in de winter? Ik vind Girlmore Girls echt winter. Hete thee met honing, pepernoten en Gilmore Girls, om ieder dood moment wat minder dood te maken.

SALE! Serieus, toen ik vanmiddag in de stad was hadden ze bij de Bijenkorf écht al heel veel 30% korting. Ik ging voor een lerenlegging, maar kwam naar buiten met een super mooi jasje van SuperTrash, met 30% korting dus. Hij is Chic meets Stoer, kortom Annemerel.

Een nieuw kleurtje Nagellak. Volgens mij de beste budget aankoop om jezelf toch een heel ‘nieuw’ gevoel te geven. Ik kocht afgelopen vrijdag ‘Melbourne’ van W.I.C. een goudachtige kleur, die super mooi dekt en een semi-matte finish heeft.

Verveinethee ?

’s Ochtends wakker wakker worden. En dus niet brak en met een ‘ik wil niet!!!!’ instelling. En dat eind november. Als het bijna de hele dag pikdonker is en het zooohooo koud is. Gelukkig slaap ik in een dikke Jogging Broek met sokken over de pijpen heengeslagen en een dikke trui. Dat mijn neus boven de dekens kou moet lijden is al erg genoeg.

M’n papa en mama, en m’n zusje, en natuurlijk m’n vriendje, de mensen die me de aller aller allerlekkerste knuffels geven om warm te worden.

Kerstbomen en de geur ervan. Kerstlichtjes in de stad. Verdwaalde Kerstliedjes (na Sinterklaas gaan ze pas op repeat).

M’n UGGS. Een paar maanden geleden zei ik nog ‘Nee ik doe niet net als vorig jaar, dit keer draag ik ze alleen in uiterste noodgevallen.’ Well, I did it again.

Oude kleding verkopen, nieuwe kleding kopen.. Een kledingkast die continu in beweging is en een rekening (die het door de verkoopjes) nog net allemaal bij kan benen. Perfect toch?

En waar worden jullie gelukkig van?

Liefs,

Annemerel
Delen:

17 Reacties

 1. Marieke
  november 29, 2010 / 18:41

  >Van alles wat genoemd is + van muziek, lezen en natuurlijk: schrijven :)!

 2. Eline
  november 29, 2010 / 18:48

  >Gilmore Girls <3
  En warme truien, schrijven in een nieuwe agenda, kaarslicht, de geur van uitgeblazen kaarsen en ga zo maar door

 3. Lisanneleeft
  november 29, 2010 / 18:54

  >Ik schreef laatst een soortgelijke post :)

  Ik word gelukkig van binnen zitten terwijl het buiten koud is
  Lieve comments op mn blog (daar word ik echt heel blij van!)
  Mn lieve vriendje
  Deze blogpost van jou :D
  Fietsen terwijl de zon schijnt
  Feestjes
  Als andere mensen gelukkig en vrolijk zijn

  Nog veel meer dingen natuurlijk (ik bevuil je blog wel niet met een hele lange lijst, haha). maar dit was het eerste wat in me opkwam.

 4. Liz
  november 29, 2010 / 19:08

  >Van schrijven (als het lukt) en van NaNoWriMo
  Van haken (ook als het lukt)
  Een zonnetje in de herfst/winter
  Rondwaaiende herstbladeren
  Thee
  Mijn spinnende katten

 5. Hannah
  november 29, 2010 / 19:19

  >Gilmore Girls indeed!

  Sneeuw is voor mij toch ook wel echt genieten :)

  en warme koppen thee bij de verwarming.

 6. Benthe
  november 29, 2010 / 19:34

  >Wat heerlijk allemaal. En nu heb ik dus ook zin in al die heerlijke dingen die jij hier hebt neergezet.

 7. Nathalie
  november 29, 2010 / 20:48

  >Om er een paar te noemen: buiten in de sneeuw lopen, warme dikke sokken dragen als het koud is, lieve vriendinnen, zwemmen, echt goede thee drinken (geen zakjes!), mango en ander fruit.

 8. annouska
  november 29, 2010 / 21:44

  >Ah wat een leuke lijst waar je gelukkig van wordt. Ik ga er eens goed over nadenken..

 9. Lieke
  november 30, 2010 / 07:20

  >Jaaaaa dat toetje is echt superlekker! Daar ben ik ook dol op!
  En ik ben dol op sneeuw, rot met het fietsen maar heerlijk om mee te spelen en het ziet er fantastisch uit. En ik houd van eten. Koekjes bakken, taart of cake bakken. Warme chocolade melk met marshmellows. Een gezellige avond met vrienden en vriendinnen. Mn lieve vriendje. Ik ben snel blij :D

 10. Sanne
  november 30, 2010 / 08:14

  >Verveinethee <3 Lovely! En ik kijk Gilmore Girls ook alleen maar in de herfst en winter. En krijg spontaan zin om naar Star's Hollow te verhuizen :)

 11. The nice Anna Wintour
  november 30, 2010 / 10:54

  >Wat een heerlijke positiviteit op deze uberkoude novemberochtend!

  Ik word inderdaad ook heel blij van Uggs en Gossip Girl. Maar ook van lekker uit eten gaan of de wetenschap dat je heel de dag heel gezond hebt gegegeten! (meer uitzondering dat laatste maargoed)

 12. Marleen
  november 30, 2010 / 12:18

  >die yoghurt is zo lekker! ik neem altijd aardbei, die is net aardbeien cheesecake :) baal altijd zo dat het bakje zo klein is haha

 13. Sylvia
  november 30, 2010 / 13:48

  >Warme chocomel <3. De mooie witte sneeuw, die soms ook heel koud kan zijn. Mijn lieve hondje die warm tegen me aankruipt als ik tv aan t kijken ben.

 14. Anonymous
  november 30, 2010 / 17:37

  >Wat voor ring heb je daar om?

  Groetjes

 15. Anonymous
  november 30, 2010 / 19:09

  >Ik houd in ieder geval NIET van de dierenmishandeling waar je voor betaalt als je UGGS koopt! Ik houd wel van diervriendelijke kleding en schoenen :) En ik houd van lekker eten en eten koken. Helemaal nu het weer zo lekker koud is met sinterklaas en kerst voor de deur.

 16. Annemerel
  december 1, 2010 / 12:54

  >Dat ringetje is van mijn moeder geweest. Gaf mijn vader haar toen ze een paar maandjes 'verkering' hadden 3000 jaar geleden dus :')