Tune Tuesday: Boybands

 

Sinds ik Take That vrijdagavond bij The Voice of Holland ‘The Flood’ hoorde zingen ben ik fan. Belangrijkste reden: Robbie! Natuurlijk. Maar de overige vier heren zijn een leuk achtergrondkoortje (en dat bedoel ik helemaal niet denigrerend, ik ben bloedserieus. 

Ik hou van boybandjes met een hoog suikerspingehalte en een klein rockrandje. Maar ook nummers waarvan je heerlijk in slaap kunt vallen, zoals het nummer ‘Amsterdam’ van Coldplay. Of ‘Make This Go On Forever’ waarbij in bepaalde toestanden de tranen over mijn wangen rollen bij de eerste noten van de piano, iets minder suikerzoet, maar nog wel heel erg braaf.

Ik hou van gouden oude zoals Wonderwall van Oasis en Losing my Religon van R.E.M.. Ik ben degene die hardste meeblert als die nummers weer eens op een feestje gedraait worden. Maar ik hou ook van redelijk onbekende nummertjes zoals ‘Drifting Further Away’ van Powderfinger en ‘Last Day Of Your Life’ van Glass Pear, nummers die gedraaid zijn tijdens mooie scenes van mijn favoriete TV programma’s.

Kortom, een fijne afspeellijst, voor ’s avonds met een boekje, tijdens een reisje met het OV, of misschien zelfs wel tijdens het studeren.. Ik kan heerlijk studeren met dit soort nummertjes, maar goed, ik kan zelfs studeren met Lady Gaga, haha.

Geniet ervan!

Liefs,
Delen:

6 Reacties

 1. Lianne
  november 30, 2010 / 15:46

  >Dat liedje van Take That is idd superleuk! Knap trouwens dat je kan studeren met Lady Gaga, ik word helemaal hyper van die muziek en dan kan ik me echt niet concentreren haha..

 2. The nice Anna Wintour
  november 30, 2010 / 15:52

  >Hele fijne nummers inderdaad! Ik ga ze allemaal even luisteren tijdens het inpakken van mijn verhuisdozen. Pokkenwerk!

 3. Benthe
  november 30, 2010 / 16:44

  >Hij staat nu op bij het leren. De eerste is al geweldig <3 Bij TVOH waren ze zo goed. Of ja, ze, Robbie! Indd, de rest is niet meer als een achtergrond koortje.

 4. Sharr2403
  december 1, 2010 / 10:56

  >Eindelijk iemand die Robbie ook nog leuk vind.
  Vind the Flood ook een mooi nummer hoor, maar de nieuwe cd valt een beetje tegen helaas. Robbie heeft Take That niet echt nodig…

 5. Annouska
  december 1, 2010 / 17:13

  >Oh ik ben dus niet de enige Die Robbie het leukste van allen vind.. Ik hoop dat Robbie snel weer een eigen tour en album doet want daarom ben ik fan van hem.. =D

 6. Eline
  december 1, 2010 / 20:47

  >Ik vind boybands altijd zo leuk!