HOTSPOT THE HAGUE: Club Vers

Zoals mijn moeder gisteravond al opmerkte, Den Haag krijgt steeds meer leuke hippe tentjes. Vijf jaar geleden was het horeca aanbod in vergelijking met Amsterdam best wel matig, maar steeds meer hippe concepten weten de afgelopen jaren ook mijn stad te bereiken. Club Vers, waar ik gisteren samen met mijn moeder at, is daar een goed voorbeeld van. Zij openden ongeveer een jaar geleden hun deuren aan de Stationsweg, vlak voor Holland Spoor.

En dat dat eigenlijk heel erg goed bereikbaar is vanaf het centrum, dat wist ik tot voor gisteren niet. Je loopt bij de Bijenkorf de straat richting het oosten uit, je loopt nog vijf minuutjes door en je staat voor Holland Spoor. Nooit geweten. Anyway, dat betekent dus ook dat Club Vers helemaal niet zo uit de route van het winkelend publiek ligt als ik aanvankelijk dacht.

Bij Club Vers kun je genieten van All-Day-Breakfast. Smoothiebowls, wentelteefjes, spinaziewafels, avocado toast. En prima prijzen. Voor de avocado toast betaal je geen elf dollar (wat je gemiddeld in New York betaalt), maar 5 euro. De smoothiebowls zijn €6,95 en voor gezonde pancakes betaal je €7,25. Wij gingen gisteren niet voor All-Day-Breakfast, maar ik heb een jaar geleden wel een keer een compleet picknick pakket gekregen met al deze gerechten erin en wat ik me er van herinner was alleen maar heel erg goed.

Maar mijn moeder en ik komen pas rond een uurtje of zes het terras op en hebben dan niet echt zin in ontbijt. We delen een borrelplankje (€13,50), waarop Edamame, gefrituurde groenten en krabkoekjes liggen. Als hoofdgerecht kiezen we voor een Poké en Sushibowl (allebei €12,50, die we samen delen.

De zoete aardappelfrietjes zien er op een tafeltje naast ons ontzettend lekker uit, dus die bestellen we ook. Niet echt een combinatie met onze Poké en Sushibowls, maar ze smaken wel ontzettend goed. Ik heb nog nooit zulke lekkere knapperige zoete aardappelfrietjes op. Ik denk dat ze in de frituur geweest zijn, ik weet anders niet hoe je ze zo knapperig krijgt.

Drankjes zijn bij Club Vers ook prima betaalbaar. Een (klein) sapje heb je voor €3,95. Wij laten de gezondheid even voor wat het is en nemen een glas wijn (Sauvignon Blanc, €3,50) en een Gin Tonic (€6,50). Ook absoluut niet duur. Een – Fritz – colaatje voor €2,25 en een cappuccino voor €2,50 vind je in Den Haag ook niet op veel andere plekken. Niet gek dus dat om ons heen vooral jonge mensen, studenten, zaten.

De kwaliteit van het eten was prima. Niet halleluja, hier wil ik vanaf nu iedere dag eten lekker, maar gewoon prima. En zeker als je kijkt naar wat je betaalt, heel goed. Favoriet waren de zoete aardappelfrietjes met sriracha mayonaise, die moet je van mij proberen als je een bezoekje aan Club Vers brengt.

Ben jij weleens bij Club Vers in Den Haag geweest? Welke hotspots moet ik volgens jou écht in Den Haag bezoeken?

Liefs,
Annemerel

Club Vers, Stationsweg 136A, Den Haag. Dagelijks geopend van 8.30u tot 21.00u. In het weekend vanaf 9.00u. Op vrijdag en zaterdag tot 22.00u. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer hotspots in Den Haag? In deze blog zet ik een heleboel to-do’s op een rijtje.

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  mei 26, 2017 / 00:05

  Deze komt op mijn lijstje als ik weer in Den Haag ben!

 2. mei 26, 2017 / 14:57

  Leuk artikel heb je ervan gemaakt! Ik ben begin dit jaar ook bij Club Vers geweest, echt een hele fijne hotspot vond ik. Net wat anders dan gemiddeld.

 3. Ingrid
  mei 29, 2017 / 10:41

  Club Vers is zeker een aanwinst voor Den Haag. Ik kom ook graag bij Zeta aan de Grote Markt in Den Haag. Leuke lunchkaart en ’s avond een Thaise kaart. Niet duur en geen standaard gerechten.