>HOLIDAY: Check-Check

>

Nieuwe bikini (3x) check, nieuwe zomerjurkjes (4x) check, voorbruinen check, blogs voor uitschrijven (5/8) check, platte gespierde buik (laat nog even op zich wachten), gelift achterwerk (4/8), zonnebrand (even wachten op m’n salaris), sandaaltjes (zelfde verhaal), puistjes verjagen (slechts m’n kin is er nog steeds slecht aan toe).

Nog vijf dagen werken, nog twee stukken schrijven, nog minimaal zes normale blogs en nog drie vakantieblogs, ein-de-lijk het geblokkeerde pin debacle oplossen bij de Rabobank, nog even vragen bij de Universiteit Leiden of mijn inschrijving daadwerkelijk goed ontvangen is. Achterstallige rekeningen betalen, het perfecte cadeau voor m’n bijna jarige vriend verzinnen.

Contant geld pinnen want op dat gekke Eiland zit maar één pinautomaat, nog een keer op zoek naar nieuwe muziekalbums (Glee Music Seizoen 2 is inmiddels gedownload, evenals het eerste album van The Script). Ik moet mijn moeders boekenkast nog eens plunderen want ik heb nu echt geen geld over om nieuwe boeken te kopen.

Vanaf morgen moet ik uit gaan vinden hoe mijn nieuwe DSLR werkt anders had ik net zo goed m’n oude kunnen houden en dan had ik nog mooiere foto’s gemaakt. Ik moet kijken hoe m’n SD kaartje met WIFI werkt en hoe ik filmpjes in iMovie importeer. Ik moet m’n laptop nodig eens helemaal leeg halen voordat ik mijn geduld echt een keer goed verlies en er serieuze klappen uitgedeeld gaan worden.

En dan krijgen we de kwestie inpakken, want hoe krijg ik in Godsnaam alles in mijn koffer en blijf ik onder de 20 kilo limiet. Ik weet dat het in Griekenland vaak warm is en dat ik geen truien nodig heb, maar als ik die niet meeneem is dat het lot tarten. Ik weet dat ik niet zal gaan hardlopen in de hitte en door het heuvelachtige landschap, maar die hardloopschoenen moeten mee. Evenals m’n oude Nikon camera, want stel je voor…. Ineens blijk ik toch 7 goed functionerende bikini’s te bezitten (en die wegen los niks, maar nemen met z’n alle toch wel aardig wat ruimte in beslag).

Goed jullie begrijpen, so little time, so much to do!

Liefs,

Delen:

12 Reacties

 1. chezzelia
  mei 30, 2011 / 14:15

  >Hahaha, heeel veel succes met de laatste loodjes maar je hebt dadelijk, hopelijk, een top vakantie!

 2. Debby
  mei 30, 2011 / 14:34

  >Gewoon 1 of 2 warme kledingstukken meenemen. Als je je daaraan houdt kom je makkelijk onder de 20 kg uit, zomerkleding weegt namelijk niets! Die trui hoef je toch alleen maar 's nachts aan als je nog buiten zit ofzo :)

 3. Marjolein
  mei 30, 2011 / 15:00

  >Hey,

  Je ging naar Zakynthos toch? Daar zitten wel meer pinautomaten dan 1! Zeker in Zakynthos stad, Tsilivi en Laganas kan je er meer vinden. Daar is het wat drukker.

  Veel plezier in ieder geval! Een heerlijk eiland.

 4. Denise
  mei 30, 2011 / 17:08

  >Ben jaloers, mijn ouders zitten nu ook in Griekenland en ik moet nog drie weken wachten totdat ik mijn koffer kan inpakken voor twee weken Portugal.

 5. Eline
  mei 30, 2011 / 17:42

  >Hahaha ik neem ook altijd vee te veel mee, maar ik kan het gewoon niet laten.

 6. Stephanie L.
  mei 30, 2011 / 18:35

  >Muziekje: Splendid. Erg zomers…

 7. Desiree
  mei 30, 2011 / 20:07

  >Welke plaats zitten jullie? Want op Zakynthos zijn genoeg pinautomaten te vinden! Ik ben namelijk net terug ;-)

 8. Claire
  mei 30, 2011 / 21:06

  >Hahaha succes! :)

 9. Anonymous
  mei 30, 2011 / 21:59

  >Wat een goed idee om de muziek cd van Glee te downloaden! Heb m ook meteen gedownload!

 10. Ashley
  mei 31, 2011 / 09:57

  >Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh!!! (losse vertaling: KAN NIET WACHTEN, was het maar vast maandag!)

 11. Sanne
  mei 31, 2011 / 15:20

  >Hoi! Mag ik je vragen welke spiegelreflex camera je hebt? Ik wil er een gaan aanschaffen (ben hier nog niet mee bekend), maar heb geen flauw idee waar ik op moet letten. Heb een dochtertje gekregen en wil vooral heel veel mooie foto's van haar maken en vind foto's met een spiegelreflex vaak veel mooier. Heb jij tips?

 12. Anonymous
  juni 1, 2011 / 12:36

  >Als ik jou was zou ik daar geen spiegelreflex voor aanschaffen. Als je er niet mee bekend mee bent maak je er geen betere ( mooiere fotos mee als een compact. tegenwoordig heb je meerdere tussenvormen, de digitale‘'spiegelreflex-achtige'’camera, ook wel SLR-like genoemd. Een tip! geeft je mooie fotos en bespaart je 1000 euros.