>HOLIDAY: Can’t wait for summer

>

Photobucket
Photobucket
Nog vier maanden en Ashley en ik liggen op een ligbed aan een strand op het Griekse eiland Zakynthos. We wilden allebei low budget, zon en rust, nou kun je dan beter doen dan een weekje naar een onbekend Grieks eiland boeken, ergens halverwege juni? (Ik hoop niet dat jullie een serieus antwoord op die vraag kunnen geven, want de reis is al geboekt en ik houd graag dat positieve gevoel dat ik nu heb!)


Ik kan niet wachten tot de zomer! Ik ga niet alleen een weekje met Ashley weg, er staat ook nog minstens één citytrip gepland en natuurlijk zal ik ook dit jaar weer m’n ouders voor minstens tien dagen bezoeken in het prachtige Italië!

Ik heb nooit gezegd dat ik zielig was, toch?

Liefs,

Delen:

8 Reacties

 1. Marjon
  februari 20, 2011 / 11:18

  >Ik krijg er zomerkriebels van!
  Ik kan ook niet wachten, heeeeerlijk een paar weekjes zon en nergens aan denken.
  Het duurt helaas nog een aantal maandjes…

 2. Evelien
  februari 20, 2011 / 11:56

  >Oeh, dat ziet er goed uit!! Nu wil ik ook vakantie…. duurt nog wel even helaas.

 3. Nathalie
  februari 20, 2011 / 12:04

  >Heel leuk dat jullie samen op reis gaan! Ben nu al benieuwd naar de foto's en verhalen :)

 4. Robert
  februari 20, 2011 / 12:38

  >Zo onbekend is Zakynthos niet zullen jullie merken ;)
  In welke plaats zitten jullie?

  Gouden tip: ga eten bij taverna Skloubou, het beste en meest echt Griekse eten van het hele eiland! En nog betaalbaar ook!

 5. annouska
  februari 20, 2011 / 12:53

  >Oeh wat een heerlijke vakantie heb je met Ashley op het oog zeg. Nog even aftellen dan maar..

 6. Girl Abroad
  februari 20, 2011 / 14:28

  >Giekenland in juni, perfect. Heerlijk vers gevangen inktvis en griekse salades met tomaat, komkommer, olijven en feta. Fijn!

 7. Eline
  februari 20, 2011 / 15:56

  >Die foto's zorgen dat ik zin in de zomer krijg! Leuk dat jullie samen gaan :)

 8. Joy
  februari 21, 2011 / 07:23

  >Wat leuk dat jullie samen dat tripje gaan maken. En Griekenland kan alleen maar heerlijk zonnig zijn, toch?