>HOLIDAY: Ash & I

>

Photobucket

Ashley ken ik al heel erg lang. Zij was dertien, ik veertien? Jarenlang praatten wij over onze puberproblemen op MSN die op dat moment natuurlijk absoluut niet aandeden als puberproblemen maar als hele serieuze grote kwesties. Toen ik ging studeren verwijderde ik mijn MSN, of nou ja, ik kreeg een MacBook en installeerde het gewoonweg niet meer. Maar we bleven elkaar altijd volgen via onze blogs, natuurlijk.

Een jaar daarna ging Ash Geschiedenis studeren aan dezelfde faculteit, ik heb haar daar welgeteld twee keer gezien (aan erg veel college uren doen ze bij de faculteit Geesteswetenschappen van de UvA duidelijk niet). Een beetje gek is dat wel hoor, als je iemand na zoveel jaar ineens in het wild ziet rondlopen.

Ongeveer vijf maanden geleden vroeg ik op Facebook wie er met me mee ging op low budget zon, zee, strand vakantie en Ash was meteen enthousiast! We spraken af op Schiphol bij Starbucks en bespraken wat we wilden, erg veel mailcontact volgde en niet veel later boekten wij onze reis naar Zakynthos. Een Grieks eiland waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had, maar twee jaar geleden had ik ook nog nooit van Karpathos gehoord en die vakantie was perfect.

Ash en ik spraken nog een paar keer af bij Starbucks, gingen vorige week vakantieshoppen in Den Haag en ja daar moeten we het maar mee doen. Ik heb haar nu drie keer gedate en als het goed is vlieg ik op het moment van het online komen van deze blog ergens boven de Griekse Eilanden (we landen om 11.20u). En dat klinkt misschien heel erg gek, maar ik heb het gevoel alsof ik haar al jaren ken, lekker cliché, maar waar. En ergens is dat ook echt waar natuurlijk, acht jaar iemands leven volgen via blogs en msn.. Dat is daadwerkelijk ook een manier om iemand te leren kennen.

Wie zei er dat er niets goeds kwam van Social Media?

Liefs,

Delen:

14 Reacties

 1. Annouska
  juni 6, 2011 / 09:26

  >Spannend ineens een langere tijdsduur met elkaar in het echt doorbrengen. Dat gaat vast een super leuke tijd worden, dat weet ik zeker.. ^^

  Daarbij is Social Media voor veel meer dingen goed dan sommige denken!

 2. Freya
  juni 6, 2011 / 10:12

  >Dat lijkt me nu ook leuk… Wie wil met mij op holiday? ;) Prettige vakantie op Zakynthos!

 3. Juliëtte
  juni 6, 2011 / 11:01

  >Aaah leuk zeg! Geniet van jullie vakantie! X

 4. LittleMissSunshine
  juni 6, 2011 / 12:37

  >Veel plezier!

 5. Lilian
  juni 6, 2011 / 13:07

  >Wow! Ik volgde je vroeger altijd, toen ik zelf nog in het blogwereldje zat. Op een gegeven moment ben ik gestopt met het schrijven en lezen van blogs, maar door een blog van Mascha (de enige die ik nog volg) zie ik je naam sta en ga gelijk naar je blog. Wat leuk om te lezen dat je nog steeds blogt, ik ga je weer volgen!

  Wat betreft de vakantie: spannend en leuk!

 6. Ilse
  juni 6, 2011 / 14:51

  >Wat leuk dat jullie elkaar leerden kennen via elkaars blogs en dat jullie nu samen op vakantie gaan! Heel veel plezier, al denk ik dat dat vast wel gaat lukken! :)

 7. Laura
  juni 6, 2011 / 15:15

  >Ik denk dat de meeste die wat langer nu bloggen wel goed begrijpen wat je bedoelt. We zijn allemaal eigenlijk een grote bende internetvriendinnen zonder elkaar ooit of sporadisch te hebben gezien en toch een hoop weten over elkaar. Maar hé have fun, dat worden twee blogs in de gaten houden over een week ;)

 8. The nice Anna Wintour
  juni 6, 2011 / 16:50

  >Vind het niet raar, juist onwijs mooi! Het wordt vast hartstikke leuk, veel plezier. Ben ook benieuwd hoe dat eiland is trouwens

 9. Eline
  juni 6, 2011 / 17:24

  >Wat brengt het internet toch leuke dingen voort he?

 10. Jennifer
  juni 6, 2011 / 17:26

  >Tof toch, dat je het zo geweldig kunt vinden met iemand die je enkel via internet kent?

 11. Eva
  juni 6, 2011 / 17:54

  >Superleuk, wist niet dat jullie elkaar al zo lang kenden. Fijne vakantie!

 12. Anonymous
  juni 7, 2011 / 12:02

  >Have fun!

 13. Joyce
  juni 7, 2011 / 17:46

  >Mooi zo'n vriendschap opgebloeid uit het internet! <3 Geniet ervan meisjes!

 14. sabine @ thefruitpursuit
  juni 7, 2011 / 19:32

  >absoluut! en wat een mooie meid zeg! have fun ladies.