FUERTEVENTURA DIARY II

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

Deel twee van mijn Fuerteventura foto-verslag. We zijn inmiddels weer thuis, dus dit is helaas ook meteen het laatste deel. Maar eh, morgen naar Boston. Dus niet getreurd. Maar goed, nu dus eerst nog even dit laatste deel van Fuerteventura :)

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

De zaterdag slaan we voor het gemak even over. Om de een of andere reden heb ik toen al mijn foto’s in een speciaal Canon-RAW bestandsformaat gemaakt dat ik op mijn MacBook niet kan openen. En toen formatteerde ik ook nog per ongeluk mijn kaartje, dus al die foto’s zijn weg. Jammer, want op zaterdag wandelden we naar Morro Jable, het dichtstbijzijnde dorpje en deden we dus eindelijk iets anders dan aan het strand liggen, eten of schrijven. Deze foto maakte mijn moeder zondagavond van me, ik draag schoenen van Fred de la Brettoniere, een broekje van One Teaspoon en een top van Weekday. De tas is van Gucci, maar dat hoef ik volgens mij niet meer te vertellen.

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

Deze foto maakten we ook. Normaal poseer ik nooit zo serieus voor een foto, ik vind dat een beetje awkward (hoewel ik het bij andere vaak wel leuk vind om te zien hoor). Maar goed, ik had twee glazen wijn op in de zon (misschien ook die van mijn moeder, dus drie) en dan doe je dingen die je normaal misschien niet zo snel zou doen.

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

Mijn favoriete Spaanse ‘gerecht’? Gazpacho. Helaas ontdekte ik dat pas aan het eind van onze vakantie, op maandag.

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

Maandag nam ik ook mijn honderdste vlog op van 2017.  Dat vroeg om een cheesy honderd met mijn voeten geschreven in het zand. Een paar seconden later kwam er een grote golf en was alles weg. Gelukkig was ik op dat moment aan het filmen en heb ik dat moment dus vast gelegd.

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

Een van de fijnste dingen van afgelopen week? Ik heb misschien twee keer mascara gebruikt en verder heeft mijn make-uptasje ook geen aandacht gekregen. Zo fijn om een weekje vrijwel niets te dragen (op twee avonden met mascara na dus). Ik heb de dag voordat ik naar Fuerteventura vertrek mijn wimpers en wenkbrauwen laten verven en met dat gezonde kleurtje van de zon durf ik ook mijn foundation vrij af te geven. Ik draag hier een jurkje van ZARA (2015) en schoenen van Lola Cruz (via Omoda / gekregen)

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

Ik blijf versteld staan van de kwaliteit van mijn vlog-camera, zo scherp, ook met weinig licht.

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

Op dinsdagochtend wilde ik een timelapse maken van de zonsopgang. Dat is gelukt. Daarna maakte ik nog snel even deze foto. Dinsdag was de enige dag waarop er wat wolkjes in de lucht hingen. Ik dacht even dat het mijn timelapse zou verpesten, maar het maakte het beeld juist interessant. Al zeg ik het zelf.

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

Zonder Bose QuietComfort 35 ben ik echt nergens hoor. Oh nee dit is de 25, met draad (ik ben zo verwend dat ik er twee heb, wel heel fijn, want met bluetooth vind ik het editen van video’s niet zo fijn omdat er een vertraging in lijkt te zitten).

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

Laatste avond, laatste outfit. Ik draag hier de outfit die ik op mijn 27ste voor mezelf kocht bij de Bijenkorf. Trui is van Tommy Hilfiger (zou je niet zeggen he?) en het broekje is van One Teaspoon. Schoenen zijn van Adidas (Superstars) en ook deze schoenen bestelde ik bij Omoda (gekregen!)

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

Gisteren was het helaas alweer tijd om naar Nederland te vliegen. Hier zaten we op Fuerteventura Airport, ruim tweeënhalf uur te vroeg. Dus nadat we onze koffers hadden afgegeven en in waren gecheckt, zaten we nog even een uurtje op een bankje. Mijn moeder met haar iPhone, ik met mijn MacBook. So little time so much (work) to do.

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

En dan is het echt tijd om te gaan. We vliegen eerst naar Barcelona (drie uur) en daarna door naar Amsterdam (tweeënhalf uur). Ik heb in geen tijden zo productief gewerkt tijdens deze vluchten. Ik heb meer gedaan dan ik normaal in een werkdag van tien uur doe. Geen afleiding van mail, telefoon en YouTube is echt een uitkomst. Ik moet toch eens gaan bedenken hoe ik dat effect thuis kan nabootsen. Ik kan wel het internet uitzetten, maar ja, als het aan kan dan blijf ik er toch aan denken. Het is een dingetje.

 photo FUERTEVENTURA24.jpg

Oké adios Fuerteventura. Het is mooi geweest.

We landden om negen uur in Amsterdam en een uur later zaten we in de sprinter richting Leidschendam (waar mijn ouders wonen). En daar eindigt ook mijn verhaal, want ik zit op het moment nog steeds in de sprinter. We zijn vijf minuten van het station waar we uit moeten stappen en ik ga een eind aan dit verhaal breien. Fuerteventura was hartstikke fijn en echt een aanrader als je op zoek bent naar een vakantie met veel zon en rust.

Ik wil TUI bedanken voor de hele fijne reis en Robinson Club Jandía Playa voor het fantastische verblijf. Ik heb een hele fijne week gehad en mijn moeder ook. Volgend voorjaar zouden we graag weer terugkomen ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. april 13, 2017 / 12:30

  Ahh leuk! Heel leuk blousje van Weekday trouwens! En jouw benen: <3

 2. Britt
  april 13, 2017 / 14:05

  Looks good!

 3. Mieke
  april 13, 2017 / 14:45

  Ik wil jouw benen, echt, waaw! :)

 4. april 13, 2017 / 15:16

  Ik gebruik vaak de app “forest” als ik even mijn mobiel niet wil gebruiken. Je geeft dan aan hoe lang je niet op je telefoon wilt en in de tussentijd groeit je boompje. Als je je scherm daarna weer ontgrendeld, staat er dat je weer aan het werk moet. Ga je toch verder dan gaat je boompje dood. Werkt bij mij echt en het is zo’n herkenbaar probleem, hoeveel tijd er in mijn telefoon gaat zitten. Misschien ook maar eens een digidetox doen, maar dat is voor jou natuurlijk lastig met je werk

 5. Fien
  april 13, 2017 / 17:14

  Ik denk dat je dé vraag die bij iedereen op de lippen ligt niet hebt beantwoord: waren jullie koffers mee tot in Amsterdam? ;-)

 6. Ilse
  april 13, 2017 / 22:55

  Leuke afsluiting zo van je vakantie!

 7. april 14, 2017 / 14:23

  Aaah fijn dat je het leuk hebt gehad. En inderdaad ideaal als je niet bent afgeleid door internet in het vliegtuig. Je outfit foto’s zijn ook weer geslaagd! Die Tommy Hilfiger trui vind ik nog steeds heel leuk!

 8. Helen
  april 15, 2017 / 22:10

  Ook een oplossing is SelfControl! Dat is een app die je ook voor je macbook kan downloaden en dan maak je een lijst met verboden sites, vervolgens kies je een bepaalde tijd waarbij je niet op de sites op die lijst kan en voila! Helpt enorm bij mijn productiviteit!