>From diets to semi-diets

>

Nou die verjaardag gisteravond heb ik ook zonder al te veel kleerscheuren overleefd. Serieus verjaardagen zijn met Kerst & Sinterklaas samen echt de grootste uitdagingen voor een semi-dieet. Inderdaad ik noem het nu een semi-dieet. Ik ben van dat hele gekke dieetidee een beetje afgestapt. Ik bedoel, erg veel resultaat had het toch niet, ik zou het vast niet al te lang volhouden en hallo, waar is het ook eigenlijk voor nodig? Okee ik heb geen zin om nieuwe spijkerbroeken te kopen, maar zou ze toch wel weer een keer willen dragen.. nou jammer dan, ik heb genoeg jurkjes en rokjes in mijn kast hangen en die rekken gelukkig wel mee :).
Vandaag heb ik alweer een verjaardag, dit keer is mijn oma de gelukkige. Over een uurtje mag ik er naartoe en dan mag ik me weer heerlijk gaan beheersen (want ook al is mijn dieet gereduceerd tot een semi-dieet, mezelf volstoppen met chips is nog steeds niet de bedoeling). Het aller fijnste is dat we lekker uit eten gaan. En niet naar een restaurant waar je een gerecht besteld en daar dan aan vast zit, nee naar zo’n chineeswokbuffet. Ik ben daar volgens mij nog nooit weggegaan zonder minstens vijf borden vol tot de laatste kruimel op te eten. Ja dat wordt ook weer spannend.
Maar.. ik heb vandaag alvast wel heel erg sportief gedaan! Een half uur yoga en een uur op de hometrainer, voorzorgsmaatregelen ;-). Ik zou graag willen dat er meer uren in de dag zaten zodat ik dit iedere dag kon doen, na anderhalf uur sporten voel ik me echt op en top gezond en lekker. Ik heb ook echt weer zin om naar buiten te gaan, lekker hardlopen. Maar de weersomstandigheden voldoen nog niet helemaal aan mijn kwalificaties. Van mij mag het snel lente worden, kan niet wachten om met een lekker zonnetje, maar toch nog wel frisse lucht, over het strand te rennen. Dat vind ik zo’n ultiem gevoel. Ultiemer dan een bak Ben & Jerry’s Brownie fudge gecombineerd met Gossip Girl (en dat zegt wat!)
Zo en nu ga ik mijn nagels weer mooi paars lakken. Ik ben helemaal fan van mijn OPI lakjes. Ik draag nu al anderhalve week een parelmoerkleurtje en zoals jullie op de foto’s van gisteren kunnen zien, het zit nog perfect. Maar ik heb nu zin in paars, dus ik haal het er toch maar weer eens af.
Liefs.
Delen:

7 Reacties

 1. girlfromarnhem
  februari 7, 2010 / 15:23

  >Meid geniet er toch lekker van. Wokken is zoooo enorm lekker (ik ben groot fan van de grote chineese garnalen en dan nog maar te zwijgen over de zalm en sushi) en zo erg ongezond is het ook weer niet ;) neem er gewoon veel groenten bij =P

 2. Annemerel
  februari 7, 2010 / 15:26

  >Haha ga ik ook zeker doen, maar ik moet wel voor de gezonde dingen gaan he.. Normaal neem ik twee borden bami, nou das natuurlijk weer net niet zo gezond en dan ook nog die andere gefrituurde hapjes.. maar vandaag lekker zalm en garnalen en vlees en rijst en sushi..

 3. Eva
  februari 7, 2010 / 16:55

  >Ik ben gister lekker gaan hardlopen met mijn moeder en het weer was echt perfect. Niet heel koud & droog, al mocht het wel ietsiepietsie warmer!

  Heel veel plezier vandaag!

 4. Eline
  februari 7, 2010 / 19:38

  >Oh wokken is echt heerlijk! Gefeliciteerd met je oma nog, trouwens :D

 5. rinus
  februari 7, 2010 / 23:49

  >Gefeliciteerd met Oma en dik ben je volgens mij niet?.
  Da wokken is lekker, maar je gaat altijd helemaal bom vol weer naar huis, dat is een nadeel.
  En hoezo geen mooi loop weer vandaag?, windstil, mistg aan en op het strand rennen was geweldig en je struikelde teminste niet over de zonnebadende badgasten ;-).
  Gaat tijd worden dat ik je eens mee neem naar het strand om een stukkie te rennen, want het is pracht weer…
  Groet Rinus.
  http://www.rinusrunning.nl

 6. Suusje Q.
  februari 8, 2010 / 12:31

  >Bedankt voor je reactie nog! Nu je niet meer bij Blogspot zit krijg ik ook geen updates meer.. Kan ik je nog wel ergens volgen?

  Xxx

 7. Marieke
  februari 9, 2010 / 09:15

  >Ik hou ook van Chinese wokbuffets!! Mjammie!! :D En ja sporten, zeker heerlijk… Zondag nog gesquasht en vnvnd mag ik weer volleyballen. (Ik ben dus meer van de balsporten… en oh ja, ook hardlopen.)

  Komt wel goed meis, dit tempo is ook helemaal prima. Je moet wel blijven genieten van het leven!