FRIDAY FAVOURITES: September

 photo IMG_0423.jpg

Zoals je misschien wel gemerkt hebt ben ik na ruim vijf jaar wekelijkse Friday Favourites posts deze zomer overgegaan op een maandelijkse blog om mijn favorieten met jullie te delen. Even voordat jullie op ‘read more’ klikken, bedenk wat er allemaal in komt te staan. En vertel me dan straks in de comments hoeveel je er al goed geraden had voordat je de blog überhaupt gelezen hebt. Ik ben redelijk doorzichtig dus het lijkt me niet al te moeilijk om in ieder geval twee van de zes te raden.

Accomplishment – Berlijn Marathon
 photo annemerelberlijn2017.jpg

Dit lijkt me een hele dikke duhhh. Als je me – via wat voor kanaal dan ook – afgelopen week gevolgd hebt dan kan dit je niet ontgaan zijn. Ik liep zondag mijn negende marathon, mijn zevende major en mijn tweede keer in Berlijn. Het liep niet geheel volgens plan, maar ik ben blij dat ik hem toch onder de 3.39 heb uit weten te lopen ondanks een kleine tegenslag onderweg. Ik heb het tijdens de marathon geen moment conditioneel zwaar gehad (mijn gemiddelde hartslag was 160, mijn maximale hartslag was 176 en dat was in de laatste 500 meter) en ook mijn benen hielden het aardig vol. Nu alleen nog even werken aan dat ‘probleempje’.

Accomplisment II – Mijn boek
 photo IMG_0659.jpg

Afgelopen maand sloot ik niet alleen een periode van trainen voor de Berlijn Marathon af, ik deed ook de laatste dingetjes voor mijn boek. Kleine wijzigingen in de tekst, samen met de vormgever het boek zo mooi en tegelijkertijd duidelijk maken. Ik zat in de trein naar Berlijn toen ik de uitgever groen licht gaf om het boek naar de drukkerij te sturen. Dit weekend – toen ik de marathon liep – werd mijn boek gedrukt in de drukkerij in Amersfoort, afgelopen woensdag werd het gebonden en mocht ik het van de lopende band halen. Best wel onwerkelijk. Afgelopen zomer heb ik aan twee grote projecten gewerkt. De Berlijn Marathon en mijn boek en die zijn beide nu, eind september, afgerond. Dinsdag ligt mijn boek in de winkel.

Gadget – Garmin Fenix 5S
 photo garminfenix5s.jpg

Gisteren haalde mijn moeder een pakketje op bij het postkantoor, waar geen afzender op stond. We hadden allebei geen idee voor wie het zou zijn, voor haar, voor mij, voor mijn vader. Het bleek een pakketje voor mij te zijn, afzender: Garmin. Het was de Garmin Fenix 5S, een smartwatch, sporthorloge én gewoon een ontzettend mooi ding voor om je pols. Er zijn weinig dingen waar je me blijer mee kunt maken. Ik durf zelfs te beweren dat ik hier meer kriebels in mijn buik van krijg, dan van een Gucci tas. Verwacht binnen een paar maanden een uitgebreide review.

TV serie – Full House

Ik weet niet waarom ik hier nu weer aan begonnen ben, want ik had kunnen weten dat als ik het leuk zou vinden, ik geen rust zou hebben voordat ik de serie helemaal gezien had. Ik begon bij seizoen vijf (van acht), zodat ik maar vier seizoenen hoefde te zien. Nou, inmiddels ben ik halverwege seizoen een, omdat ik seizoen vijf tot en met acht al gezien heb. Niet goed voor mijn productiviteit. Send help. Ik ben stiekem ook een beetje verliefd op de John Stamos van 25 jaar geleden. Iemand een time machine voor me?

Nummer – Taylor Swift – … Ready For It?

Look What You Just Made Me Do van Taylor Swift had even tijd nodig voordat ik hem kon waarderen en nog steeds is het geen groot favoriet. Dat was totaal anders toen op zondag 3 september het tweede nummer van Taylor’s album … Ready For It? uitkwam. Die stond meteen een trein + fietsrit lang op repeat. Mijn favoriete nummer van september, zonder twijfel. Wat was jouw favoriete nummer afgelopen maand?

Beauty – L’Oréal Paradise Extatic
 photo lorealparadiseextatic.jpg

Nooit gedacht dat ik een mascara zou vinden die (naar mijn mening) beter is dan Sumptuous Extreme van Estée Lauder (ruim dertig euro). De Paradise Extatic van L’Oréal bewees het tegenovergestelde. Zo blij met deze mascara, hij pakt echt heel mooi ieder haartje, geeft het volume, lengte en overall GREATNESS! Hij is nog tot en met dit weekend 1+1 bij Etos. No spon. Just passing the word on ;-).

En tell me, hoeveel wist jij er al op voorhand? Heel benieuwd. 

En ook benieuwd naar jouw favorieten van afgelopen maand.

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. september 29, 2017 / 13:09

  Wauw die Garmin!! Ik hoop de nieuwe Apple watch te halen van de week! Leuke favorieten!! Mijn favorieten van september zijn ook doorzichtig hoor! De formule 1 in Singapore (eerste regenrace in Singapore en wat voor 1), genieten van de stad en daarna strand in Bali! September was zeker geen verveenden maand voor mij

  • Annemerel
   Auteur
   september 29, 2017 / 13:42

   Mooie favorieten! Vond je het niet heel jammer dat Verstappen er al vrijwel meteen uit lag? Moest nog aan je denken op dat moment.

   • september 29, 2017 / 15:35

    Ja het was jammer, alleen Lewis Hamilton won daardoor en dat is bij ons toch wel een favoriet. Het was wel grappig om te zien hoeveel mensen er weg gingen na de crash ?

 2. xAmberc
  september 29, 2017 / 14:03

  Ik ben heel benieuwd naar hoe de Garmin bevalt! Ik heb gelijk gezocht op internet nadat ik je insta stories ervan had gezien.

 3. september 29, 2017 / 17:22

  Haha ik had er twee geraden: de marathon en je boek :) Ook echt hele grote prestaties, en dat in één maand! Zo knap!

 4. Bianca
  september 29, 2017 / 18:39

  Wauw, de Garmin Fenix 5S! Die is echt supermooi, nog iets te duur voor mij helaas, maar een mooie voor op mijn wishlist :).
  Die mascara ga ik gelijk halen, thanks voor de tip!

  Ik had er 5 goed, hahaha!

 5. Henrike
  september 30, 2017 / 10:43

  hm ik had de pumpkin spice late erin verwacht haha…. maar het boek en de marathon had ik goed ;)
  En idd Full House hoe had ik daar niet aan kunnen denken. John Stamos echt….(l)(l)

 6. Ilse
  september 30, 2017 / 13:23

  2 goed geraden en ze staan ook gelijk bovenaan! Mijn favorieten voor september waren toch wel mijn verjaardag vieren en mijn nieuwe hardloopschoenen (zoom structure 20).

 7. september 30, 2017 / 13:31

  Ik vind dat horloge zooo mooi, snap je crush volledig! En je boek en je marathon, mooie prestaties waar je trots op kan zijn. Maandelijkse favorieten zijn in mijn ogen wel een beter idee trouwens!

 8. Desiré
  oktober 1, 2017 / 23:06

  Jaaa Full House! Geweldige serie ? heb meerdere malen de hele serie gekeken (vroeger nam ik elke aflevering op VHS op; heb nog banden vol liggen) en John Stamos was mijn eerste crash hihi ?

  • Desiré
   oktober 1, 2017 / 23:08

   *crush ofcourse ??

 9. oktober 1, 2017 / 23:17

  Oh wow, dat is inderdaad een heel erg mooi horloge :) Snap dat je daar wel de kriebeltjes van krijgt :)