FRIDAY FAVOURITES: November

De laatste vrijdag van de maand was het Black Friday, goed excuus voor een uitzondering en mijn Friday Favourites om te dopen in Sunday Favourites. Mijn favorieten van de maand november.

Favourite Fashion – Oversized knitted sweater

Ik mis het zonlicht de afgelopen weken best wel een beetje, maar wat je er voor terug krijgt is op zich ook niet verkeerd: geurkaarsen en sweaterweather. Mijn favoriete kledingstuk de afgelopen maand was mijn donkerblauw gebreide trui van Na-Kd. Zo lekker warm en comfortabel. Enige nadeel, als je er een jas overheen probeert te dragen kun je jezelf amper nog bewegen. Oplossing: alleen dragen als het niet té koud is en als jas dragen met longsleeve eronder.

Favourite Beauty – Glossier Lipgloss

Ik draag niet vaak iets op mijn lippen omdat ik het vaak niet mooi in mijn gezicht vind staan, maar deze lipgloss vind ik wel mooi, irriteert mijn lippen niet en plakt ook niet zo vervelend. Jammer dat hij alleen te bestellen is als je in de US, Canada of UK woont.

Favourite Song – Kygo – Kids in Love

Dit nummer maakt me zo ontzettend vrolijk. Dat deed het voor de New York marathon al, maar sinds de marathon al helemaal. Ik liep hiermee over de finish nadat ik ruim 42 kilometer lang genoten had van New York. Dat was trouwens niet geheel toevallig, twee kilometer voor de finish zette ik mijn afspeellijst opnieuw aan omdat ik wist dat ik dan met dit nummer over de finish zou komen.

Favourite Hotspot – MaMa Kelly Amsterdam

Hier heb ik een hele blog aan gewijd dus hier ga ik niet al te veel woorden meer aan vuil maken, maar als je op zoek bent naar een Instagram-proof restaurant (roze! goud!) en heel lekker eten (tonijntartaar! buratta met avocado! kreeftrisotto!) dan is de nieuwe locatie van MaMa Kelly in het Olympische Stadion in Amsterdam écht een aanrader. Wel even reserveren, want op woensdagavond was het gewoon stampvol.

Favourite Show – The Good Wife

Hate it. Love it. In anderhalve week tijd keek ik tweeënhalf seizoen van The Good Wife op Netflix. Dit grote aantal hoeveelheid afleveringen werd mede veroorzaakt door een buikgriepje van afgelopen weekend, maar nog. Als ik teveel afleveringen van een serie achter elkaar kijk raak ik altijd een beetje te emotioneel geïnvesteerd waardoor ik alleen nog maar meer afleveringen wil kijken. Hate it en love it dus. Want ik ben liever met mijn hoofd in de echte wereld dat in een serie. Oplossing: een maximum van twee afleveringen per dag kijken. Mocht je nog nooit van The Good Wife gehoord hebben, het is een advocatenserie met (sterke) vrouwelijke hoofdrolspeelster die zich afpeelt in Chicago. Mr. Big speelt de overspelige man en Logan (Gilmore Girls) speelt ook een hoofdrol in de serie. Het kostte me trouwens wel twee seizoenen voordat ik Chris Noth (de acteur die Mr. Big speelt dus), niet meer als Mr. Big zag. Ik heb trouwens wel zo’n vermoeden dat wanneer ik klaar ben met deze serie, ik Sex and the City maar weer eens van begin af aan ga kijken.

Favourite Feeling – Running New York

Nooit eerder voelde de New York Marathon zo goed, nooit eerder genoot ik een tijdens een marathon zo bewust van iedere meter. Zelfs na 38 kilometer zag ik het lopen van de New York Marathon nog steeds als een voorrecht en niet als een masochistische droom.

Favourite Drink – Little Miracles
 photo IMG_0341.jpg

Deze maand lag mijn koelkast vol met drankjes van Little Miracles. Het zijn biologische theeën met superfruits als açaì en baobab en zonder toegevoegde suikers, kleuren, smaken en zoetstoffen. Ieder flesje van 330ml bevat ongeveer 70 calorieën, best een goede vervanger voor standaard frisdrank dus en hartstikke lekker. Ik heb de flesjes gekregen, maar je kunt ze onder andere kopen bij Marqt, Ekoplaza en Albert Heijn, een flesje kost €1,29 per stuk. Meer info vind je hier.

 photo IMG_0335.jpg
Favourite Food – Breakfast Burrito

Makkelijk, snel en niet geheel onbelangrijk: super lekker. Mijn favoriete breakfast burrito maak ik met een maistortilla, twee scrambled eggs en een halve avocado. Beetje citroensap over de avocado en wat extra koriander et voilà.

Wat waren jouw favorieten van afgelopen maand?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

4 Reacties

 1. Wendy
  november 26, 2017 / 14:10

  Leuke serie he de Good Wife? Wist je al dat er ook een vervolg op is uitgebracht? De Good Fight.

 2. Ilse
  november 26, 2017 / 16:30

  Leuke favorieten en ik had wel verwacht dat de marathon erin zou staan.

 3. november 26, 2017 / 21:03

  Wat leuk zeg; ik hoor zoveel mensen over the good wife! Maar toch houdt iets mij tegen om het te gaan kijken! Leuke favo’s!!!!

  Liefssss

 4. november 27, 2017 / 13:43

  Zelf hoor ik ook veel mensen over the good wife, misschien toch binnenkort maar is gaan kijken!!

  Love it <3

  X