FRIDAY FAVOURITES: JULY

Favourite Accessory – Atelier des Femmes Headbands

Mijn liefde voor de haarbanden van Atelier des Femmes ontstond op Ibiza waar ik een aantal samples van de collectie droeg. Toen ik thuis kwam bestelde ik meteen zelf twee haarbanden, maar helaas waren vijf werkdagen niet genoeg om ze op tijd voor mijn vakantie aan te laten komen. Dus toen ik thuis kwam vond ik een envelop met twee haarbanden in de brievenbus. Eigenlijk was ik van plan om ze terug te sturen, want hallo ik wilde ze hebben voor Italië en wat moest ik er nou in Nederland mee? Maar toen ik de eerste probeerde wist ik eigenlijk meteen dat dat terugsturen niet zou gebeuren. Vind ze zo leuk staan en het is zo lekker makkelijk. Ik probeer mijn haar minder vaak te wassen (ik was mijn haar al tien jaar vrijwel iedere dag) en dit is het ideale accessoire om de vettigheid die ik denk te zien te verbergen.

Favourite Beauty – Lancaster Suncreen Stick

Twee weken volle zon in Italië is misschien lekker voor een bruin kleurtje. Dat bruine kleurtje is maar voor even, de rimpels voor altijd. Dus smeerde ik mijn gezicht braaf drie, vier keer per dag in. Mijn wangen, voorhoofd en kin met mijn parfumvrije zonnebrand van Lancaster. Mijn lippen en het gebied rond mijn ogen met de sweat en water-resistente zonnebrandstick van Lancaster (gekregen). Niets is zo goed als de zon compleet vermijden, maar hopelijk heb ik op deze manier niet teveel schade aan mijn gezicht aangebracht. Het fijne van de stick vind ik dat hij niet uitloopt en dus niet halverwege de dag in mijn ogen gaat prikken. Ook is de substantie iets dikker waardoor ik voor mijn gevoel nog beter beschermd ben.

Favourite Gadget – Flammie

Moet ik dat nog uitleggen. Als je antwoord hier op volmondig JA is, dan heb je waarschijnlijk deze blog nog niet gelezen. Ik mis mijn middagen samen met Roos drijvend op Flammie op het Gardameer. Zo stom dat je dat op je vakantie een beetje voor ‘normaal’ aanneemt en dat wanneer je thuiskomt je niets liever dan terug wil naar dat moment.

Favourite TV show – GLOW

GLOW, Gorgeous Ladies Of Wrestling. Ik had niet verwacht dat ik het een leuke serie zou vinden, maar ik had beter moeten weten. De serie keek ik binnen 24 uur van begin tot eind.

Favourite Bathing Suit – Calzedonia Swimsuit

Ja nog een foto met Flammie, maar ben zo blij met dit badpak van Calzedonia. Een dagje zonnen in zo’n badpak is voor mij niet heel handig (ik verkleur  nog al snel en zo’n badpak levert rare tan-lines op), maar ik vind hem ook super leuk staan in combinatie met een shortje en dat kun je dan weer perfect dragen op een mooie zomerse dag als je aan het werk bent in bijvoorbeeld een strandtent. Nu hopen dat die mooie zomerse dagen in 2017 in Nederland nog een keer voorbij komen.

Favourite Song – Coldplay – Miracles

No words. Ik vind dit zo’n mooi nummer, krijg er steeds weer kippenvel van. Critici vinden het niet een van Coldplay’s beste nummers, maar mij doet het iets. Misschien heeft dat ook te maken met het feit dat dit nummer me nu steeds aan mijn vakantie in Italië laat terugdenken.

HAPPY FRIDAY HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. juli 28, 2017 / 12:02

  Die flamingo is tof!
  Lancaster heeft hele fijne zonnebrand, ook speciaal voor tijdens het sporten.
  Dan loopt het – net wat jij zegt – eigenlijk niet uit.
  Ik ben gisteravond begonnen aan GLOW en heb nu ook al zin om vanavond verder te kijken!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 28, 2017 / 13:27

   Ja die voor het lichaam gebruik ik ook! Alleen voor het gezicht zit er parfum in en dat durf ik met mijn gevoelige huid niet te gebruiken.

 2. juli 28, 2017 / 13:29

  Die haarbanden vind ik echt tof, het enige nadeel aan zoiets is dat m’n haar aan de achterkant dan zo omhoog gaat zitten (bij los haar). En dan krijg je dus een gekke bobbel haha. Jij geen last van?

 3. juli 28, 2017 / 14:04

  Wauw die flamingo is TOF ;-)

 4. Lisa
  juli 28, 2017 / 14:11

  Wat een fijne Friday Favourites! Flammie!! Staan er verder nog reizen gepland voor de komende tijd waar je naar uit kunt kijken? Ik vind thuiskomen van vakantie zonder uit te kunnen kijken naar de volgende altijd zo deprimerend, haha.

  Oja, en volgens mij staat er een foutje in de tekst! Je zegt twee keer Lancaster zonnebrand terwijl er eentje Louis Widmer moet zijn :)

 5. juli 28, 2017 / 14:46

  Flammie is echt heel leuk! En dat badpak staat je super goed! Het liedje van Coldplay moet ik nog eens luisteren.

 6. Ilse
  juli 29, 2017 / 00:32

  Natuurlijk kan flammie niet missen in je favoriets! En ik vind je badpak echt mooi! Miracles staat bij mij ook op repeat!