FRIDAY FAVOURITES: #41

Favourite Song – Florence + The Machine – Drumming

Na mijn vakantie in Italie in mei heb ik tien weken lang vrijwel alleen maar naar het laatste album van Florence + The Machine geluisterd. Maar het eerste album, dat ik nooit beluisterd heb, stond ook op mijn iPod. Daar heb ik me deze vakantie eens aan gewaagd en I LOVE IT! Het nummer “Drumming” is mijn favoriet. Can’t stop listening! Kan ook niet stil blijven liggen in mijn stoel aan het zwembad als dit nummer voorbij komt (en dat komt ‘ie vaak, ik vertelde jullie vorige week toch al dat nummers op repeat luisteren één van mijn favoriete bezigheden is?).

Favourite Buy – Lemaré Sneakers


Na mijn sneaker wedges uit CHINA ben ik groot fan. Je bent zo’n vijf a zes centimeter langer, ze zitten goddelijk en je zou er in geval van nood een marathon op kunnen rennen. Er moest dan ook een nieuw paar komen. Eigenlijk wilde ik nog even wachten tot de herfst (sparen!), maar ja.. hier stonden ze en dit waren degene waar ik al tijden een oogje op heb, dus waarom niet nu alvast kopen en dan in september sparen? (Ik weet zelf ook wel dat het op deze manier niet gaat werken bij mezelf, maar op dit moment klinkt het best redelijk, toch?).

Favourite Breakfast – Sunday Break-FEAST in Bardolino


Photobucket
Een spontaan ontbijtje in mijn favoriete dorpje aan het Gardameer Bardolino, een heerlijke cappuccino met de allergrootste allerlekkerste chocolade croissant die ik in tijden gegeten heb.

Favourite “thing” to come home to – My BoyfriendIn de bijna vier jaar die we samen zijn heb ik mijn vriend nooit langer dan tien dagen niet gezien. Dit keer zagen we elkaar twee keer zo lang niet. Ik kan niet wachten totdat ik hem vanavond eindelijk weer zie.

Favourite city – Milaan!
Photobucket
Van Parijs zal Milaan het niet winnen, maar de stad is wel één van mijn favorieten. Vooral de hippe wijk Brera, met alle etenstentjes, vintage winkels en kleine parfumerien waar ze merken verkopen die je niet in iedere Douglas of Sephora vindt, is favoriet. Oh en het ijs is er ook prima te doen hoor!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. juli 27, 2012 / 17:18

  Florence + The Machine zijn zo tof. :) Luister ook graag naar ze!

 2. Chantal
  juli 27, 2012 / 17:32

  Aww die ballon! Dat zie ik mijn vriend nog niet doen.

 3. juli 27, 2012 / 17:54

  Wat een leuke foto’s!

  Liefs!

 4. N
  juli 27, 2012 / 18:48

  Bedoel je niet ‘drumming song’? Erg fijn nummer idd! En je hebt al 4 jaar met je vriend? Dat heb je dan lang verborgen gehouden haha.

 5. juli 27, 2012 / 18:56

  Leuk! Zoals altijd, ook een heerlijk lied.

 6. juli 27, 2012 / 20:15

  Weer een leuk lijstje!

 7. s.
  juli 27, 2012 / 20:38

  Omdat er vorige keer zoveel vragen waren waarom je nooit met je vriend gaat, lijkt het een beetje of je dat van je vriend express eropzet..

 8. juli 27, 2012 / 21:58

  Ik heb erg genoten van je vakantie (en eet) foto’s!
  Zowel je blog als instagram. Vakantiefoto’s blijven het leukst!

 9. juli 27, 2012 / 22:17

  Die ballon, wat lieeef! Ahw. <3

 10. Ilse
  juli 27, 2012 / 23:44

  Leuke foto’s zeg. :)

 11. juli 28, 2012 / 08:36

  Wauw, zijn jullie alweer bijna vier jaar bij elkaar? :O Heb je goed geheim gehouden ;)

 12. juli 28, 2012 / 10:22

  Poe! Ik moet er niet aan denken om ’s ochtends zo’n croissant te moeten eten, haha. Hij ziet er wel heel lekker uit, daar niet van. :)

 13. juli 28, 2012 / 13:23

  Wat leuk die ballon!

 14. juli 28, 2012 / 13:45

  Wat fijn allemaal en ja, Florence + The Machine is te gek!

 15. juli 29, 2012 / 14:16

  Milaan is zeker leuk! Ben er jaren geleden eens geweest, vond het prachtig! Lekker luxe, modern, een echte winkelstad (met het fijne, hete weer!)

 16. juli 29, 2012 / 20:07

  Leuk leuk! Je foto’s worden ook steeds beter Annemerel!