FRIDAY FAVOURITES: 40

Favourite Shopping – Marc by Marc Jacobs Laptopbag

Photobucket

Ik vertelde vanmorgen al dat ik al weken op de laptoptas van Marc by Marc Jacobs zit te azen. En nu ik hem dan eindelijk in mijn bezit heb kan ik niet anders dan er continu naar staren en aan voelen. De tas is gevoerd met knalroze pluche, heerlijk zacht. Met de handige schouderband kan ik hem heel makkelijk op de fiets meenemen en zonder de band is het net een sleeve en stop je hem zo in een andere tas. Het is overigens maar goed dat Nederland geen Marc by Marc Jacobs winkel heeft, want dat zou nooit goed gaan..

Favourite Accomplishment – My runs

Photobucket

Eerst zondag die super snelle 20 kilometer gelopen, daarna op dinsdag onder de 50 minuten mijn tien kilometer gelopen (that’s a first). Woensdag voor mijn vlucht en na twee nachten van slechts vier uur toch nog energie gevonden voor mijn HIIT rondje en toen gisterochtend tien kilometer door Kopenhagen gelopen, ook na maar een paar uur slaap. Hmmmm mijn schema werkt tot nu toe nog heel erg motiverend.

Favourite Food – Bolenius

Photobucket

Mijn vriend was afgelopen dinsdag jarig en voor de gelegenheid gingen we de dag ervoor met een paar vrienden eten bij Bolenius op de Amsterdamse Zuidas. Heerlijke lange avond met heel veel goed eten gehad. Van kreeft met radijs en bisque tot spaghetti van asperges en van T-bone van lam tot zeebaars, ik heb genoten. Het was lang geleden dat ik op deze manier uit eten geweest ben. Zou stiekem willen dat ik het budget had om dit vaker te doen, maar tot die tijd geniet ik extra van de keren dat ik wel zo lekker eet.

Favourite Movie Trailer – Anna Karenina

Ik ben nog steeds bezig in Anna Karenina op mijn iPhone. Ik ben inmiddels op bladzijde 12 van de meer dan 2000. Schiet op he? Taalgebruik is niet helemaal mijn ding, zou graag willen dat ik er iets anders van kon maken, maar Tolstoj is op dit moment niet aan mij besteed. Gelukkig komt er eind dit jaar een verfilming van het boek uit met in de hoofdrol Keira Knightley en ook Meneer Jude Law zal ook meer dan eens in de film te zien zijn. Klinkt allemaal veelbelovend toch? Deze week kwam de trailer uit.

Favourite City – Copenhagen

Photobucket

Kopenhagen heeft een mooi plekje in mijn hart gekregen. Ik heb altijd Kopenhagen willen bezoeken, maar als ik dan voor de keuze stond Parijs of Kopenhagen, dan koos ik altijd voor Parijs (ook al was ik daar een paar maanden daarvoor nog geweest). Maar echt.. Kopenhagen is LEUK! Dit weekend zal ik met een uitgebreider verslag komen, voor nu laat ik het even bij dit. Kopenhagen is mooi, leuk en ie-der-een is toooooo cool to function. Echt. Iedereen is mooi en iedereen gaat prachtig gekleed. Ik ga zeker terug!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

13 Reacties

 1. juni 22, 2012 / 17:18

  Arme jij. Er komt een Marc Jacobs winkel (omstreeks september) op de Utrechtsestraat. Naar het schijnt. Poor you!

 2. juni 22, 2012 / 17:55

  Kopenhagen lijkt me echt leuk! Ik heb er zelf ook altijd al naar toe gewild dus ik ben benieuwd naar je uitgebreide verslag erover!

 3. juni 22, 2012 / 18:49

  Wat een leuke laptoptas. Alleen die kleurtjes al daar wordt je toch helemaal vrolijk van!
  Fijn dat je schema zo motiverend werkt. Zo motiverend dat je zelfs in Kopenhagen gelopen hebt. Goed hoor! Ben benieuwd naar je verslagje van je tijd daar!

 4. juni 22, 2012 / 18:53

  Wauw die tas!

 5. juni 22, 2012 / 19:10

  Ja ik hoorde het ook van de Marc Jacobs in Amsterdam, het zou wel eens tijd worden he. :) je laptoptas is echt geweldig!

 6. juni 22, 2012 / 21:17

  Benieuwd naar je Kopenhagen verslag!

  En dat hardlopen vind ik echt super knap van je!

 7. juni 22, 2012 / 21:22

  Wauw! Wat een mooie tas! & Kopenhagen, ik ga er zeker een keer naar toe!
  Mijn schema werkt helaas nog steeds niet zo best, haha!

 8. juni 22, 2012 / 22:04

  Zo te zien ben je echt héérlijk uit eten geweest!

 9. juni 22, 2012 / 23:54

  Heerlijke favorites! Ben benieuwd naar je kopenhagen verslag. <3

 10. juni 23, 2012 / 07:03

  wat een leuke foto’s allemaal =)

 11. juni 23, 2012 / 11:42

  Ooh, ik wist niet dat er een verfilming van kwam, wat leuk. Anna karenina staat al jaren op mijn need-to-read lijst, maar het oude taalgebruik houdt me steeds tegen. Yamm, die foto’s van eten!

 12. Fon
  juni 23, 2012 / 22:40

  Er zit een Marc Jacobs in hrt mc arthurglenn outlet in Roermond..

 13. juni 24, 2012 / 19:20

  Wauw, Bolenius lijkt me een hele ervaring, ziet er prachtig uit allemaal!