FRIDAY FAVOURITES: 36 (Sunny edition)

Favourite sunny read – E.L. James – Fifty Shades of Grey
Photobucket
Het boek is schaamteloos en er zijn momenten dat ik denk “Nee, dit kan echt niet, kappen nu!”. Maar uiteindelijk is het net zo verslavend als Twilight & The Hunger Games. Ik ben nu ongeveer op 2/3, ik hoop zondag in een nieuw item op mijn blog mijn volledige mening te kunnen geven!

Favourite sunny dinner – Lemon Risotto

Citroen risotto is dus echt het perfecte Italiaanse gerecht voor deze zomerse temperaturen! Heerlijk vullend, maar toch ook licht doordat er weinig room gebruikt voor hoeft te worden en de citroen maakt het lekker fris. Als ik zou kunnen zou ik dit iedere avond eten.

Favourite sunny snack – Erben’s Natuurijs
Photobucket
Afgelopen week kocht ik bij de Albert Heijn een doos met Erben’s Natuurijsjes! Heerlijk aardbeienyoghurt ijs op een stokje! Toen ik ging googlen kwam ik erachter dat het eigenlijk “Erben Wennemars’ Natuurijs” is. Leuke woordspeling ook, had er nog helemaal niets over gelezen, maar was echt een verrassing. Ik heb deze week drie dozen versleten (dat zijn inderdaad 18 ijsjes, maar hé, er zitten maar 61 calorieën in de ijsjes en dat zijn er dus vijf keer zo weinig als in een gemiddelde magnum. Dat betekent dan toch ook dat ik er dan gewoon minstens drie per dag mag eten?

Favourite sunny song – The Asteroids Galaxy Tour – Heart Attack

Al één van mijn favoriete nummers in Italie drie weken geleden, heeft Heartattack van The Asteroids Galaxy Tour alweer een plekje in mijn afspeellijst weten te veroveren! Kan het vrolijker?

Favourite drink – Water!
Photobucket
Aan het begin van de week dronk ik een heerlijk glas witte wijn en dacht ik bij mezelf, aan het eind van de week moet ‘ie echt bij mijn Friday Favourites. Maar gisteren dronk ik twee glazen (andere goede) wijn en vanmorgen werd ik wakker met een afschuwelijke kater die zelfs na 10 kilometer hardlopen, 20 glazen citroenwater (klein beetje overdreven) en 2 gebakken eieren nog niet helemaal verdreven is. Waarom? Stomme wijn. Dan maar The Next Best Thing, WATER! Ben zo blij dat ik voor mijn verjaardag een nieuwe Bobble kreeg, want die heeft deze week mooi overuurtjes kunnen draaien!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

12 Reacties

 1. mei 25, 2012 / 17:09

  Aah ik moet ook een nieuwe Bobble, geen idee waar die gebleven is. Jammer van de kater, gewoon veel blijven oefenen ;)

  • mei 25, 2012 / 18:33

   hihihi, gewoon blijven oefenen :)

 2. mei 25, 2012 / 17:28

  Oeh, klinkt ook heel gezond. Goed bezig hoor. ^^

 3. mei 25, 2012 / 18:18

  Die ijsjes heb ik ook veel gegeten, jummie! Ik ga de citroen versie ook nog proberen (had mijn vader het over dat die er ook was?!)

  • Annemerel
   Auteur
   mei 25, 2012 / 18:46

   Ja dat klopt! Alleen citroenyoghurt vind ik soms net iets te zuur!

 4. mei 25, 2012 / 18:36

  Ik ben benieuwd naar het boek! Ik ga volgende keer bij de AH eens kijken of die ijsjes er zijn want ze klinken wel goed. =)

 5. mei 25, 2012 / 18:56

  Een kater na 2 wijntjes? Dan moet je ze wel uit vazen hebben gedronken

 6. Renske
  mei 25, 2012 / 19:35

  Die ijsjes ga ik morgen meteen halen. 61 calorieeen maar plus dat ik meteen mijn zuivel binnenkrijg:) Ze lijken me nog lekker ook haha.
  The Asteroids Galaxy Tour zijn live ook erg gaaf. Aanrader!

 7. mei 25, 2012 / 19:39

  Ah dat boek >.< Als ik eerlijk ben vond ik echt grandioos slecht.
  Ik heb niets tegen erotische boeken, als het een goed verhaal is kan er stiekem wel van genieten, maar dat is juist het probleem met dit boek. Het is te amateuristisch geschreven wat betreft het plot: er is totaal geen spanningsopbouw en de meest ongeloofwaardige random shit die in het verhaal gebeurt gaat er bij mij echt niet in. Het komt zo 'verzonnen' over , ik bedoel een gemiddeld verhaal met verhaal met vliegende elfjes en toverstokken komt wat dat betreft geloofwaardiger over en dat is best zorgelijk. De karakters zijn 1-dimensionaal zonder enige diepgang. En Anastasia is een onvolwassen, onzekere en naïeve chick waar ik dus op 2/3 van het verhaal helemaal genoeg van had. Vooral omdat ze zich het hele verhaal gedraagt als een soort obsessed fangirl. En dat ' inner goddes' is echt wtf?! Net als die tampon scene.. ok laat maar.
  Hoe dan ook, ik vond het zulke rubbish dat ik wel moest googelen. (Ik snapte echt niet hoe zoiets waardeloos zo geliefd kon zijn) Na wat googelen bleek dat dit boek eigenlijk een fanfic was van Twilight. Aha.. nou dat verklaarde meteen mijn grootste irritatie (namelijk waarom het verhaal eerder klinkt als een verzonnen verhaal dan een goed doordacht boek)

 8. Sarah
  mei 27, 2012 / 08:43

  Hey Annemerel,

  ik heb ook een bobble en vind het idee het water zuiveren grandioos. Maar ik vind het zo moeilijk drinken uit het flesje: ik moet precies zo hard zuigen en dan komt er nog zo weinig water uit, en dan maakt het ook nog eens zoveel lawaai, echt genant soms. Heb jij dat ook, of doe ik iets verkeerd? Heb al geprobeerd om het dopje minder vast te draaien, dat helpt niet veel en dan begint het te lekken.
  Bobble-troubels dus ;-).

  Benieuwd naar jouw ervaringen.

  groetjes,
  Sarah

  ps: leuke blog heb je!

 9. mei 27, 2012 / 17:41

  Wat gaaf! Ik heb de Asteroids Galaxy Tour laatst live gezien, ze waren echt heel goed!xx

 10. Fenna
  juni 4, 2012 / 11:51

  Ik zuiver geen water, maar drink gewoon kraanwater uit mijn Dopper. Minder wegwerpplastic en drinkt net zo makkelijk als een petfles :)