FRIDAY FAVOURITES: 28

Favourite Covergirl – ME!

Photobucket

Haha, grapje natuurlijk! Maar ik stond wel met een fotootje van 3 bij 2 centimeter op de voorpagina van de Metro donderdag. De Metro Mode site is gelanceerd (helaas nog niet helemaal af) en ik ga daar “exclusieve content” voor leveren. Ik had mijn stukje in de krant zelf al gelezen, maar het was pas toen ik op kantoor kwam en op Facebook een berichtje zag van iemand (dat ik op de voorpagina stond) dat ik er achter kwam dat het ook op de voorpagina stond. Hahaha. Oh trouwens, vandaag was het ook weer tijd voor de nieuwe Metro Mode en als je morgen gaat shoppen in één van de grote steden zou het zomaar kunnen dat je een Metro Mode in je handen gedrukt krijgt!

Favourite Food – Spring Salad

Photobucket

Het recept konden jullie vanmiddag al op mijn blog lezen! Dit is echt mijn favoriete eten van de afgelopen week geweest. Ik denk dat ik het van de zeven dagen, vijf dagen gegeten heb… Heerlijk! Ik ben tegenwoordig meer van de acht kleine maaltijden dan de grote avondmaaltijd. Het gevoel dat je écht propvol zit vind ik gewoon niet zo fijn. Nou die salade is dus precies goed. En doordat er een hele avocado doorheen zit, je er een volkorenbroodje bij eet en 50 gram gerookte zalm kom je ook wel aan je calorieën zeg maar!

Favourite Album – MDNA

Ik heb deze week NIETS anders geleerd. Echt de eerste keren dat ik het album hoorde dacht ik WAT IS DIT? Maar nu is het nummer dat ik toen het stomst vond (Gang Bang) zelfs één van mijn favorieten. Gek hoe die dingen kunnen gaan.

Favourite Movie – Pirates of the Caribbean – Curse of the Black Pearl

Gisteren weer eens naar de aller-eerste Pirates of the Caribbean film gekeken. Voor mij is dat jeugdsentiment (de film is al negen jaar oud, dan mag je dat soort dingen zeggen!). Het is tijden mijn favoriete film geweest en nu weet ik weer waarom. De andere Pirates films vind ik allemaal niet heel bijzonder, maar deze… LOVE IT. En ik kende de film ook nog steeds woord voor woord uit mijn hoofd. Johnny is perfect, de chemie tussen Orlando en Johnny is fantastisch en mijn liefde voor Keira is groot. Denk overigens niet dat deze film heel veel meer uitleg nodig heeft…

Favourite Rediscovery – My Bike

Van november tot zo’n week geleden stond mijn fiets in de schuur zonder dat ik er ook maar een klein beetje aandacht aan schonk. En nu ik weer aan het fietsen ben denk ik, waarom deed ik dat niet eerder? Ik vergeet de tram ’s ochtends als ik naar het station moet. Ik ben zo’n vijf minuten sneller, ik bespaar op een dag vier euro en ik ben ook nog eens lekker bezig (oh en van die vier euro kan ik dan natuurlijk weer lekker koffie halen bij Starbucks, die heb ik dan zeg maar wel verdiend!). Het allerleukste vind ik nog wel fietsen door de winkelstraten van Den Haag. Waar je normaal dus echt niet kunt fietsen. Heerlijk! Ik begin steeds meer van Den Haag te houden.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

17 Reacties

 1. maart 30, 2012 / 17:31

  Wat een leuke favorieten weer! Ik begin ook steeds meer van Den Haag te houden (woon er nu iets meer dan een jaar)! Lovely city!!
  Fijn weekend!

  X Laura

 2. Emma
  maart 30, 2012 / 17:40

  Haha! Exclusieve content! Dat heb je natuurlijk helemaal niet zelf verzonnen, die formulering. Exclusieve content, ik kom echt niet meer bij. Niksige flutstukjes bedoel je.

 3. Emma
  maart 30, 2012 / 17:41

  Neeee, das te gemeen. Ik bedoel: exclusieve content klinkt alsof je voor het NRC gaat schrijven. En das niet jouw niveau.
  Zeg gewoon: ik ga stukkies maken speciaal voor Metro.

  • maart 30, 2012 / 17:48

   Emma, volgens mij bedoelt ze daarmee dat ze dingen gaat schrijven die EXCLUSIEF voor op de Metro-site zijn. Er zijn namelijk ook blogs (met name in Zweden) die gehost worden door Metro, maar Annemerel blijft gewoon haar eigen blog houden en schrijft daarnaast dus ook stukken die alleen bij de Metro te lezen zijn.

   • Annemerel
    Auteur
    maart 30, 2012 / 17:57

    Thanks Ash, dat klopt inderdaad.. En Emma.. in mijn “overeenkomst met Metro” staat dat ik EXCLUSIEVE CONTENT zal maken voor de Metro Mode site. Het spijt me dat ik dezelfde termen gebruik… Ik weet het, het is veel te hoog gegrepen voor mij…………

 4. maart 30, 2012 / 17:50

  je bedoelt MIJN fiets?

  • Annemerel
   Auteur
   maart 30, 2012 / 17:55

   Nee, mijn eigen fiets!

 5. maart 30, 2012 / 18:33

  hehe, okee. Een sjaarsje verwittigde me trouwens met het feit dat je in de metro stond. ;)

 6. Carlijn
  maart 30, 2012 / 18:51

  Ik zag je inderdaad in de metro vandaag! Leuk om een bekend gezicht in de krant te zien, you go girl!

 7. maart 30, 2012 / 19:13

  Kan er niet eens een ‘hotspots van Den Haag’-blog komen??

  xx

 8. maart 30, 2012 / 19:15

  Exclusief betekent gewoon dat die content niet ook op andere websites (haar eigen bijvoorbeeld) is verschenen

 9. maart 30, 2012 / 20:02

  Leuk, die laatste foto vooral!

 10. maart 30, 2012 / 21:07

  wat een leuke fotos’!

 11. maart 30, 2012 / 22:13

  Die laatste foto, heerlijk genieten :) Wat gaaf dat je in de Metro staat en ervoor mag schrijven!

 12. maart 31, 2012 / 09:01

  Ik heb je gespot hoor in de Metro, supergaaf!

 13. maart 31, 2012 / 13:11

  ach de pirates films, wat een jeugdsentiment :) Mijn liefde voor die film(s) ging zo ver dat ik als extra schoolproject een tijdschrift mocht maken over piraten & potc en dat vergelijken, haha

 14. april 1, 2012 / 18:45

  Superleuk dat je in de metro stond! ( met een leuke foto =)