FRIDAY FAVOURITES: 257

Favourite View – Palm Trees
 photo ff-01.jpg

HOLA! Zet een palmboom neer en ik heb meteen een vakantiegevoel. Helpt het hier op Fuerteventura natuurlijk ook wel mee dat het prachtig weer is en ik daadwerkelijk op vakantie ben, maar het gaat om het idee. Een strak blauwe lucht, een fel schijnend zonnetje en dan zo’n prachtige palmboom. Love it.

Favourite Place To Run – Boulevard Fuerteventura
 photo ff-0.jpg

Mijn hardlooprondjes loop ik deze week op een prachtige plek, over de boulevard hier in Fuerteventura. Een perfect geasfalteerd voetpad waar je ’s morgens vroeg de zon prachtig ziet opkomen en ’s avonds even prachtig weer ziet ondergaan. Het pad is drie kilometer, dus een rondje is zes. Hoop dit weekend genoeg tijd te hebben om twee keer het rondje te kunnen lopen zodat ik toch nog een duurloop van twaalf kilometer kan doen voordat ik volgende week naar Boston vertrek.

Favourite Person – My Mom

 photo ff-01.jpg

Mijn moeder ligt op het moment van schrijven voor me in het natte gras in haar bikini om een foto van mij te maken terwijl ik in de schaduw van een palmboom aan het schrijven ben op mijn MacBook. Verder is ze ook de allerbeste in mijn motiveren, heeft ze er voor gezorgd dat ik een bikini in mijn handbagage deed (daar was ik heel blij mee toen onze koffers de eerste dag niet aankwamen), haalt ze chips bij de supermarkt als ik zeg dat ik daar trek in heb en weet ze perfect wanneer ze haar mond moet houden omdat ik druk bezig ben. Gadver, nu klink ik echt als een irritant persoon om mee op vakantie te zijn. Ik beloof je dat ik ook wel heel lief voor haar ben hoor, maar niet als ik aan het werk ben.

Favourite Show – 13 Reasons Why

OK. Hierna hou ik er echt over op, maar 13 Reasons Why nam mijn vrijdag en zaterdag compleet over en ook nu, een week later, denk ik nog veel aan de serie. Hoewel ik het verhaal al kende door het gelijknamige boek, heeft de show veel indruk op me gemaakt. Misschien nog wel meer dan het boek. Ik weet eigenlijk wel zeker dat het meer indruk op me gemaakt heeft dan het boek, het boek gaf ik namelijk maar een magere zeven van de tien hartjes en de serie zit toch zeker op de acht, wellicht zelfs negen. De eerste aflevering vond ik wat traag, maar als je er eenmaal in zit, berg je dan maar. Hebben er inmiddels al meer mensen de hele serie gezien en zo ja, wat vonden jullie ervan?

Favourite Song – Seeb – Breathe

Ik dacht dat ik dit nummer ‘ontdekt’ had, maar toen ik het naar mijn zusje stuurde zei ze dat dit vorig jaar een heel bekend nummer was. Ik heb dat blijkbaar compleet gemist. Maar wat maakt het uit hoe oud of nieuw een nummer is, dit nummer stond deze week bij mij op repeat en zorgde voor heel veel energie tijdens het hardlopen.

HAPPY FRIDAY! 

Liefs vanuit Fuerteventura,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. april 7, 2017 / 12:52

  Ahh wat klinkt het heerlijk, Annemerel! En wat is je moeder lief :) Ik geniet van je foto’s op insta en kan nu écht niet meer wachten tot ik naar Curacao mag over een maandje!

 2. april 7, 2017 / 13:37

  Na jouw post over 13 Reasons Why ben ik er ook aan begonnen en man, wat goed! Vind eigenlijk dat gewoon iedereen dit zou moeten zien – veel mensen kunnen er nog wat van leren ook denk ik.

 3. april 7, 2017 / 14:39

  Nog 1 aflevering te gaan van 13 Reasons Why, bijna klaar!

 4. Ilse
  april 7, 2017 / 18:48

  Nog niet begonnen aan 13 reasons Why maar hij staat zeker op mijn lijstje. En wat een lieve moeder heb jij!

 5. april 7, 2017 / 20:55

  Jouw moeder klinkt zo lief! Heerlijk ook om hard te lopen op die boulevard, dat wil ik ook wel. Ik denk dat ik elke dag dan hardlopend zou beginnen, haha! Malou x

 6. april 9, 2017 / 11:23

  Ik ben bij aflevering 5, en word helemaal gek! Wat een serie is dat zeg. Zo spannend. Je wilt gewoon weten wat er gebeurd is!!

 7. april 10, 2017 / 14:09

  Epsiode 6 hier! Ik vind het geen serie om nog even een halfuurtje van te kijken voor ik in slaap val, door het onderwerp en de lengte van de afleveringen (en door de schaarste, omdat het er maar 13 zijn vind ik het ook zonde om ze niet aandachtig te bekijken) dus ik denk dat ik er nog wel even over doe, maar so far vind ik het goed in elkaar zitten. In elk geval heel erg de moeite van het kijken waard.