FRIDAY FAVOURITES: 255

Favourite Feeling – Spring

Spring has sprung! Het is misschien nog niet zo warm als ik zou willen (dat windje afgelopen week was best fris), maar de wereld ziet er steeds fleuriger uit met al die bloemetjes aan de bomen en in de plantsoenen. Kom maar op met dat voorjaar. Ik ben er helemaal klaar voor.

Favourite Prospect – Writing Holiday

Jup, je leest het goed, ik ga op schrijfvakantie. En sneller dan je wellicht zou denken. Nog voordat ik de Boston Marathon loop ga ik op ‘rust en schrijfvakantie’ naar Fuerteventura. En hoe ik die vakantie gevonden heb, dat is heel simpel, via de nieuwe app van TUI, travellr.world (alleen via mobiel te gebruiken), een soort van Twitter voor vakanties. Echt ideaal. Ik ga je er nog uitgebreid over vertellen (had je vast niet verwacht he), maar de details zijn nog niet helemaal rond.

Maar als het goed zit ik over tien dagen met mijn kont op een eiland. Om te schrijven. Dankzij TUI. Dus alle dank naar TUI (ze komen sowieso in mijn dankwoord). Ik neem mijn moeder mee die er streng op toe gaat zien dat ik echt ga doen wat ik moet doen, dus wellicht komt het dan toch nog goed met mijn tweede boek. Ik heb zoveel zin om hier écht aan te beginnen, maar thuis ontbreekt het me gewoon aan tijd. Nu ben ik dus lekker hard aan het werk om zoveel mogelijk voor te werken voor de periode waarin ik op ‘schrijfvakantie’ ben.

Favourite Movie – Finding Dory

Ik ben normaal niet zo van de Disneyfilms, maar als ik ze dan eenmaal gezien heb dan ben ik toch altijd wel heel enthousiast. Dus wellicht ben ik wel gewoon van de Disneyfilms, maar ben ik gewoon niet zo van het ‘idee’ van de Disneyfilms. Afgelopen week zag ik Finding Dory op Netflix en dat is echt een aanrader.

Favourite Song – Coldplay – Atlas

Hè Annemerel, is dat niet een heel oud nummer van Coldplay? Jup, klopt. September 2013 om precies te zijn. Ik hoorde het nummer afgelopen week voor het eerst sinds jaren weer en nu kan ik niet meer stoppen met luisteren. Ik vind dit zo’n mooi nummer. Jammer dat ik dit nog nooit live gehoord heb, het staat dan ook niet op een album van Coldplay maar is gemaakt voor de tweede Hunger Games film; Catching Fire. Ik hoorde het voor het eerst toen ik op een cruise-persreis was. We voeren op zee, ik zat in mijn eigen luxe suite op mijn balkonnetje te werken, midden op zee. En ik luisterde naar dit nummer, ongeveer vier uur achter elkaar. Op repeat dus. Dat was een mooie middag. Denk dat die herinnering er ook voor zorgt dat ik dit zo’n mooi nummer vind, vaak is dat een combinatie van 1. een heel goed nummer en 2. een mooie herinnering.

HAPPY FRIDAY! Nog een paar uurtjes dan is het weekend. Wat staat er bij jou op het programma? En wat waren jouw favorieten deze week?

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. maart 24, 2017 / 12:06

  Jaaa ik heb toevallig ook afgelopen zaterdag Finding Dory gekeken (of staat ‘ie ook net pas op Netflix?), ik vond ‘m ook superleuk! Alvast veel plezier op Fuerteventura, ik hoop dat dit betekent dat er een nieuw boek aankomt?!

 2. maart 24, 2017 / 13:50

  Ik ben meteen even gaan kijken naar Travellr, erg leuk! Alleen jammer dat je niet meer kunt specificeren dan het aantal dagen en budget, wellicht iets voor in de toekomst.
  Alvast een fijn weekend!

  PS. Ik denk dat je Tinder bedoelt ipv Twitter? :)

 3. Mieke
  maart 24, 2017 / 14:16

  Zo leuk, fuerteventura! Wij hebben een appartement daar en het is er heerlijk! Naar welk stadje ga je? Wie weet kan ik je tips geven!! :)

 4. Ilse
  maart 24, 2017 / 18:27

  Jaaaaa lente en dat nummer van Coldplay is zo fijn! En finding dory is echt een leuke Disney film.

 5. maart 24, 2017 / 20:57

  Yes, een tweede boek! Ik heb er nu al zin in!

 6. Laura
  maart 24, 2017 / 23:28

  Haha hij is niet van Disney, maar van pixar. Moest een beetje huilen can binnen.