FRIDAY FAVOURITES: 254

Favourite Look – New ZARA

Ik had geen bezoekje aan ZARA gepland maar toen ik er gisteren langs liep besefte ik dat ik eigenlijk nog helemaal de nieuwe collectie niet gezien had. En toen ik binnenliep dacht ik ineens, hé ik moet vanavond een presentatie geven misschien is het wel een goed idee om een nieuwe outfit te kopen. Dus zo geschiedde, twintig minuten later liep ik met deze outfit naar buiten. Ik draag normaal eigenlijk nooit pantalons en al mijn mooie witte tops hebben gele vlekken onder de oksels omdat ik ze zo vaak gedragen heb. Dus dit waren daadwerkelijk items die iets aan mijn kledingkast toevoegen. Chapeau.

Favourite Exhibition – From Audrey with Love

Ik wil al maanden naar de tentoonstelling From Audrey with Love, van Hubert de Givenchy, in het Gemeentemuseum. Aangezien dat Gemeentemuseum op welgeteld 550 meter lopen van mijn huis ligt is het best bizar dat ik hier niet eerder naartoe ben gegaan, maar afgelopen woensdag had ik eindelijk een goede reden om echt te gaan. Ik kon stemmen in het Gemeentehuis en nadat ik gestemd had kon ik gratis het museum in (je bent een gierige Hollander of je bent het niet). Vond het echt een hele mooie tentoonstelling; vooral het gedeelte waarin de jurken die Audrey Hepburn in verschillende films gedragen heeft (zoals Breakfast at Tiffany’s) vond ik heel indrukwekkend. Nu wil ik alleen nog maar mooie zwarte jurkjes dragen.

Favourite Inspiration – Bobbi Gibb

Bobbi liep in 1966 als eerste vrouw de Boston Marathon, haar verhaal bezorgt me kippenvel. Als je inspiratie nodig hebt, kijk dan vooral even deze drie minuten durende video. See you in Boston! (vandaag precies over een maand)

Favourite Feeling – Last 200 meters of CPC

Pas in de laatste tweehonderd meter van de CPC besefte ik hoeveel ik eigenlijk over had en kon ik eindelijk alles geven dat ik had. Het was zo’n machtig gevoel om op het laatst nog zoveel over te hebben en nog heel veel mensen in te halen. En dat op de plek waar het meeste publiek stond. Als ik de finishlijn zie kan ik ineens zoveel meer, omdat ik dan weet dat ik het hoe dan ook ga halen.

Favourite Song – Aash Mehta & Aviella – Hold onto Me

Heerlijk fout vrolijk zomernummer waar ik net iets lekkerder op hardloop. Mijn favoriet van afgelopen week.

HAPPY FRIDAY! HAPPY ALMOST WEEKEND :)

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Ilse
  maart 17, 2017 / 16:49

  Mooie outfit en items die je sowieso wel vaker draagt! En de finishlijn zorgt bij mij ook altijd voor energie!

 2. S
  maart 17, 2017 / 17:30

  Je kan je witte was met kopje natuur azijn wassen gaan gele vlekken eruit :-)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 18, 2017 / 09:44

   Thanks voor de tip!

 3. Britt
  maart 17, 2017 / 18:55

  Die tentoonstelling lijkt me zo tof!

 4. Lara
  maart 17, 2017 / 19:29

  Ik vind je outfit te gek! Ik ga morgen ook gelijk even langs de Zara om de nieuwe collectie te bewonderen dus wie weet!

 5. maart 17, 2017 / 20:37

  Oeh dat nummer ken ik nog niet! Dat komt niet zo heel vaak voor haha. Ik vind No Matter van Basic Tape de laatste dagen vooral een heeerlijk nummer, past zo lekker bij de eerste lentedagen. Je nieuwe items zijn ook heel mooi, ik heb vorig jaar lente m’n eerste pantalon gekocht en looove it! Echt een van mijn favoriete trends in tijden :)

 6. Nadia
  maart 20, 2017 / 18:12

  Haha, die foto van de CPC… je kijkt zo extreem blij! En iedereen om je heen is supergeconcentreerd. ;-)