Charge UP! & Come run with me next Saturday in Amsterdam

Sponsored – De allerleukste manier om nieuwe mensen te ontmoeten? Samen hardlopen! Hardlopen maakt alles gewoon wat makkelijker, wat meer spontaan. En het mooiste tegelijkertijd werk je ook nog aan je conditie. Ik zeg win-win en nog eens win. Volgende week zaterdag ga ik weer met een groep totaal onbekende lopers lopen, tijdens het aller eerste Element Amsterdam Running Club evenement georganiseerd door het Element Hotel in Amsterdam.

Misschien gaat er bij de naam ‘Element Hotel‘ wel een belletje bij je rinkelen. Ik sliep hier vorig voorjaar toen het hotel net geopend was samen met mijn zusje een nachtje. We aten een heerlijk driegangenmenu in het restaurant en spendeerden onze zaterdagavond in de bar van het hotel met Gin Tonics, dat was een hele fijne zaterdagavond. Ik vond de kamers van het hotel zo fijn, dat ik samen met TUI besloot om dit hotel te kiezen voor de Annemerel & Friends NYC Marathonreis die we in november gaan maken. Reden? De hotelkamers hebben niet alleen hele fijne bedden en zijn lekker ruim, ze hebben ook een klein keukentje en hoe handig is dat als je op marathonochtend om half vijf een ontbijtje voor jezelf moet maken. Ik zeg: heel handig.

Het was geheel toevallig dat ik een paar weken geleden weer gebeld werd door Element Amsterdam met de vraag of ik bij hun allereerste Element Amsterdam Running Club hardloopevenement aanwezig zou willen zijn. Ook al schreeuwde mijn agenda NEEEE! Mijn hoofd dacht… JAAAA! En dus loop ik aankomende zaterdag – misschien wel met jou – een rondje door Amsterdam.

Het idee: gezellig een rondje hardlopen door Amsterdam met andere sportievelingen. Niet alleen met jullie, maar ook met expats die in de buurt wonen en hotelgasten, zodat je een leuke mix van verschillende mensen krijgt. En dan afloop gezellig napraten onder het genot van een gezond hapje en sapje (wel even je portemonnee meenemen hiervoor!). Element Amsterdam heeft namelijk een compleet nieuw menu met daarin healthy sapjes, shakes, protein cookies en salades om je gezonde levensstijl te stimuleren. Het is allemaal super nieuw, dus ik heb nog niks kunnen proeven, maar dat gaan we de 25ste doen.

Ok, even alle praktische informatie op een rijtje

Wanneer: zaterdag 25 maart
Waar: Element Hotel Amsterdam, Arent Janszoon Ernststraat 577 (Gelderlandplein)
Inloop: 10.00u
Begin run: 10.15u
Einde run: 11.15u
Napraten, eten & drinken: tot zo lang het gezellig is :)
Kosten: Gratis, alleen voor drankjes en hapjes na afloop moet betaald worden
Meedoen: Reactie onder deze blog achterlaten + aanmelden FB groep en berichtje sturen in de groep.

Je moet ongeveer vijf/zes kilometer hard kunnen lopen op een tempo van negen/tien kilometer per uur. We zullen het rondje niet in een keer achter elkaar lopen maar zullen af en toe stoppen voor wat oefeningetjes. 

Ik heb er in ieder geval super veel zin in en ik hoop jou ook te zien. Na dit Element Amsterdam Running Club Evenement op zaterdag 25 maart zal dit een wekelijks evenement op de dinsdagavond worden vanaf dinsdag 28 maart. Hoewel ik het super leuk zou vinden kan ik daar niet wekelijks bij aanwezig zijn (als er meer dagen in een week zouden zitten mensen…)

Zie ik je daar de 25ste? Zou ik super leuk vinden. Als je erbij bent; laat dan even een reactie achter onder deze blogpost, dan weet ik of ik op je kan rekenen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. Ilse
  maart 17, 2017 / 16:54

  Wat een leuk idee zeg! Ik moet volgende week zaterdag wel in de buurt van Amsterdam zijn dus misschien loop ik wel mee!

  • Annemerel
   Auteur
   maart 17, 2017 / 17:04

   Zou super leuk zijn om je na 2370 reacties (haha dat kan ik zien ja) te ontmoeten. Of heb ik je al eens eerder gezien?

 2. Anne
  maart 17, 2017 / 19:30

  Tof!! Ik vroeg me af hoe jij op je hardloopselfies je afstand, pace en tijd over de foto heen kunt plakken haha. Hoort dat bij die nike + app of gebruik je een andere app?

  Liefs

  • Annemerel
   Auteur
   maart 18, 2017 / 09:44

   Ik gebruik Strava en dat kun je doen met die App :)

   • Anne
    maart 18, 2017 / 11:39

    Super bedankt voor je reactie! :)

 3. Amy van der Luit
  maart 17, 2017 / 20:28

  Lijkt mij erg leuk om hierbij te zijn! Dus tot zaterdag!

  • Element Amsterdam
   maart 23, 2017 / 10:09

   Hi Amy, Zou je je aanwezigheid willen bevestigen door je aan te melden in ons Facebook event? https://www.facebook.com/events/1877140695903556/
   We kunnen niet wachten tot zaterdag!

   Tot dan,
   Element Amsterdam

 4. Karin Hoekstra
  maart 17, 2017 / 20:31

  Ik zou heeeel graag willen komen en met je mee rennen natuurlijk, super leuk!

  • Element Amsterdam
   maart 23, 2017 / 10:13

   Hi Karin, Zou je je aanwezigheid willen bevestigen door je aan te melden in ons Facebook event? https://www.facebook.com/events/1877140695903556/
   We kunnen niet wachten tot zaterdag!

   Tot dan,
   Element Amsterdam

 5. Daphne
  maart 17, 2017 / 20:43

  Staat genoteerd! Heel leuk, ik loop graag ook mee :)

 6. maart 17, 2017 / 21:29

  Hoi Annemerel! Waarschijnlijk ben ik inmiddels de 10duizendste die een berichtje stuurt, maar het lijkt mij ook helemaal superdupermega leuk om volgende week met jou samen te rennen in Amsterdam! Ik ben op het moment druk bezig met het trainen voor mijn eerste marathon van Rotterdam en het lijkt me dus heel cool om een stukje met jou te mogen rennen en wat tips van je te krijgen! Ook ben ik druk bezig met mijn eigen blog (www.nicolesserendipity.com), kom ik uit Den Haag en ben ik net als jij een enorme fan van wintersport haha! xxx Nicole

  • Annemerel
   Auteur
   maart 18, 2017 / 09:41

   Super leuk! Ik hoop dat ik je zaterdag zie!

 7. Cindy
  maart 17, 2017 / 21:37

  Heel leuk! Afgelopen zomer ben ik naar buitenveldert verhuisd en vind het echt superleuk om nieuwe mensen en misschien wel nieuwe hardloopmaatjes te ontmoeten! :)

 8. Shauny schippers
  maart 17, 2017 / 21:44

  Ik zou super graag willen maar krijg het nog niet voor elkaar om het tempo te lopen van 10 km in een uur ? Daar ging mijn kans weer om je te ontmoeten en met je hard te lopen.

  • Annemerel
   Auteur
   maart 18, 2017 / 09:41

   Ahhhh ik weet niet welk tempo je loopt maar je kunt altijd langskomen :)

 9. Dagmar
  maart 17, 2017 / 22:07

  Dit lijkt me wel heel erg leuk! Ik loop alleen niet zo snel, 9km per uur als ik een uur loop inderdaad.. Is dat niet te langzaam? :O

  • Annemerel
   Auteur
   maart 18, 2017 / 09:40

   Nee hoor is prima :) zou leuk zijn als je er bij bent.

 10. maart 18, 2017 / 01:30

  Het is dat ik niet op dat tempo kan hardlopen.. Echt jammer. En het gaat me niet lukken om zo hard te trainen dat ik de 25e wel opeens dat tempo heb! Maar toch veel plezier gewenst. Ik ben dan in Amsterdam dus misschien loop ik wel even langs om jullie toe te juichen! Als dat kan ;)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 18, 2017 / 09:39

   Als je iets minder snel loopt maakt het ook niet uit hoor, we doen tussendoor oefeningen dus zo houden we de groep bij elkaar.

 11. maart 18, 2017 / 09:23

  Klopt het dat je vaker bent gaan bloggen? Of doe je de vlogs als extra?

  • Annemerel
   Auteur
   maart 18, 2017 / 09:39

   Ik doe soms twee, soms een blog, ligt er net aan hoeveel ik te vertellen heb en hoeveel tijd ik heb :) Ik streef naar ongeveer 10 blogs per week + 7 vlogs

 12. Esmee
  maart 18, 2017 / 20:16

  Hi! Het lijkt me heel leuk om mee te rennen met je. Die positieve drive die jij hebt tijdens het lopen, wil ik graag eens in het echt meemaken! Heb je nog een plekje vrij voor mijn moeder en mij? ?

  • Annemerel
   Auteur
   maart 19, 2017 / 15:08

   Jaa tuurlijk! Meld je even aan op de Facebookpagina, hartstikke leuk!

 13. Maureen
  maart 18, 2017 / 22:51

  Leuk! Ik doe mee!

 14. Thirza de Jager
  maart 19, 2017 / 16:17

  Ik ben er zeker bij, lijkt me gezellig

  • Element Amsterdam
   maart 23, 2017 / 10:12

   Hi Thirza, Zou je je aanwezigheid willen bevestigen door je aan te melden in ons Facebook event? https://www.facebook.com/events/1877140695903556/
   We kunnen niet wachten tot zaterdag!

   Tot dan,
   Element Amsterdam

 15. Element Amsterdam
  maart 23, 2017 / 10:18

  Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor de Element Amsterdam Running Club aanstaande zaterdag.

  Je kan je inschrijven door je aan te melden op ons Facebook event: https://www.facebook.com/events/1877140695903556/ en ons een privé bericht te sturen.
  Tot zaterdag!
  Element Amsterdam