FRIDAY FAVOURITES: 251

Favourite Experience – Flying in a Helicopter above Amsterdam

Ik heb een nieuwe verslaving. In een helikopter vliegen. De volgende keer dat ik in New York ben ga ik sowieso voor een helikoptervlucht. Dat gevoel is zo gaaf en het uitzicht. WAUW!

Favourite work-out – PLTS

Gisterochtend deed ik een dubbele work-out bij de nieuwe fitness studio PLTS in Amsterdam. Ik begon om 8.00u met een Reformer Pilates class, op speciale banken uit de VS die totaal nieuw zijn hier in Nederland. Het was zwaar, maar ook echt super gaaf om een keer te doen. Het verschil met de klassieke Pilates is dat de bank net iets anders is en dat dit met muziek is, wat voor mij heel stimulerend werkt. Daarna deed ik een Barre klas, een les aan de ballet-barre dus. Dit vond ik misschien nog wel leuker, ook dit was met muziek en de lerares was echt mega enthousiast.

Favourite Night – Tuesday Night Martin Garrix in Paradiso

Het was sowieso al een wonder dat ik hier uiteindelijk toch kaartjes voor heb kunnen kopen, het was namelijk binnen een minuut uitverkocht en ik was super teleurgesteld dat het me niet gelukt was kaartjes te kopen. Maar toen belandde er ineens een wonder in mijn SPAM-folder, ik kon toch nog twee laatste kaartjes kopen. Zo blij dat ik net op dat moment mijn SPAM-folder aan het opruimen was en meteen zag dat deze binnenkwam. Die kaartjes waren besteld voordat ik überhaupt goed had kunnen lezen of ik echt voor de juiste show kaartjes bestelde. Roos en ik hebben Martin Garrix twee keer eerder live gezien, tijdens ADE, maar wat deze show zo bijzonder maakte was de super kleine zaal, waardoor het zelfs een beetje intiem voelde, alsof we op een schoolfeest stonden, alleen dan met wat oudere (en onbekende) mensen. Het was fantastisch.

Favourite Show – Big Little Lies

Twee jaar terug las ik het boek van Liane Moriarty en daar was ik super enthousiast over. Al een tijdje is bekend dat Reese Witherspoon’s productiebedrijf de rechten van het boek gekocht heeft en er een serie voor HBO van maakt. En die serie is dus afgelopen weekend in de VS van start gegaan. Ik heb de eerste aflevering gezien en ben fan. Kan ook niet anders met actrices als Nicole Kidman, Shailene Woodley en Reese zelf natuurlijk. Laatste tijd worden er echt weer goede series gemaakt.

Favourite Song – Kygo – Cruise

Van de soundtrack van Fifty Shades Darker, heerlijk nummer. Luister hem op repeat samen met Kygo en Selena’s ‘It Ain’t Me’. Kygo’s killing it!

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Britt
  februari 24, 2017 / 14:20

  Wat gaaf dat je in een helikopter hebt gevlogen en naar Martin Garrix bent geweest, heel tof!

 2. Ilse
  februari 25, 2017 / 00:13

  Zo gaaf van Martin, ik wil hem nog een keer live zien! En die vlucht is ook zo gaaf!

 3. februari 26, 2017 / 20:17

  Ik vond je Martin Garrix-vlog heeel chill, zijn muziek natuurlijk sowieso maar ook de sfeer (die zelfs op video goed overkwam). Meestal speelt ‘ie wel voor iets massalere zalen dus dan is dit extra bijzonder lijkt me ☺️ Big Little Lies wil ik ook heeel graag zien! Hoe kijk jij, gewoon via HBO via Ziggo?