FRIDAY FAVOURITES: 247

Favourite Idea – Running on the track

Ik heb gisteren eindelijk gebruik gemaakt van de atletiekbaan die op 3,5 kilometer van mijn huis ligt. Ik wist al een tijdje dat ik hier gratis gebruik van kon maken (het is blijkbaar een openbare atletiekbaan?), maar het kwam er gewoon niet van. Gisteren had ik eigenlijk ook geen tijd, maar ik wilde het toch heel even proberen. Vijf snelle rondjes op de baan en daarna weer naar huis gelopen. Het fijnste van dit alles: ik heb voor het eerst in twee maanden tijd weer sneller dan 12 kilometer per uur gelopen. Dat deed ik een jaar geleden vrijwel alleen maar, maar de laatste maanden ben ik niet vooruit te branden. Ik hoop dat dit het keerpunt is, maar ik zal waakzaam blijven. Volgende week wil ik in ieder geval een echte intervaltraining op de baan gaan doen.

Favourite Thing To Look Forward To – Running in Paris

Super leuk nieuws (voor mij, althans), over twee weken loop ik mijn eerste ‘wedstrijd’ van 2017 in Parijs, de Odlo Crystal Run langs de Seine. Het hele parcours van tien kilometer loopt langs de Seine. Start is bij Hotel de Ville en finish is daar ook in de buurt. Afgelopen zomer liep ik op precies dezelfde plek met mijn zusje. Hele goede herinneringen aan. Natuurlijk ga ik alles vloggen (en bloggen).

Favourite Video – Arjen Lubach’s promovideo voor Trump

Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat je deze nog niet gezien hebt, maar mag echt niet ontbreken in mijn favorieten overzicht van afgelopen week. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik deze video al minstens vijf keer gezien heb. Iedere keer moet ik weer lachen.

Favourite Movie – Mother’s Day

De laatste film van Garry Marshall (hij overleed vorig jaar) was er weer eentje met een lach en een traan. Wilde deze film vorig jaar al in de bioscoop zien, maar het kwam er niet van. Gelukkig heb je dan zoiets als ‘Pathé Thuis’ en kun je voor 4,99 de film thuis kijken. Dit is geen promo-praatje voor Pathé Thuis, ik heb hier gewoon voor betaald. Of nou ja, ik heb betaald met de punten die ik gespaard heb bij T-Mobile. Maar dat is een detail.

Favourite Song – Julia Michaels – Issues

De schrijfster van onder andere Justin Bieber’s Sorry en Selena Gomez’s ‘Good For You’ zingt zelf ook. Dat heb je al kunnen horen op het nummer ‘Carry Me’ van Kygo, maar vorige week lanceerde ze haar eerste solosingle en dat is mijn favoriet du jour. Heel fijn nummer en werd door Billboard al bestempeld als ‘het popnummer van 2017’.

TGIF!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. januari 27, 2017 / 12:08

  Gaaf die 10K in Parijs! Weet je toevallig of je nog mee kan doen? Zoek namelijk nog een leuk uitje om te doen in mijn voorjaarsvakantie die dan precies is :)

  • Annemerel
   Auteur
   januari 27, 2017 / 17:22

   Volgens mij wel, je hebt alleen wel een doktersverklaring nodig (altijd in Frankrijk) ik had hem gelukkig nog van Disney!

 2. januari 27, 2017 / 13:02

  Zo leuk dat je binnen twee weken in Parijs loopt! Kijk al uit naar je verhalen. Fijn weekend!

 3. Ilse
  januari 27, 2017 / 22:01

  Tof dat hardlopen in Parijs! Ik kijk al uit naar die vlogs! En dat filmpje van zml is echt heel leuk!

 4. Merel
  januari 28, 2017 / 09:44

  Super leuk dat je in Parijs gaat lopen! Ik vroeg me af welke de atletiekbaan het is waar je gratis gebruik van mag maken. Alvast bedankt voor je antwoord.

 5. januari 31, 2017 / 13:35

  Ahhh Parijs! Wat vet om daar een wedstrijd te lopen. Ik had Trump niet vaak genoeg gehoord om zijn spreekstijl te herkennen maar vond die ZML-video alsnog een heerlijk soort satire, vooral het aantal references naar Trumpzaken.