FRIDAY FAVOURITES: 236

Favourite Place – Central Park

Midtown is niet mijn favoriete plek in New York. De Lower East Side, NoLita, Greenwich Village. Maar het voordeel van je hotel in Midtown is wel dat je heel snel in Central Park zit en dat is dus mijn meest favoriete plekje in New York. Het is zo mooi aangelegd en je kunt er perfect hardlopen. Dat het wat heuvelachtig is neem ik voor lief, dat is misschien ook wel weer een goede training.

Favourite Drink – Lemonade

Er zit waarschijnlijk drie kilo suiker in (en daarom drink ik dit ook alleen als ik in New York ben), maar als ik in Amerika ben drink ik dus de hele dag bij iedere maaltijd ‘Lemonade’. Met citroen en vaak ook een klein beetje munt. Soms is ‘ie iets zoeter, soms wat frisser. Soms zit er prik in, soms ook niet.

Favourite Snack – Mint Oreo’s

 photo IMG_2722.JPG.jpeg

Waar ik ontzettend gelukkig van werd afgelopen week? De superdunne Oreo’s met een laagje mint cream. Zo lekker. After Eight, maar dan anders. Je moet er van houden, want het heeft nogal een specifieke smaak. Maar ik kon ze dus de hele dag eten. Iemand ze al in Nederland gespot? Misschien beter van niet, want net als de limonade zullen die Oreo’s niet echt bijdragen aan mijn gezondheid.

Favourite Feeling – First 30K of the New York Marathon

De eerste 30 kilometer van de marathon gingen zo ontzettend lekker. Ik liep veel langzamer dan normaal in mijn trainingen en daardoor had ik continu het gevoel dat ik heel erg veel over had. Ik genoot zo ontzettend van het parcours, van de mensen, keek continu om me heen. Doordat ik tussendoor filmde was ik me ook veel bewuster van alles om me heen en zag ik dingen op een andere manier. De Queensboro Bridge die ik aanvankelijk de ‘Brug des Doods’ gedoopt had voelde zelfs niet als het einde van de wereld. Ik heb bijna drie uur lang puur genoten. Totdat mijn energievoorraad leeg was doordat ik de dag ervoor geen calorie binnen heb kunnen houden en ook tijdens de marathon niet kon eten. Maar hé het ging over mijn favoriete gevoel en niet over het gevoel dat daarna kwam.

Favourite Song – Emeli Sandé – Breathing Underwater

Het nummer Here For You van Kygo en Emeli Sandé was een van mijn favoriete nummers van 2015 (en luister ik nog steeds zeer regelmatig en met plezier. Ik kan me heel goed voorstellen dat ik Emeli’s nieuwe nummer ‘Breathing Underwater’ komende tijd ook nog veel zal luisteren, heerlijk nummer. En veel geluisterd in New York afgelopen week, dus sowieso New York-herinneringen aan.

HAPPY FRIDAY! HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. COotje
  november 11, 2016 / 17:07

  Central Park ziet er zo mooi uit!

  Alleen Here for you is van Ella Henderson toch, niet van Emeli Sandé? Of is er nog een andere versie?

  • Annemerel
   Auteur
   november 12, 2016 / 12:56

   Haha mijn god haal ik nou twee zangeressen door elkaar?

 2. Wilrieke
  november 11, 2016 / 17:15

  de mint oreo`s liggen in Nederland inmiddels ook in de supermarkt.

  • Annemerel
   Auteur
   november 12, 2016 / 12:56

   Jaa ik zag het, alleen dat zijn de normale Oreo’s, deze zijn heel dun en daarom nog lekkerder!

 3. Ilse
  november 11, 2016 / 22:22

  Heerlijke favorieten en door jou wil ik nog veel liever naar New York.

 4. Tessa
  november 12, 2016 / 09:18

  Ohh lemonade is echt de hemel als je in New York bent. Misschien maar goed inderdaad dat we het niet in Nederland hebben ;-) Hoewel.. ik zag gisteren bij de Albert Heijn wel ”lemonade” staan in verschillende smaken. Bij de verse smoothies in het schap.

  • Annemerel
   Auteur
   november 12, 2016 / 12:54

   Jaaaa ik haal het ook wel eens bij AH, maar niet te vaak want er zit best wel veel suiker in en ik bewaar het liever voor speciale gelegenheden aangezien ik anders iedere dag twee liter suiker ga drinken ;-)

 5. november 12, 2016 / 10:38

  Ik heb dus nog NOOIT een Orea geproefd, erg eh?

 6. Jor
  november 12, 2016 / 13:50

  Mooi nummer zeg van Emeli Sandé!