FRIDAY FAVOURITES: 233

Favourite Way To Carb-Load – PIZZA!
 photo IMG_0553.jpg

Dinsdag vroeg Marloes of ik al aan het koolhydraten stapelen was. Moet zeggen dat ik daar nog niet echt mee bezig was, maar ik had wel ineens heel erg veel zin in pizza. Dus de weg naar mijn favoriete pizzeria was snel gevonden. Als je in Den Haag woont, ga naar La Tavole op de Valeriusstraat. Beste pizza’s van de stad (en ik heb in Italië heel veel goede pizza’s gegeten dus ik weet wel hoe een goede pizza moet smaken).

Favourite Top – Chicago Marathon Top
 photo Desktop3052.jpg

Ik ga zondag – als het weer het toe laat – voor het eerst een marathon lopen met een shirt met speciale opdruk. Niet alleen het logo van TUI staat op de top, maar ook mijn hashtag #annemerelrunschicago en mijn social-handle @annemerelcom. Heel benieuwd of er mensen zijn die me op deze manier gaan vinden. Ik verwacht er niet te veel van, want @annemerelcom is nu niet bepaald makkelijk voor een buitenlander om te onthouden, maar het is leuk geprobeerd toch? Vind de kleur van deze Nike Top ook echt ontzettend mooi (en flatterend). Ooooh alsjeblieft laat het zondag niet te koud zijn in Chicago (ze geven nu minimum 5 graden aan en ik loop al om half acht dus het zal vast niet veel warmer zijn en het gaat waaien).

Favourite Idea – Driving to Antwerps
 photo IMG_0387.jpg
Een van de betere ideeën die ik afgelopen week had, samen met Laura in de Opel Mokka (die ik van het weekend te leen had) naar Antwerpen rijden op zondag. Het was koopzondag (dat is het in Antwerpen alleen op de eerste zondag van de maand), maar we hadden onszelf redelijk in de hand en spendeerden niet al ons geld bij Maje, wat we wel hadden kunnen doen, met gemak. In plaats daarvan kochten we allebei een truitje bij ZARA en spendeerden ons geld aan Aperol Spritz, macarons van Ladurée en gourmet dogs. Het was een beetje jammer van de regen, maar he je kunt niet alles hebben.

Favourite Running Set – Martin Garrix – Sziget 2015

En ik heb een winnaar voor de Chicago Marathon gevonden hoor. Onder andere deze set van Martin Garrix zal zondag door mijn iPhone oortjes schallen tijdens mijn 42,195 kilometer. Ik luisterde tijdens mijn training vooral tijdens de Ultra 2016 en 2015 Martin Garrix sets, maar die zijn bij elkaar slechts twee uur. Deze set is anderhalf uur, dus dat zou een marathon van 3.30 betekenen. Gelukkig heb ik ook een back-up, Tomorrowland 2016 is de vierde setlist in mijn playlist. Misschien moet ik maar gewoon voor een tijd van 4,5 uur gaan want die set vind ik toch eigenlijk ook wel heel erg lekker om naar te luisteren. Balen dat ik die niet helemaal kan luisteren. Als het goed is natuurlijk, er kan natuurlijk ook van alles misgaan en dat ik dan blij ben dat ik in 4.30 loop. Mocht je je afvragen hoe ik deze sets op mijn iPhone krijg… via Soundcloud!

Favourite Song – Cashmere Cat + Selena Gomez – Trust Nobody

Selena Gomez is inmiddels de eerste Instagrammer met meer dan 100 miljoen volgers, maar heeft al bijna twee maanden niets van zichzelf op Instagram laten horen omdat ze tijd voor zichzelf neemt (wat HEEL belangrijk is!). Maarrrrrrrr er was afgelopen week wel ineens nieuwe muziek, in samenwerking met Cashmere Cat, Trust Nobody. Ik had het nieuws bijna gemist, omdat het dus niet op Instagram aangekondigd werd (mijn primaire nieuwsbron). Maar gelukkig is er ook nog zoiets als Facebook. Het is niet mijn favoriete Selena ooit, maar prima om de tijd tot Selena met een nieuw album komt te vullen.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Rebecca
  oktober 7, 2016 / 18:41

  Hi, vraagje; waarom ren je met een shirt met het logo van TUI ? Hebben jullie een soort samenwerking? Heel veel succes zondag!!

   • Rebcca
    oktober 8, 2016 / 02:51

    Ah ok thanks! Heb dat bericht gemist toen ik op vakantie was.. tof dat er nog iets geregeld kon worden! Zet hem op :)

 2. oktober 7, 2016 / 19:03

  Ohhh die Martin Garrix set heb ik heel vaak bekeken/beluisterd!! Was daar zo graag bij geweest! Sowieso is Sizget al heel tof en dan deze afsluiter en sfeer…. echt kippenvel! Goede keuze dus :-) SUCCES!

  • oktober 7, 2016 / 19:04

   *Sziget

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 8, 2016 / 00:02

   Thanks!!!! Hij is goed he!

   • Vera
    oktober 8, 2016 / 02:20

    Ik luister nu oprecht voor de eerste keer zo’n set (oeps…?) en ik moet zeggen: ik kan me voorstellen dat je daar héél lekker op hardloopt :) Ik moet eigenlijk allang gaan slapen nu, maar word veel wakker door de muziek haha!

    • Annemerel
     Auteur
     oktober 8, 2016 / 12:15

     Hahaha oeps! Ik heb tijdens de vlucht naar Chicago een beetje geslapen en heb ook naar die muziek geluisterd, zo moe was ik dus :P

 3. Ilse
  oktober 8, 2016 / 12:46

  Heerlijk die spontane tripjes en ik heb nu zin in pizza haha!