FRIDAY FAVOURITES: 227

Favourite Gadget – Starbucks S’well
 photo IMG_1928.jpg

Gisteren vond ik de nieuwe thermosfles van Starbucks bij de post. De S’well houdt je drankje 24 uur koud en 12 uur warm en met deze fles krijg je 30 cent korting op je Starbucks bestelling. Maar goed, dat maakt mij allemaal nog niet eens zo heel veel uit, hij is gewoon ontzettend cool, hij is niet alleen beschikbaar in witgoud, maar ook in knalroze en zwart. Ik ben heel blij met mijn nieuwe waterfles.

Favourite Run – 32,5K on Monday morning
 photo IMG_1751.png

Het was 25 kilometer zwaar, maar de laatste 7,5 hervond ik energie en maakte ik het netjes af. Ik hou van lange duurlopen op maandag, dit keer had ik wel een powernap van drie kwartier nodig om over deze inspanning heen te komen, maar dat bleek wel de oplossing, de rest van de dag heb ik nog redelijk wat werk kunnen verzetten. Dat is weleens anders geweest na een 32,5 kilometer lange duurloop. In Chicago hoef ik maar een kleine tien kilometer meer ;-).

Favourite New Hotspot – Bijenkorf Kitchen
 photo IMG_1905.jpg

Het afgelopen jaar werd het restaurant van de Bijenkorf in Den Haag verbouwd en sinds een maandje is de Bijenkorf Kitchen geopend. Van lekkere broodjes en salades tot sushi en catch of the day, je vindt het allemaal in de vernieuwde Bijenkorf Kitchen. Afgelopen woensdag was ik samen met mijn moeder uitgenodigd voor de lunch en dat was absoluut niet vervelend. Verwacht hier binnenkort een blogje in mijn The Hague Hotspot serie (die nodig afgestoft moet worden).

Favourite Movie – XOXO (Netflix)

Het plot is flinterdun, maar who cares, XOXO is een lekkere wegkijker op Netflix. Het gaat over een slaapkamer-DJ die zijn grote break zou kunnen gaan krijgen. Andere grote rol is weggelegd voor Sarah Hyland (bekend als Hayley in Modern Family) die op zoek is naar haar ware liefde, haar soulmate en denkt deze op een festival te ontmoeten. Je begrijpt vast waar dit naartoe gaat.

Favourite Song – Michael Brun – All I Ever Wanted

Van de XOXO soundtrack, lekkere vrolijke EDM-plaat die afgelopen week regelmatig op repeat stond bij mij.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. september 2, 2016 / 17:38

  Leuk om te zien dat je XOXO ook gezien hebt. Zo’n fijne film waarna ik direct zin had in het volgende feestje! Dat liedje stond ook bij mij op repeat :)

 2. september 2, 2016 / 19:32

  Oh, ik ben al benieuwd naar je blogje over Bijenkorf Kitchen!

 3. Ilse
  september 3, 2016 / 00:37

  Toffe fles en wat een hoop kilometers!

 4. september 3, 2016 / 11:46

  Ik heb sinds gisteren ook een S’well, een roze :-)

  • Annemerel
   Auteur
   september 3, 2016 / 14:32

   ooh die roze is ook heel mooi ja!