FRIDAY FAVOURITES: 216

Favourite Experience – Sleeping on the beach
 photo IMG_6009.jpg
Ik woon al mijn hele leven dichtbij het strand. Tot mijn 21ste woonde ik op 800 meter, inmiddels op zo’n twee kilometer. Ik heb zes jaar lang op het strand gewerkt, soms wel 80 uur per week. Maar slapen op het strand, dat had ik nog nooit gedaan. Tot maandag, toen ik door Marloes in haar bloggershuisje werd uitgenodigd op het strand. Hoe cool is dat. Wakker worden, opstaan en binnen drie seconden met je voeten in het zand staan. Echt bizar. En die bedden, die lagen dus echt fantastisch. Alleen daarvoor wil ik terug. Helaas zit het meeste tot en met augustus al helemaal volgeboekt.

Favourite Feeling – Running

 photo IMG_6028.jpg

Absent makes the heart grow fonder, geldt zeker als het op hardlopen aankomt. De eerste keren dat ik liep was het nog wat onwennig, maar nu hou ik denk ik meer van hardlopen dan dat ik ooit van hardlopen gehouden heb. Ook al ben ik nog lang niet op het niveau van twee maanden geleden. Maar hé, kom ik wel weer, heeft gewoon een beetje tijd nodig.

Favourite Breakfast – Avocado Toast

 photo IMG_6110.jpg

Deze week heb ik echt maar twee eitjes op, ik had namelijk ineens helemaal geen trek meer in eieren en koos daarvoor in plaats… avocado toast. Is het ‘an end of an era’ of is het gewoon een bevlieging. Wellicht begin ik straks weer met de bananenpannenkoeken. Kan allemaal. Voor nu is het avocado toast wat de klok slaat.

Favourite Video – Taylor Swift – 73 Questions with Vogue

Taylor Swift – en haar nieuwe gebleekte hairdo – staan komende maand op de cover van de Amerikaanse Vogue. Mooi moment voor Vogue om de 73-questions video met Taylor op te nemen. Haar stijl-icoon? Blake Lively. Goede keus Tay, goede keus. Voor de antwoorden op de overige 72 vragen zul je de video moeten bekijken.

Favourite Song – ZAYN – TiO

Mijn favoriete nummer van Zayn’s album, TiO, oftewel Take it Off. De beat van dit nummer is zo lekker, kan niet stil blijven zitten als ‘ie aanstaat.

HAPPY FRIDAY! HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Ilse
  april 22, 2016 / 17:37

  Heerlijke favorieten en wat ben ik blij als de fysio zegt dat ik weer mag lopen.

 2. Marieke
  april 22, 2016 / 17:48

  Nou toen één van jouw lezeressen van de week schreef dat eieren voornamelijk bestaan uit afvalstoffen verging mij ook alle trek in ei. blehhhh :’-D

 3. april 22, 2016 / 17:49

  Gaaf dat je in dat bloggershuisje mocht slapen. Ik had me daar ook voor aangemeld, helaas niet geworden. Maar wat zijn ze prachtig! En die avocado toast! Lekkaar!

 4. april 22, 2016 / 17:53

  Ik moest hardop lachen om “Tay”. Dat strandhuisje ziet er superleuk uit.

 5. april 22, 2016 / 18:56

  Dat strandhuisje ziet er zó fijn uit!

 6. Stephanie
  april 22, 2016 / 20:09

  Hoewel de strandhuisjes er zo op jouw foto’s mooi uit zien en dat ik het idee van op het strand slapen een fijne gedachte vind, vind ik het wel heel erg zonde van de natuur. Als je op het strand loopt zie je nu minder duinen en geeft het een minder ‘vrij’ gevoel. Maar dat vind ik…

 7. april 23, 2016 / 08:04

  Slapen op het strand lijkt me heerlijk! Opstaan en direct de zee zien, zalig!
  Niet te verwonderen dat bijna alle huisjes al geboekt zijn tot en met augustus.

 8. Rieke
  april 23, 2016 / 09:43

  Dat huisje!!!! Ik wil het! En dan avocado toast op bed ‘à ochtends graag

 9. april 23, 2016 / 12:48

  Wat heerlijk zo’n strandhuisje! Heerlijk!