FRIDAY FAVOURITES: 21

Favourite TV Show – Lost

Photobucket

Hoe kan het dat ik nog nooit interesse heb getoond in deze serie? In het kader van ‘mijn vriend en ik zijn op zoek naar beeldmateriaal dat we beide kunnen waarderen’ zijn we afgelopen week begonnen met het eerste seizoen van Lost. Het is geen Gossip Girl of The Lying Game, maar het is wel echt zo’n serie die je samen kijkt. Oh en Boooooooone Carlyle (Ian Somerhalder). Enough said.

Favourite Easy Exercise – Gossip Girl & Exercise Ball

Photobucket

Als ik ’s avonds om acht uur, half negen thuis kom uit Amsterdam is het laatste waar ik zin in heb sporten. MAAR sinds ik mijn exercise ball en mijn yogamat heb combineer ik het nuttige met het fijne. Ik heb seizoen drie van Gossip Girl afgestoft en lig voor de TV op mijn yogamat met mijn bal. Ik heb nog geen zweetdruppeltjes gevoeld, dus een echte work out zou ik het niet durven noemen, maarrrr ik voel wel dat het werkt. Nu alleen nog eventjes tot en met de zomer volhouden. Misschien heb ik dan voor het eerst sinds mijn pré-puberteit een hard buikje.. (ik reken er maar niet op, maar het idee is leuk).

Favourite Present – Sal Y Limon bracelets

Photobucket

Heb ik ooit verteld dat ik de beste baan ooooooit heb? Sal Y Limon was/is erg blij met de stukjes die ik over de armbanden heb geschreven (Nederland is ineens wel HEEL erg goed vertegenwoordigd op de website van Sal Y Limon) en als bedankje kreeg ik deze armbanden opgestuurd Isn’t it pretttttttttttty?

Favourite Feeling – Saving

Het is 10(!) februari en ik heb nog geen joker hoeven gebruiken. Hoe fijn is het om te sparen. OK OK OK. Ik durf nog even geen ZARA in en een tripje naar de stad is momenteel niet mijn favoriete bezigheid.. MAAR. Het idee dat ik aan het eind van de maand waarschijnlijk geld OVER heb (en ik dat geld dan weer opzij kan zetten voor een leuke vakantie) dat gevoel is ERG goed.

Favourite Performance – Madonna Superbowl

Ik vertelde vorige week al dat ik Team Madonna ben en ik kon dan ook niet wachten op haar Superbowl optreden. Inmiddels heb ik niet alleen het optreden al minstens tien keer gekeken op youtube, ik heb de audiofile gedownload en luister het tijdens mijn hardlooprondjes. LIKE.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

18 Reacties

 1. februari 10, 2012 / 17:40

  Wat grappig, mijn vriend en ik zijn ook samen Lost weer opnieuw aan het kijken! Helaas alweer bij seizoen 6 aanbeland, dus binnenkort op zoek naar nieuw beeldmateriaal :(

 2. februari 10, 2012 / 17:41

  IAN SOMERHALDER <3 jajaja! Ik was in het begin ook enorm fan van Lost, maar hoe verder je in de serie komt hoe minder leuk ik het vond worden. Hopelijk blijft 't jou wel boeien ;).

 3. februari 10, 2012 / 17:41

  Waaaauw, je hebt inderdaad een super baan! haha. Heel erg mooie armbanden :)

 4. februari 10, 2012 / 18:31

  Leuk! Ben je ook van plan om naar het concert van Madonna te gaan?

 5. Kim
  februari 10, 2012 / 19:19

  I LOVEEEE LOST! Ik heb alle seizoenen op dvd :) Mijn favoriet is Desmond. Heb ook echt een traantje moeten wegpinken toen Boone dood ging. Of verklap ik nu per ongeluk iets? En Sawyer, hij is geweldig!

 6. februari 10, 2012 / 19:20

  Wauw dat is echt een superbaan!

 7. Sophie
  februari 10, 2012 / 20:16

  Annemerel, je hebt niet alleen een superbaan – je doet het ook super !!! een heel fijn weekend aan iedereen ! SYL

 8. Lo
  februari 10, 2012 / 20:54

  Wat een prachtige armbanden heb je gekregen van Sal Y Limon, love it!

 9. februari 10, 2012 / 21:13

  Die armbanden!! <3

 10. februari 10, 2012 / 21:22

  Ian Somerhalder !! Mooie armbanden!

 11. februari 10, 2012 / 22:09

  die armbanden! < i likee!

 12. februari 11, 2012 / 09:34

  Mooie armbandjes zeg!

 13. februari 11, 2012 / 11:51

  Die armbandjes zijn gorgeous!

 14. lisa
  februari 11, 2012 / 13:22

  Lost(L) mn vriend en ik vonden t zo jammer toen we klaar waren met t laatste seizoen… ik vind sayid en sawyer echt enorm sexy

 15. februari 11, 2012 / 15:51

  Oooo Lost, vorig jaar ook in een ruk alle zes de seizoenen gekeken, en laatst de hele box voor 70 euro gescoord op bol.com. Love it love it love it, ga binnenkort weer beginnen. Ik vind die Boone een beetje een babyface. Kate en James <3
  Heerlijk goed doordachte series met lekkere ingewikkelde plots. Heb er wel een paar nachten van wakker gelegen soms :') en 4 8 15 16 23 42… obsession ;)

 16. februari 12, 2012 / 15:01

  LOOOST. Heerlijk , ben zó verslaafd geweest vorig jaar. De laatste twee seizoenen halen het niet bij de eerste vier, maar als fan is het toch nog steeds wel geweldig. Na de aflevering wist ik echt even niet meer wat ik aan moest met mijn leven. Leuk vooruitzicht hè. ;)

 17. februari 14, 2012 / 21:36

  Oooh, Lost!! Ik heb alle seizoenen netjes op televisie gevolgd (ja, al die jaren! ;)) en vond het zo jammer dat seizoen 6 afgelopen was! Ik heb 4 van de 6 seizoenen ook op dvd, het was echt zo’n serie die ik moest hebben! Nu enkel seizoenen 4 en 6 nog eens zien in te slaan! ;)
  Oh en geef mij Sawyer (Josh Holloway) maar… Mmmmmm, yummie!!! ;)

  Have fun watching Lost! :)

  Liefs,
  Nathalie