FRIDAY FAVOURITES: 191

Favourite view – Mountain view

 photo Desktop1381.jpg

De bergen hier in Oostenrijk zijn niet alleen prachtig bedekt met een dikke laag sneeuw, zo in september ziet het er ook best goed uit.

Favourite Food – Salted Caramel Brownie Pie
 photo FullSizeRender-2.jpg

Zaterdag had ik ineens zoveel zin in brownies met gezouten caramel en wel naar mijn ‘eigen’ recept dat ik een paar jaar geleden maakte. Ik zit dan misschien Oostenrijk, zo gezegd zo gedaan… Twee uur later zat ik aan de brownies met gezouten caramel EN slagroom, want weet je dat je slagroom heel makkelijk op kunt kloppen als je het gewoon in een bakje doet en dat bakje heen en weer schudt. Het recept vind je overigens hier.

Favourite Activity – Running in Austria
 photo Desktop1382.jpg
De taper-periode mag dan begonnen zijn, dat betekent niet dat ik helemaal niet meer aan het hardlopen ben. Het betekent alleen dat ik de lange afstanden even laat voor wat ze zijn en dat ik probeer zo min mogelijk stress te hebben. Tot nu toe gaat dat aardig… En die korte afstanden tussen het schrijven door? Die zijn heerlijk… ik bedoel, deze omgeving… zelfs tijdens een moesson kan ik er van genieten.

Favourite Show – Modern Family

Er is geen TV-serie waar ik meer bij moet lachen dan bij Modern Family. Ik ben nu voor de tweede keer aan de serie begonnen en het is nog steeds even hilarisch als de eerste keer. Heerlijk een serie waarbij je gewoon 22 minuten kan lachen en waarbij je verder niet hoeft na te denken. Ik kan niet wachten op het zevende seizoen.

Favourite Song – Justin Bieber – What Do You Mean

Sorry, echt sorry… ik plaatste al nummers van Justin Bieber in mijn ‘no shame in my game’ lijsten, maar ja, dat waren speciale lijsten. Nu geef ik dus gewoon toe dat ik het nieuwe nummer van Justin Bieber stiekem wel écht heel erg leuk vind. Oeps. Onderweg naar Oostenrijk heb ik hem minstens dertig keer geluisterd. Iedere keer als ‘ie was afgelopen, mocht hij weer opnieuw aan. Zat werd ik hem niet. Nogmaals, oeps.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. september 11, 2015 / 12:14

  De uitzichtfoto’s zijn echt prachtig! :-)

 2. september 11, 2015 / 12:15

  Wat een mooie foto’s van Oostenrijk! Een hele goede locatie om je boek af te maken, ik zou gelijk schrijfinspiratie krijgen van die natuur

 3. september 11, 2015 / 12:20

  Oh wat klinkt de Salted Caramel brownie pie toch goed en het uitzicht ziet er ook heel mooi uit maar de brownie nog beter.

 4. september 11, 2015 / 12:40

  Wat een gaaf jasje heb je aan tijdens het hardlopen! Mag ik vragen waar je die gevonden hebt?

 5. september 11, 2015 / 12:43

  Jaaaa dat nummer van Justin Bieber! Youré not the only one ;)
  Oh en die chocolad pie!
  Vanavond maar eens wat boodschapjes doen om hem dit weekend te kunnen maken! Mjamm!!

 6. september 11, 2015 / 12:55

  Die brownie moet ik echt gaan maken.. Mjammmm

 7. Maxime
  september 11, 2015 / 13:24

  De uitzichten zijn prachtig & ik maak me ook “schuldig” aan Justin. Tegen mijn verwachting in droogt hij goed op, haha!

 8. september 11, 2015 / 14:41

  Oh, het water loopt me in de mond bij het zien van die brownie pie. Ziet er heerlijk uit! Ik vind het nieuwe nummer van Justin Bieber ook erg leuk en zijn vorige single ook al, terwijl ik er normaal helemaal niks van moet hebben. Ik heb het al van meerder mensen gehoord, dus no shame.. je bent niet de enige ;)

 9. Ilse
  september 11, 2015 / 15:06

  Wauw, wat een mooie foto’s! En die brownies zijn er geweldig uit!

 10. september 11, 2015 / 15:32

  Oh, die brownie ziet er zo lekker uit! Snel een keertje maken ;)

 11. september 11, 2015 / 17:00

  Wat een mooie foto’s van de uitzichten zeg, prachtig! :) Dat nummer van Justin Bieber klinkt op zich wel oké, al ben ik totaal geen Bieberfan zeg maar.

 12. september 11, 2015 / 17:24

  Die brownie, oooooh! En die had je helemaal voor jezelf? :P Oostenrijk ziet er ook heel mooi uit en ik vind het vooral heel fijn dat de tijd wel een beetje voorbij is dat je raar aangekeken werd als je zei dat je naar Justin Bieber luisterde, dit nummer is echt gewoon heerlijk namelijk. De akoestische versie ook.

 13. september 11, 2015 / 20:57

  Leuke shares weer.. enne, ik vind het nieuwe nr van Justin Bieber ook gewoon leuk hoor haha! En daar kom ik schaamteloos voor uit :-)!

 14. september 11, 2015 / 22:48

  Stiekem vind ik het nieuwe liedje van Justin Bieber ook zooo leuk! Haha. Die brownie ziet er heel goed uit en je foto’s uit Oostenrijk ook!

 15. september 12, 2015 / 00:52

  Ik vind de nieuwe liedjes van Justin Bieber echt tof, die beat ook! Terwijl ik helemaal geen fan ben ofzo haha. En de brownies <3

 16. september 12, 2015 / 12:58

  Wat een mooie foto’s! En door die foto van de brownie krijg ik er ook ontzettend veel zin in…

 17. september 12, 2015 / 21:05

  Het lijkt me heel fijn om je gedachten even op een rijtje te zetten tijdens het hardlopen in die prachtige omgeving! En die brownie ziet er heel goed uit, jum.

 18. september 12, 2015 / 22:58

  Nu heb ik echt ontzettend veel zin in die brownies. Maar de winkel is dicht! En ik ben bang dat mijn combi-oven het niet trekt, haha. Tijd voor een nieuwe! Al heel lang!!! Prachtig uitzicht, kan me voorstellen dat je daar heerlijk tot rust kunt komen en dat rennen door de regen zelf niks uitmaakt.