FRIDAY FAVOURITES: 191

Favourite Food – French Fries on the slopes

 photo IMG_5164.jpg

Ik weet niet wat het is, maar frietjes smaken zoveel beter boven op de piste, buiten, in de zon, in de sneeuw. Ze hebben alleen een beetje zout nodig, geen mayo, geen ketchup, helemaal niets. Ik weet zeker dat diezelfde frietjes hier in Nederland een stuk anders smaken. Het gaat om het complete plaatje. Gelukkig, anders zou de verleiding om iedere dag frietjes te eten veel te groot zijn.

Favourite Book – Love x Style x Life

 photo love-style-life_garance-dore.jpg

Zo lang heb ik uitgekeken naar het boek van Garance Doré en het boek bestellen was dan ook het eerste dat ik deed toen ik woensdagochtend – net terug uit Oostenrijk – wakker werd. Ik had het thuis af kunnen laten leveren een dag later, maar ik kon niet wachten, dus betaalde een klein beetje meer en liet het naar een afhaalpunt sturen zodat ik het dezelfde middag nog af kon halen. Het boek stelt niet teleur. Absoluut niet. De 255 pagina’s waren erg snel uit, dat is het enige jammere.. het boek is nu dus al uit. Zondag geef ik jullie een uitgebreide review in mijn Sunday Reading.

Favourite Feeling – Skiing

 photo IMG_5153.jpg

Na zeven maanden op zolder te hebben gestaan werden mijn ski’s afgelopen week eindelijk weer gebruikt. Wat een gevoel. De sneeuw op de Kitzsteinhorn in Kaprun was super goed. Er is twee weken geleden veel sneeuw gevallen en doordat het boven op de berg niet dooit blijven de condities echt heel goed. Ondanks dat de zon de hele dag scheen hebben we niet door de pap hoeven skiën. Heel erg fijn. En samen met Roos skiën is ook heel erg fijn, want we gaan allebei ongeveer even snel. Misschien gaat Roos zelfs nog wel een klein beetje sneller. Ik hoef in ieder geval nooit op haar te wachten.

Favourite Video – Taylor Swift – Out of the Woods Live

Wauw, wauw, wauw… ik vind Taylor Swift live niet altijd even fantastisch. Niet slecht, maar ook niet dat ik denk WOW. Dat dacht ik na het zien van deze akoestische versie van Out of the Woods wel. Op repeat.

Favourite Song – Adele – Hello

HELLO! Was dat even een verrassing vorige week. Adele is back en HOE?! Is er ook maar één Adele-fan teleurgesteld door dit nummer? Ik kan het me niet voorstellen. 20 november staat gemarkeerd in mijn agenda (niet alleen voor het nieuwe album van Adele, maar ook omdat ik dan samen met vriendinnetje Kim naar Mockingjay Part 2 ga!).

 HAPPY FRIDAY! HAPPY WEEKEND! 

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Linda
  oktober 30, 2015 / 17:28

  Wauw ik vond het qua tekst al een prachtig liedje, maar wat is dit een mooie uitvoering van Out of the Woods zeg <3

 2. Ilse
  oktober 30, 2015 / 17:49

  Heerlijke favorieten vooral het skiën en het eten!
  Hello staat bij mij nog steeds elke dag op repeat.

 3. oktober 30, 2015 / 22:16

  Haha ik ben volgens mij de enige die Hello niet zo’n leuk nummer vindt :p Maar verder weer een leuke friday favourites! En inderdaad: the best feeling in the world is op de berg in de sneeuw! Alleen doe ik het met een snowboard ;)

 4. oktober 31, 2015 / 07:15

  Ik wil ook echt eens skiën, ik heb echt het gevoel dat ik iets geweldigs mis namelijk!

 5. oktober 31, 2015 / 11:25

  Leuke favourites! De pistes zien er ook echt geweldig uit. Hoe heerlijk is het om de eerste sporen te zetten in een vers geprepareerde piste?!

 6. N
  november 2, 2015 / 22:21

  Hee,
  Ik ben al zo lang opzoek als ik op vakantie ben in duitsland en omstreken naar het drankje wat bij jou frites staan!
  Help me out, hoe heet het ook al weer??

  X