FRIDAY FAVOURITES: 189

Favourite Feeling – Summer

 photo Desktop948.jpg

DAMN wat was (en is het) heet de afgelopen dagen, maar ja het is ook nooit goed natuurlijk. Laten we genieten van het mooie weer, voor we het weten regent het weer. Niet dat ik daar in Nederland de komende weken last van zal hebben, want ik ben niet in Nederland, maar in Italië kan het natuurlijk ook regenen. Mijn allerfavorietste bezigheid met dit soort temperaturen? Barbecuen! Lekker buiten eten, een glaasje Aperol Spritz erbij en genieten. Oooh en heerlijke rijpe aardbeien natuurlijk. Het seizoen is alweer bijna voorbij, voor mijn gevoel heb ik er nog veel te weinig gegeten. Shit.

Favourite Buy – Jogha Shorts

 photo 11351797_1603293943276875_21474635_n.jpg

Ik krijg veel sportkleding, maar ik koop ook nog steeds kleding. Afgelopen week kocht ik een paar Jogha shorts. Ik wist dat wanneer ik Jogha-eigenaresse Aranka een berichtje had gestuurd, ze me het waarschijnlijk gratis opgestuurd had. Maar kijk, ik koop ook merken als Nike, Adidas en Lululemon, waarom zou ik dan zo’n mooi Nederlands merk als Jogha niet steunen?! Ik wilde eigenlijk niet zeggen dat ik de shorts ging bestellen, maar uiteindelijk wilde ik toch graag weten welke maat ik nodig had als ik ze een beetje baggy wilde hebben en ja, dat kon ik alleen maar aan Aranka vragen. Voor de shorts liet ze me gelukkig wel betalen, maar er zat natuurlijk ook weer een veel te gek cadeautje bij. Ach ja, zo lang maar duidelijk is dat ik ECHT bereid ben om te betalen voor Jogha.

Favourite Beauty – Essie Chillato & Peach Side Babe

 photo 10831984_115375745467106_662313626_n.jpg

Verrassing! Zaterdag zaten er ineens een paar nagellakjes van Essie bij de post. Mijn favorieten? Chillato (de groen/gelige lak) en Peach Side Babe (de zalmroze nagellak). Ik kreeg er ook een topcoat bij die een gel-achtig laagje op de nagellak legt en dat is TOP! Ik schrijf dit op woensdag en mijn nagellak zit al vijf dagen perfect. Ook glanst hij nog heel erg mooi. Ik weet niet hoe lastig het is om de nagellak te verwijderen, maar daar houd ik je over op de hoogte.

Favourite Surprise – Shiseido Concealer

 photo IMG_7331.jpg

Ik heb nog een beautyfavoriet! Shiseido maakte de beste concealers, maar drie jaar geleden werden ze ineens niet meer verkocht. SUPER SHIT! Gelukkig heb ik er op eBay nog zes op de kop kunnen tikken. Maar nu kreeg ik een paar maanden geleden een mail van een lezeres  (ik kan je naam niet meer vinden! Sorry!) met dat ze weer concealers hebben. Ik heb er deze week eindelijk een gekocht omdat ik wel een tintje donkerder kan gebruiken en ben verrast. Hij is iets minder dik en droog dan de oude concealer, maar hij vermengt zich wel mooi mijn BB cream en dekt goed. Ik heb de kleur medium en die is nu ik een klein beetje een kleurtje heb van de zon precies goed.

Favourite Song – Duran Duran – Pressure Off

Super lekker zomernummer! Word je meteen vrolijk van. Althans. Ik wel!

Delen:

12 Reacties

 1. juli 3, 2015 / 17:10

  Ik heb niet veel met alcohol maar elke keer als ik een glas Aperol Spritz zie op een van je foto’s krijg ik dorst.

  Mooie lakjes van Essie!

 2. Carmen
  juli 3, 2015 / 17:50

  De mail kwam van mij! Hoera dat je terug je (geüpdatete) concealer hebt!

 3. juli 3, 2015 / 18:09

  Aardbeien zijn echt heerlijk! Ik vind je nagellak erg mooi, lekker zomers :)

 4. juli 3, 2015 / 19:52

  Super fijne favorites.. Dat shortje lijkt me erg fijn.. die lakjes vin dik tof en een lekker zomers nummer :-)!

 5. juli 3, 2015 / 20:42

  Leuke favourites!

 6. Ilse
  juli 3, 2015 / 22:41

  Heerlijke favorieten en ik kan ook zo genieten van dit weer.
  Die shorts zien er echt heel fijn uit en die nagellak is tof!

 7. juli 3, 2015 / 23:00

  Summer is my favourite feeling too! Maar het mag wel IETSJE minder warm. :D

 8. juli 4, 2015 / 00:07

  Dat shortje ziet er echt comfy uit!

 9. Maaike
  juli 4, 2015 / 10:45

  Fijne vakantie in Italië! En geniet van de heerlijke Aperol Spritz daar :)

 10. juli 4, 2015 / 18:05

  leuke artikel en nog leukere spullen, wel tof van je actie bij jogha zegt wel wat over het merk ;)

 11. juli 7, 2015 / 17:26

  Oeh hele fijne kleurtjes hoor. Vooral de Peach Side. Ik gebruik tegenwoordig alleen nog maar gellak. Die blijft 2-3 weken zitten. Zo fijn dat ik er dan niet meer naar om hoef te kijken. Ik wil graag zo’n Peachkleurtje als gellk hebben. Toch maar eens op zoek gaan.