FRIDAY FAVOURITES: 189

Favourite Work-out – NTC x Yellow Claw x ADE work-out

 photo DSC_8209.jpg

Gisteren stond ik met een groot aantal andere ‘fitgirls’ en ‘fitboys’ in de Vondelgym in Amsterdam voor een work-out met Nike en Yellow Claw. Yellow Claw bracht gisteren een nieuwe mixtape uit en dat gebeurde tijdens deze work-out. NTC work-outs zijn niet mijn favoriet. Als de warm-up voorbij is heb ik al het gevoel dat ik klaar ben, maar dan komen er nog drie of vier sets van vijf oefeningen, die allemaal drie keer herhaald worden. Super intensief. Jumping Lunges, walking push-ups, dat soort werk. Inmiddels zit ik met vette spierpijn in mijn schouders in bed, maar ik moet toegeven, het was het waard… Al was het alleen maar voor de gezelligheid, de muziek en de mooie outfits van Nike. Spotten jullie me op bovenstaande foto? Hint.. ik heb iets in mijn handen ;-).

Favourite Snack – nakd Gluten Free Bars

 photo nakd-treats-nudies.png

Ik hou van de repen van nakd en heb er tegenwoordig altijd wel één in mijn tas zitten. Mijn auto ligt vol met deze repen, want als ik in de auto honger krijg ben ik veel te snel geneigd om een zak snoep te halen bij een benzinestation of om langs de McDonalds te rijden. Kijk, dat is ook niet erg.. als het eens in de zoveel tijd gebeurt, maar dat moet natuurlijk geen wekelijkse aangelegenheid worden. De nakd repen zijn een stuk verantwoorder. Voor een verpakt voedingsmiddel zeker. De cashew cookie reep bijvoorbeeld, bestaat voor de helft uit dadels en de andere helft uit cashewnoten, verder is er helemaal NIETS aan toegevoegd. Een andere favoriet is de reep met chocola en sinaasappel, daar zitten verder ook rozijnen en dadels in. Ik koop ze gewoon bij de supermarkt, ze liggen bij de Albert Heijn op de ‘gezonde biologische’ afdeling.

Favourite Attire – Onesies

 photo Recently Updated101.jpg

Hoe kan ik ooit geleefd hebben zonder onesies? Mijn favoriete outfit de dagen dat ik thuis werkte afgelopen week? Onesies. Gelukkig heb ik er sinds kort twee gekregen.. eentje van OnePiece en eentje van LingaDoré.

Favourite Show – The Vampire Diaries

Ik was eigenlijk niet van plan om het nieuwe seizoen van TVD te gaan kijken. Ik was het zelfs een beetje vergeten, het was dat ik twee dagen later zag dat de aflevering geweest was. Het is bijzonder dat ik niet wist dat de aflevering uitgezonden zou worden, aangezien ik andere jaren echt al weken uitkeek naar het moment van de season premiere. Ik was niet de enige die het vergeten was trouwens, in Amerika werd de aflevering SUPER slecht bekeken. Ik ben benieuwd hoe dat deze week zal zijn, want ik moet toegeven dat het geen hele slechte aflevering was en dat ik best benieuwd ben wat ze er van gaan maken.

Het was een beetje jammer dat ze deden alsof ze in Amsterdam waren, terwijl ze gewoon op een set in Atlanta waren en niet eens de moeite hadden genomen om Amsterdam goed na te bouwen. Kun je zeggen dat The CW (zender waar TVD op wordt uitgezonden) een kleiner budget heeft dan andere series, maar een paar jaar geleden waren ze met Gossip Girl (ook van The CW) wel in Parijs, dus wat dat betreft.

Favourite Song – Ellie Goulding – Something in the way you move

Afgelopen vrijdag stond niet alleen het nieuwe album van Selena Gomez op me te wachten, maar ook een nieuw nummer van Ellie Goulding. Selena’s album stond afgelopen week op repeat (Sober, Perfect, Nobody en Camouflage zijn op dit moment mijn favorieten), maar Ellie’s nummer heb ik ook aardig wat keren beluisterd. Mijn favoriete nummer van afgelopen week is een nek-aan-nek race tussen Ellie Goulding’s nummer en Sober van Selena, maar aangezien Selena’s nummer niet op YouTube staat, ga ik voor Ellie Goulding ;-).

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. oktober 16, 2015 / 18:30

  Dat nummer van Ellie Goulding is zo lekker en staat ook op mijn Spotify playlist :-)! Top sportevent zeg!

 2. oktober 16, 2015 / 22:17

  Haha, een vriend van me loopt stage in Amsterdam en kwam er ook al mee dat Yellow Claw (we vinden ze allebei tof haha) naar Amsterdam kwam voor hun nieuwe mixtape, leuk event lijkt me ;-). Selena heb ik ook wel redelijk geluisterd! Het blijft typisch Selena, maar daar is op zich niets mis mee.

 3. oktober 16, 2015 / 22:24

  Leuke favoriets en volgens mij heb ik je inderdaad gespot!

 4. oktober 17, 2015 / 08:48

  Wat gaaf dat je een work-out met Yellow Claw en Nike mocht doen. Al is het wel balen als je zo’n spierpijn hebt. Maar dat is voor een goed doel natuurlijk. Ik moet zeggen dat ik wel echt uitgekeken heb naar TVD en dat ik Nina nog niet echt gemist heb. Jammer dat de fans direct opgeven en niet meer kijken. Ik wil het zeker een kans geven. Damon is sowieso mijn favoriet personage in de serie. Daarnaast vond ik de aflevering weer goed, dus ik ben benieuwd wat ons verder te wachten staat.

 5. oktober 17, 2015 / 11:18

  Wow, heftig die workout! En die onesies zien er zo lekker cozy uit!

 6. oktober 17, 2015 / 11:51

  Ik kan me voorstellen dat je nog spierpijn hebt van die work-out. Ik doe wel eens wat oefeningen met de app en dat is altijd zó zwaar, terwijl ik best een goede conditie heb. Dagenlang spierpijn gegarandeerd :p

 7. oktober 17, 2015 / 14:08

  Ik had zo veel zin in een nieuwe serie van TVD, maar vond hem een beetje tegenvallen.. :(

 8. Ilse
  oktober 17, 2015 / 14:38

  Onesies zijn zoo fijn om te dragen en het nieuwe nummer van Ellie is zo leuk. Heb je het nieuwe album van Demi Lovato al geluisterd?