FRIDAY FAVOURITES: 180

Favourite Feeling – Runner’s High + Friends

 photo Recently Updated29.jpg

Gistermiddag zat ik om half zes in de auto in Roosendaal, ik bracht een collegaatje naar het station en zou vervolgens doorrijden naar Den Haag. Op donderdagavond is altijd de Run2DayxNike Training in Amsterdam maar omdat ik vandaag in Roosendaal was, kon ik daar niet aan mee doen. Maar toen ik om half zes in de auto zat dacht ik daar ineens heel anders over. Ik kon ook gewoon naar Amsterdam doorrijden. Het collegaatje (die vanaf vandaag trouwens geen collega meer is omdat ze een nieuwe baan heeft) woont toevallig in Amsterdam, dus die kon fijn meerijden. Tien seconden twijfelde ik, daarna besloot ik gewoon naar Amsterdam te rijden. Ik zou waarschijnlijk te laat zijn (en dat was ik ook), maar het komt altijd goed.

En dat kwam het dus ook. Mijn groep was al lang vertrokken, maar ik kon ook gewoon met de beginners meelopen. Daar dacht Nike Trainer Quentin anders over en we begonnen aan een inhaalslag. Damn, dit was zwaar, maar goed what doesn’t kill you makes you stronger, na vier kilometer hadden we mijn groep ingehaald en de rest van de tien kilometer liep ik met de rest. Na tien kilometer was ik officieel gesloopt maar tot mijn verrassing stond er wel een PR in mijn Nike App (46:00) en dat voelt goed. Wat ook goed voelt? Nog drie kwartier napraten na afloop, mijn (ex)collegaatje Claire naar huis brengen en allebei een soort van in extase zijn omdat we zo lekker gelopen hebben (Claire liep uiteindelijk ook mee, dankjewel Jenny voor het lenen van de sportbeha, dankjewel Francien voor het meenemen van de legging en thanks Nike voor het lenen van de schoenen). Ik hou van dit soort spontane uitjes, hier heb ik nog drie dagen energie van.

Favourite Sportswear – Lululemon

Er is echt maar één soort hardlooplegging waar ik écht enthousiast van wordt en dat zijn de Lululemon Run Inspire’s, met alle fijne zakjes en een één of ander systeem waardoor mijn achterwerk er altijd goed uitziet. Ik ‘ontdekte’ de leggings ergens in 2012, toen er nog niet eens een Nederlandse winkel was, maar eh… Good Old Miley Cyrus droeg de leggings altijd in haar ‘pilates-fase’ (er was een half jaar dat Miley iedere dag gefotografeerd werd in Lululemon leggings voor een Pilates-studio, dit was ook de tijd van de ‘Miley-bun’. En sinds 2013 ben ik met mijn eigen collectie begonnen. Ik heb er inmiddels vijf, waarvan ik de laatste vorige week kreeg voor mijn presentatie bij Bloggernet. De stof is op dit moment iets te warm om in hard te lopen, maar hier gaan van de winter heel veel kilometers in worden afgelegd.

Favourite Kingsday – I did it my way
 photo Recently Updated30.jpg

Ik had heel koningsdag vrij gepland, in eerste instantie omdat ik dan met vriendinnen koningsdag zou kunnen vieren. Maar de dagen voor koningsdag raakte ik steeds meer in paniek over mijn boek, wanneer moest ik dat in vredesnaam gaan schrijven, ik wilde zo graag beginnen maar ik wilde wel goed beginnen en niet ergens tussendoor. Dus besloot ik twee dagen voor koningsdag dat ik niet laveloos de straat op zou gaan, maar dat ik de hele dag zou gaan schrijven en dat was het beste plan ooit. Ik schreef bijna 5000 woorden en had het écht naar mijn zin, met mijn thee (en Aperol Spritz op een gegeven moment) en Bose headphones die al het geluid van buiten buiten hield. ’s Avonds liep ik een interval van 6 kilometer en zag ik de zon onder gaan in de zee. Mooi. Mooi. Mooi.

Favourite Shoes – Converse All Stars

Geloof het of niet, maar dit witte paar All Stars is pas mijn derde paar All Stars. Mijn eerste paar droeg ik als baby en die waren knalroze, mijn tweede paar kocht ik op mijn vijftiende en heb ik welgeteld twee keer aangehad (waarvan ik er één keer mee in de sloot lag, lang verhaal… het gebeurde op mijn zestiende verjaardag). Ik heb deze witte All Stars nu al vaker aangehad dan die All Stars die ik op mijn zestiende kocht. Ze zitten lekker en ik ben gewoon héél erg fan van witte schoenen op dit moment. Niet dat al mijn witte sneakers nog even wit zijn, maar dat terzijde… Ik bestelde deze overigens bij Sarenza, waar ik ook mijn witte Air Force one’s, Stan Smith’s en Superstars bestelde. Haha, dankjewel Sarenza voor het voeden van mijn witte sneaker-obsessie.

Favourite Song – Armin van Buuren ft. Mr. Probz – Another You

Niets aan toe te voegen, heerlijk nummer om op te rennen. Gaat sowieso op mijn #werunamsterdam playlist! Ik heb het volledige nummer nog niet op YouTube gevonden, hij is nu exclusief op Spotify te beluisteren!

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. mei 1, 2015 / 17:01

  10k op 436. Wauw. Ik moet nog even doortrainen ;)

 2. mei 1, 2015 / 17:13

  Tien kilometer lopen in 46 minuten, wauw, daar kan ik alleen maar van dromen! En dat nieuwe nummer van Armin Van Buuren is inderdaad perfect om op te lopen.

 3. mei 1, 2015 / 17:38

  Mmmm, aperol spritz is ook een van mijn favorieten sinds deze week! En dat nieuwe nummer van Armin is echt top!!

 4. Mams kim
  mei 1, 2015 / 17:42

  Ja dat verhaal van de sloot op je 16e verjaardag staat nog vers in mijn geheugen…hahhhaa leuk blogje weer meisje!!!! Xxxx jacq

 5. Ilse
  mei 1, 2015 / 17:46

  Fijne favorieten weer en spontane uitjes kunnen zo leuk zijn! :)
  Wauw, 10 km in 46 minuten, knap hoor.
  All stars zijn mijn grote liefde en ik draag de mijne ook heel vaak.

 6. mei 1, 2015 / 18:45

  All stars zijn zo fijn! Draag al jaren all stars, ze hebben me door australie weten te loodsen en een paar jaar later door azie, heb er mee op verschillende feestjes gestaan en marathons tijdens city trips mee gelopen :p top schoenen.

  En 10 km in 46?? Wauw! Zo snel, niet normaal hoor ;)

 7. mei 1, 2015 / 19:29

  Witte sneaker obsessie haha, die heb ik ook! Witte Allstars, stan Smiths, superstars zijn naar me op weg & wil nog een paar ‘simpele’ witte.

 8. mei 1, 2015 / 19:44

  Oohh dat nummer lijkt me inderdaad heerlijk om op te rennen! Wat heb je die 10k trouwens weer supersnel gelopen! Topper :)

 9. mei 1, 2015 / 21:25

  Ik bedenk me nu even dat het alweer FF 180 is, that’s much (zeker als je je bedenkt dat je ‘m alleen op vrijdag doet, dat is dus al ruim 3 jaar). Dat spontane plan gaf je volgens mij inderdaad energie, want 10KM in 46 minuten is SNEL! Typisch Annemerel dat je die leggings gewoon overdag draagt, ik zou het niet eens bedenken maar het staat je goed. Another You is inderdaad echt een héél fijn nummer (ligt het trouwens aan mij of hebben nummers van Armin van Buuren vaak een link met Koningsdag/andersom, dat ze rond die tijd uitkomen of gedraaid worden? Twee jaar geleden ook al This Is What It Feels Like in elk geval haha) en je Koningsdag klinkt goed, soms is het veel beter je eigen plan te trekken :)

 10. mei 2, 2015 / 00:16

  Wat goed dat je je groep nog ingehaald hebt en 10km in 46 minuten?! Lekker bezig :)

 11. mei 2, 2015 / 11:21

  Oh wat lekker dat je zo productief bent geweest met je boek!
  En waar haal je die kleine flesjes Aperol? Fan!

 12. mei 2, 2015 / 12:44

  Aperol Spritz is zó lekker hè. Ik vind het in de winter nooit echt goed smaken, omdat er wat mij betreft echt een lekker zonnetje bij hoort. Maar nu… kan ik niet wachten om het weer eens te proberen.

 13. Elvira
  mei 2, 2015 / 13:25

  Ik wil ook een Lululemon <3